Arkadaşımın takıntıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orada ne işin var ya....

Ben gitmezdim ama o gelirdi evime.
İş konusunda pek bir şey yapmadım sadece herşeyden kaçınması rahatsız etti beni, ev öyle iken rahatsız olurum ben, misafir gibi oturaamadım. Yanlısmıs demek
Haklısınız

Olmuş bitmiş

Gitmiş gelmişsiniz ama kadının bebeğe yönelik garip kaygıları var

Kocasına anlatın acilen
O da doğru.
Sağlıklı bir ruh halinde olmadığı belli.
Kendince güvenli diye bebeği tehlikeye atacak bir hareket de yapabilir.

Yaşayan tanımıyorum ama dolaylı yoldan var biri.
Bebeğini kimsenin görmesini istemiyor, herkesten kaçırıyordu.
Bayağı 3 ay kadar yatarak tedavi gördü kadın.

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ben görüşmem ama, bebek nolur bilmem. Eşi farkında mı onu da bilmiyorum.

Doğumdan önce hiç böyle tuhaf hareketlerine denk gelmemiş miydiniz?
Henüz gebe değilken ve hamile kaldıktan sonra böyle takıntılarına şahit olmadım, yani zaten gece hic yanyana kalmadık, misafir olarak gidip geldik sadece. Doğumdan sonra ilk defa gitmiştim evine o gün

Acil anlatın adamı çağırıp bunu da söyleyin

Kapıyı kilitler yangın mangırı çıkar kaçamaz
Eşi evdeymiş zaten gün boyu şu an çalısmadığı için hep evde.
Ben eşi ile muhatap olmadım hiç.
Genelde böyle konuları konuşmam burada ama, böyle söylediğiniz için söylüyorum.
Biz muhafazakar kesimden olduğumuz için genellikle görüşmüyoruz arkadaşların eşleri ile. Yani ben görüşmüyorum.
Eşi ile eşim çok yakın arkadaş, o şekilde anlatabilirim ama bilemiyorum yine de :/

Siz elinizden geleni yapmışsınız evini temizlemiyorsa bosverin kendi evi
Ama yardıma gelen insana evinin islerini yaptirip sonra cocuga zarar verecek gözüyle bakmak, sagliksiz bir ruh halini gösterir.
Tam tersi o tuvalete gittiginde cocuga göz kulak olmaliydiniz ama izin vermemiş.
Gerekirse eşiyle konuşun, psikolojisinin normal.olmadigini söyleyin esi de ona göre bir yol alsin belki uzman desteği almak ister adam.
Bir daha diyaloga girerseniz de rahatsiz olduğunuz kısımları acikca söyleyin, mümkünse esinin yanindayken söyleyin ki esi de anlasin.
Ev daginik olabilir, pis de olabilir kendi bilir ama sizin yaptığınız iyilige de bu sekilde karşılık vermesi hos olmamış

Kuzum valla ben derdim. Yani herşey ebeklenir
Eşim söylese olur mu acaba zaten eşim bir ara anlattı bana arkadaşın normal değil arkadaşım biraz anlattı dedi.
Hiç farkettin mi falan demişti o zaman evine gitmemiştim daha.
Bilmiyorum dedim ama adam bu kadarını bilmiyor ona böyle yapmıyormuş.

O zaman eşine söyle

Kadına da kim bilir ne demişlerdir da korkmuş takmıştır

Regl olan kadın bebeğe dokunmasın hurafesi de var mesela

Çok yumuşak bir kız olduğu için kızamıyosunuz, susuyor hemen
Bide beraber yapalım mı falan diyor bende tamam diyorum ama kaçıyor. Yani o anlık olan bir şey yoksa bilinçli olarak hamallık yapmıyorum

Cok naif karsiladiniz yazdiklarimi , umarim kirmamisimdir sadece baska bir bakis acisi
Bu tarz insanlarin evinde hicbir is yapmayin , nacizane abla tavsiyesi olarak alin

O zaman eşine söyle

Kadına da kim bilir ne demişlerdir da korkmuş takmıştır

Regl olan kadın bebeğe dokunmasın hurafesi de var mesela
Hurafelere inanan birisi değildir, hatta kendisi saçma bulur öyle şeyleri. Psikolojik destek alması gerekiyor sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…