• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz neye tepki verildiğini anlamıyorsunuz. İsteyen istediğini yapsın. Konu sahibi tutarlı değil. Bilinçli yada bişeyleri doğru anlattığını düşünmüyorum.

Bekar olduğuna kimse uzun süre inandıramaz. Uzun süre değilse bi günlükse ertesi gün hoopp normal bi ilişkiye gitmeyi düşünmek tuhaf. Nerden baksan tuhaf yani.

Eşiniz de oltadaki yemi yutmasın mesela, yüzük karşıdakini dururur, eşinizi değil:)
Ama bunu gel de anlat hele kk da...
İşte o yüzden takmıyor zaten yüzük 😁o yemlere gelmem rahat ol diyor ne diyim içim rahat mı rahat değil o yüzük parmakta olsa biraz rahatlıcam sanki 😂

Siz neye tepki verildiğini anlamıyorsunuz. İsteyen istediğini yapsın. Konu sahibi tutarlı değil. Bilinçli yada bişeyleri doğru anlattığını düşünmüyorum.

Bekar olduğuna kimse uzun süre inandıramaz. Uzun süre değilse bi günlükse ertesi gün hoopp normal bi ilişkiye gitmeyi düşünmek tuhaf. Nerden baksan tuhaf yani.
Ne uzun süre ya 2 ay staj yaptım oda haftada 1 kere gittim bilmeden yazmasan keşke

Kadına neden yüklendiniz anlamadım ? Bilmiyormuş işte,ne yapsın yani,nasıl yaptım bunu deyip kendini çöllere mi atsın ?
Adam kandırmış,hala kadına yükleniliyor,şaka gibisiniz gerçekten.Kadın suçlu değil işte,arkadaşına anlatması da yanlış değil,adam utanmadan yalan söylemiş bu kadın yaşadığını anlatırken neden utansın suçlu olsun ya,ne tür bir mantık sizinkisi ?
Konu gerçek/fake açıkçası umurumda değil,ama bu forumda bir kadın evli biriyle bilmeden bir şeyler yaşasa,iki gülücük atsa bile üyeler direk saldırmaya başlıyor nasıl bilmiyorsun evli olduğunu diye.Bir sürü erkek var gayet de güzel saklayan,rol yapan,herkesin alnında mı yazıyor evli mi değil mi ?
Katılıyorum
Evli olduğunu gizleyip ailesiyle kız istemeye gideni duydum bu forumda
Ayrıca imam nikahı diye bir gerçek var
2 çocuklu adam resmiyette hiç evlenmemiş
Rezil edilmesi gerekenler bu tür adamlarken hep kadınlara suç bulunuyor.

İşte o yüzden takmıyor zaten yüzük 😁o yemlere gelmem rahat ol diyor ne diyim içim rahat mı rahat değil o yüzük parmakta olsa biraz rahatlıcam sanki 😂
Ayy ne güldüm sizin gibiler hep aldatılıyor fnsmfkskdksks

Eşiniz de oltadaki yemi yutmasın mesela, yüzük karşıdakini dururur, eşinizi değil:)
Ama bunu gel de anlat hele kk da...

Durmayan karşıdaki" yüzükle de durmaz. Yuzuk karşı cinsi durduran bir nesne değil .

Eğer " evli insanla asla olmaz " zihniyetindeyse kişi incigine kadar araştırır.

Umrunda değilse karanlıkta eve girer, Tek gecelik nasılsa der, ertesi günde tek gecelik olmasın diye yalvarır.

Karşılikta alamayınca eşine kadar ulaştırır.

Kişi yaşattığını yaşamadan ölmez, ölmesin.

Bence linç hakeden sensin kadın düşmanı
Sen burada hakediyorsun da millet bişey demiyor bi dediğin bi dediğini tutmuyor yok karanlıkmış ev girdiğinde direkt odaya geçmiş mişsiniz de ilk gittiğim eve karanlıkta girer miyim be ödüm kopar hiç mi haber izlemiyorsun be gardaş

Benim eşim de takmıyor ama bundan sonra taktırıcam maazallah bu konudaki şahıs gibi yanlış anlar eşime olta atar gerçi eşim genelde gölde kendi oltalarıyla ilgilenir ama nefis bu kadınlardan da korkulur en iyisi biz yüzüğü önlem amaçlı taktıralım
Valla kardeş kocam bundan bi beş sene öncesine kadar dehşet yakışıklıyken artık yaşlanıyor eskisi kadar olmasa da yine yakışıklı 🤭 o dönemde bir asılanlar gizliden açıktan. Hiiççç şey etmedim, eşimin tavrı ne olacak diye bekledim. Hele biri kancayı öyle takmıştı ki ne mesajlar gördü bu gözler 🤢🙄😲 yakın komşudan bile kazık yedim. Ev taşıdık ettik. Eşimin bir meyli olaydı boşardım. Yani iş yüzükte değil. Evime girip yemeğimi yiyen, zor gününde yanında olup el omuz verdiğim yılan meğer baş düşmanımmış.

Eşim artık mesaj gelirse direkt bana yönlendiriyo, bende bıktım artık kendin çöz diyorum 🤪 benim bilmediğim neler vardır Allah bilir 🙄 o yüzden sadakat ve güven gerisi boş.

Sen burada hakediyorsun da millet bişey demiyor bi dediğin bi dediğini tutmuyor yok karanlıkmış ev girdiğinde direkt odaya geçmiş mişsiniz de ilk gittiğim eve karanlıkta girer miyim be ödüm kopar hiç mi haber izlemiyorsun be gardaş
Sananeeee

Yok yok merak etmeyin.
İçinde olanı durdurmanın tek yolu başka yerlerine tasma takmak çünkü.
Yüzükmüş bilmem neymiş, oltaymış ağına düşmüşmüş😂
Mikemmel kocalar eldekine değil, kalptekine bağlı kalırlar.
Vay ne kırocan yazdım ama öyle yani🤣

Ayy ne güldüm sizin gibiler hep aldatılıyor fnsmfkskdksks
valla benim eşim de takmıyor yüzük bu arada 😂 ama böyle bir olay yaşasam kadına teşekkürlerimi iletir hayır dua eder konuşma çıktısıyla donuna kadar almak için avukata giderdim sanırım. 😂
yüzük olayı da ayrı mevzu her yüzük takmayan adam aldatmaz aldatacak olan da o yüzüğü bir tarafına sokar yine de yapar yapı meselesi sanki.

ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER

Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim

GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:

Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...

SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ

Soru arkadaşımın sorusu ben evli değilim.

1 buçuk senelik evliyim bir şey öğrendim eşim bana çok iyi beni çok sever kendisi 29 yaşında bir öğretmen kuruma gelen stajyer ben annemdeyken bize gelmiş komşu yeni ağzından kaçırdı eşimin üstüne çok gittim kahve içmeye geldi arkadaşız kızla dedi kızı instagramda buldum 21 yaşında yanı geçen sene 20 yaşındaymış eşim defalarca özür diledi dışarda içicektik çok yakın dostuz okulla ilgili bir şeyler soruyor artık yazmıyor dedi eşim köyden geldi buraya kızda sarışın boyalı bilmiyorum yatmışlarmıdır ateşle barut durur mu? Kız daha 20 yaşında bakiredir herhalde kafam almıyor nasıl öğrenirim (eşim bakireliğini asla almaz çünkü) eğer sadece arkadaşca ise bir seferlik affediceğim ama yatmışlarsa aldatılmış olucam :KK43: çok kötü bir duygu

Bunlar eski konularınız. Burada hiç vicdan azabı çekiyor gibi değilsiniz.
Bu konunun amacı nedir?

Değil malesef durum böyle ama böyle kadınlar umarım sonra pişman olmazlar
Bişey dicem banlanmak istemiyorum. Ama dayanamıycam bu tipler aldatılır, dayagı da yer ama kocişsiz olmaz yani dimi. Herkes namussuz kocası namuslu. Millet napsın senin kokuşmuş kocanı kanca atacakmış...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back