• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİYLE SORUNLARI OLANLAR BURAYA :(

[QUOTE="angelsu, post: 37986227, member: 60023alıyım peki :KK17:[/QUOTE]
Tavrini koymalisin bence sana ozurle geldiginde hemen yelkenleri suya indirme siddet bu ötesi yok.nasil olsa ffediyo ben yapcagmi yaparim kozu verme esine

Madem eşinizi seviyorsunuz boşan deme diyorsunuz o zaman kayınvalidene dişini göster haddini bilsin

Dayak cennetten çıkmadır
Kızını dövmeyen dizini döver
Öğretmenin vurduğu yerde gül biter
Ya sopa yememişsin, ya sayı saymayı bilmiyorsun
Kadının sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmeyeceksin
El yumruğu yemeyen, kendi yumruğunu balyoz sanır

Bunlar ne... ?

Bizim atasözleri...

Odunu sorun çözme biçimi olarak tercih etmiş bir toplum

En fazla kereste yetiştirir, insan değil... :KK34:

O atasozleri yanlis soylenmis kaldiki herkesi ayni kefeye koyamazsiniz sizin probleminiz esinizle iletisim halinde degil savas halindesiniz once dayak sonra aglama birde sizde agliyosunuz sebep nedir dayak yedim diyemi bende evliyim ama esim bana degil tokat atmak elini kaldirsa havaya kafasina ne bulsam geciririmki bir daha aklindan bile geciremesin

Dayak cennetten çıkmadır
Kızını dövmeyen dizini döver
Öğretmenin vurduğu yerde gül biter
Ya sopa yememişsin, ya sayı saymayı bilmiyorsun
Kadının sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmeyeceksin
El yumruğu yemeyen, kendi yumruğunu balyoz sanır

Bunlar ne... ?

Bizim atasözleri...

Odunu sorun çözme biçimi olarak tercih etmiş bir toplum

En fazla kereste yetiştirir, insan değil... :KK34:
İnsanlar konuşa konusa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır buda atasöZü

ahh bu kaynanalar oğulları ile eşinin arasını bozup boşanmalara sebep olurlar sonra da oğlumun yuvası yıkıldı deyip dövünürler çelişkiye gel

Kadın daha 9 aylık evliyken sudan sebeplerden dayak yemiş, gözü mor gezmiş.Kocası belli ki canavar.Yahu bu kadın evden bile kovulmuş kocası tarafından..
Ama kocasına laf söyletmiyor.aslında şöyle iyidir bana böyle sarılır,ben boşanmam vs. diyor.bir yerde çocuk istedikleri falan da geçti sanırım..
Eee ne diyelim bu ablaya?Ekonomik özgürlüğü ve belliki iş çevresi olan bu ablaya en iyi önerim iyi marka fondöten,stick kapatıcı vs...ten renginin bir ton koyusunu seçerse daha etkili çözümler alacağına inanıyorum.

Haklisin.
Sonucta at sahibine gore kisner.
Eslerimizin bize davranislarini da buyuk olcude biz belirliyoruz.

Canim benim .. aynilarini birebir olmasada cat pat aynisink yasadim .. Benimde esim boyleydi . Ama benim esimde cevap vermeye ozellikle soz hakki olmasina karsi . Erkek ne derse kadin onu yapmak zorunda anlayisi var . Evde hizmetci kole gibi goruyordu beni sanki . Ben oyle hissediyordum. Bazen siddete de gitti ama sonnda oda agliyordu . Evden kovuyordu ve ne arar ne sorar . Bence biraz ayri kalin derim . Simdi yeni evlisin . Bende 7 ay evli kaldim . Basinda boyleyse sonunda nasil olr ?
Sizn su an en guzel gunleriniz olmasi lazim. Simdi annesini dinleyen ilerde napar bir dusun ?

Hep o mu sinirlenecek yaa sende sinirlen yapistir iki tane. Biz tartistigimizda ben kaybediyorum kendimi bi gün sonra bakiyorum kollari mosmor ama Allah var daha dokunmadi bile bana

o gün bugündür gitmiyoruz kv ye.. sanırım herşeyin farkına vardı eşim ve o olaydan sonra bana çok güzel davranıyor..

eşinden dayak yiyorsun, hatta gözünün günlerce mor gezdiği oluyor ama tek suçlu kv? Eşin denen hanzo ise bir melek?
daha fazla yorum yapma gereği duymuyorum.

hala ilk gün ki gibi sevgili dolu haliniz bumu
lüften kendinizi kandirmayin ... esiniz size siddet uyguluyo hatta gözünüzü morartio siz sevgiden bahsediosunuz ... esiniz malesef zayif karakterde bir insan
düzelcegini düsünmüyorum
sabir edin demicem size cünkü bigün tamamen kontrollünü kaybedip bisey yapmasindan korkarim :(

Sizi pek bir mazoşist gördüm!! Şiddet görmeye devam!!

Sıkıntı eşinizde. Öyle sevgi mi olurmuş.
Döv döv sonra ağla pek güzel.
Bir kere oldu kendine hakim olamadı aonra pişman oldu tamam hadi affettik. E her sıkıntıda ilk önce kavga sonra dayak peşine ağla ağla.
Olmaz öyle.

Yorumların tamamını okuyamadim ama benzer bir durum yaşayan biri olarak söyleyeyim. Eşimin iş (sizlik ) sorunları ve kv doldurusu ve iftirasi sebebiyle eşimden bir kez şiddet gördüm. O an bütün dünyam yıkıldı tartisirsin kusersin ama şiddet olayı hiç beklemedigim bir durumdu. Hemen polise gittim şikayetçi oldum eve girememe kararı aldirdim. Ha bunları yaparken sadece ablamın haberi vardı onu da karistirmadim. Kendi ayaklarimin üstünde duruyorum. Ve hemen akabinde boşanma davası acacaktim. Eşim babasina yalvar yakar barışmak istediğini söylemiş Kp bundan sonra olmayacak böyle şeyler diye sözü üzerine baristim. Ha hâlâ zaman zaman tartismalarimiz olur ben hemen derim dovecekmisin diye oda der o iş bir kere oldu der kapatır.
Diyeceğim o ki siz dirayetli olun kararlı olun. Bakın sürekli şiddet te var ailenizi karistirmadan boyunun ölçüsünü verin ve ağlıyor diyede affetmeyin

Back