• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim esimden mi hoslaniyor?

Ben övmüyorum aslinda eşimi cok seviyorum o da beni çok seviyor sürekli fotograf falan atıyorum konu açıldığında onun sevgisinden bahsediyorum olanı anlatiyorum diyelim ama anlatmamak en dogrusu
evet anlatma. Ben ayni bir olaya sahit oldum.
Iyi insan varsa, kötü kalpli insan daha Cok malesef.

Madem bişeyler kuracaksınız bari her haliyle düşünün olayı. Kadın belli ki eşiyle mutlu değil
Belki O akşam adam eşine sizin kocanızla beraber dışarda takıldığını söyledi
O da eşi doğru mu söylüyor diye size çaktırmadan sorarak kontrol etmeye çalıştı
Yani bu da ihtimal
Bana sorarsanız bu tür düşünceler içinde olduğunuz insanları hayatınıza almamanız
Daha sağlam arkadaşlıklar kurabilirsiniz

Uzmanlar hep diyor arkadaşınızin yanında esinizi övmeyin yüceltmeyin yerin dibine de sokmayın mesafeniz olsun eslerden konusmayın diye. Cunku o kadın kocasiyla kotüyken sizin esinizi gorup ilgisini sevgisini her seyini kiskanabilir.

Evinize almayın. Evine gitmeyin. Net. Kocalarınız dışarda buluşsunlar. Onlar arkadaş diye siz de arkadaş olmak zorunda değilsiniz. Hele kardeşim geldimi diye sorması? Yok ablası gelmedi deseydiniz!

😳 Aynen öyle aslında elle tutulur bisey görmedim ama hareketleri tavırları cok değişik kadının bi de sürekli eşimi sormasi ilgi cekmeyw calismasi falan galiba mesafe en iyisi olacak
Madem o sormaya utanmiyo, sizde utanmadan niye soruyosun sürekli, deyin lütfen, ayıp denen bişey var birde eşinizi size sormaz mı, heyy allahım ne günlere kaldık

Benim de guya en yakin arkadasim sevgilime kardesim diyordu sonra hem bizi ayirmayi basardi hemde sevgilime teklif etti. Bu kadar net ornek var onunde hesabini kendin yap canim

Back