• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİYLE SORUNLARI OLANLAR BURAYA :(

esiniz sizi seviyor belliki ama ailesine de düskün arada kalınca onlara birsey diyemeyip size patlıyor :( ama keske isin icine sisdet girmeseymis cok derin yaralar acar icinize valla bende evlendikten sonra en cok bundan korkuyorum cok üzücü bir durum caresiz hissediyorsunuDur normal olarak:(

Böle kvdelerden gına grldii ya sabır

esiniz sizi seviyor belliki ama ailesine de düskün arada kalınca onlara birsey diyemeyip size patlıyor :KK43: ama keske isin icine sisdet girmeseymis cok derin yaralar acar icinize valla bende evlendikten sonra en cok bundan korkuyorum cok üzücü bir durum caresiz hissediyorsunuDur normal olarak:KK43:
Aynm .. Ya bide insan gibi konusmk varken bu hayvanlık niye....

Süper bi tesbit ve ihtiyac listesi yaptın.. Helal olsun..
Hiç aklıma gelmezdi.. Fondoten he....

Kadın daha 9 aylık evliyken sudan sebeplerden dayak yemiş, gözü mor gezmiş.Kocası belli ki canavar.Yahu bu kadın evden bile kovulmuş kocası tarafından..
Ama kocasına laf söyletmiyor.aslında şöyle iyidir bana böyle sarılır,ben boşanmam vs. diyor.bir yerde çocuk istedikleri falan da geçti sanırım..
Eee ne diyelim bu ablaya?Ekonomik özgürlüğü ve belliki iş çevresi olan bu ablaya en iyi önerim iyi marka fondöten,stick kapatıcı vs...ten renginin bir ton koyusunu seçerse daha etkili çözümler alacağına inanıyorum.

walla ne yalan söyleleyim,bu lafta,senin sinirinde o sinirli halini düşündükçe tebessüm ettim..
hos geldi bana.
Biraz komedi laflarım var.... İtiraf edşyorum.. Şimdi bnde güldüm... Ama güzel laf...(karadeniz havası cekmiş bi laf) olsun o kadar

Biraz komedi laflarım var.... İtiraf edşyorum.. Şimdi bnde güldüm... Ama güzel laf...(karadeniz havası cekmiş bi laf) olsun o kadar

kendi sıkıntımdan burada bakınıyorum öyle..inanın 4 günden sonra bayaga gülümsedim.kendi kendime tekrar edip gülüyorum..vardır bizde böyle laflar..bunu ilk defa duydum ve her kullandığımda aklımda olacaksınız.iyi geceler..

zaten ben ben bulunduğu odadan gidince gelmiyor üzerime.. her daim su olmaya çalışıyorum kısacası.. ama bu hayatım boyunca böyle mi olacak.. birde asla dargınlık sürmüyor.. o gün neler yaşanırsa yaşansın ertesi gün sanki o sorunlar hiç yaşanmamış gbi davranıyor.

Çünkü eşinin öfke kontrol problemi var.Siniri o zamana geçmiş oluyor.Ayrica yaptığı hatanın farkında. Ama bak ben sana diyeyim:böyle böyle hayatınız normallesir, yani dayak sıradan bir hal alır çünkü o el bir kere alıştımi tamam artık esin çok sert kayaya carpmadigi sürece düzelmez.

Adam neden düzelsin ki o da biliyor sevginin arkasına siginip iki ağlayinca nasılsa afedeceksin! O yüzden öfkesini kontrol etmeyecalismiyor.Bu adam cçalıştığı yerde gücünün yetemeyecegini bildiği birine bu kadar öfke patlaması yaşasın sıkıyor sa da görsün o öfkeyi. .

Hakikaten ben korkarım ki hayatınız bu şekilde devam edecek.Sen kendi aranızda bu problemi çözmeye çalışana kadar bir de hamile kalırsın o zaman da şimdi cesaret edemedigin şeye hiç cesaret edemezsin ya da pismanlik ların daha da artmış olur.iyi düşün. .

eşimle konuştum.. aslında annesinin aramızı gerçekten bozduğunu o da anladı.. o da yengesiyle konuşmuş onu almaya gitmişti biraz uzak bir yerden.. yengem beni aradı eşin seni gerçekten çok seviyor dedi... barışın dedi.. onunla dertleşmiş ..yengem dediğim aslında onun amca eşi.. yengem ona annen yüzünden eşinle aranı sakın bozma demiş.. bende upuzuuun bir msj attım bugün çok düşündüğümü ve içimdeki herşeyi yazdım ayrılmak istediğimi... o da annesini aramış sakın bir daha hayatıma karışma arama beni aramızı bozma demiş.. ortalık baya karıştı anlayacağınız.. hala onu affetmedimm.. bana yaşattıklarını ona yaşatacağım.. bunlar bana güç verdi gerçekten.. az da olsa kaybetme korkusunu yaşadı

O zaman bu kararliligini devam ettirmelisin. Yalnız bak ben sana diyeyim esin kim olursa sun belli doldurusa çok pis geliyor.yani ya sen kazanıcan ya kayinvaliden.cunku artık sana daha da çok kızgınlar. Ve anladigim esin direk soyle boyle degil de tatli tatli olan dolduruslara geliyor.esinin ailesi esinin neye kizip kizmayacagini iyi bilip o yonlerini kullaniyorlar galiba.

kurallarını yani evliliğin de istediğin ve istemediğin şeyleri net bir şekilde önüne koy ve bir daha şiddet olursa istediği kadar pişmanolsun kendi ailene durumu anlatacagini veya aayrılacağını söyle ve hissettir.madem seni seviyor bir şekilde çözüm odaklı olsun özellikle şiddet olayı için.

çünkü seviyorum.. ben 10 yıllık ilişkimi bitirmiş gözü kara bir insandım ama sert kayaya çarptım aşık oldum.. ve yuva kurdum.. bu yüzden önce çözüm aramak istiyorum bitirmek yerine..
Çok değil,1 yıl sonra bakalım sevginden eser kalacak mı?Sen önce kendini sev canım.Sana kocan dahi olsa kimsenin böyle davranmaya hakkı var mı?Bu kadar erkeklerin karşısında aciz olmayın.Ben kaç yıllık evliyim.İlk yılından bu zamana dek,ne eşimin ne benim birbirimize saygısızlığımız olmamıştır.Biz de tartıştık,bizde kavga ettik ama hakaret küfür,yanlış cümle,hele ki dayak vurma itme olmamıştır.En ufak olsa bir an bile düşünmem çeker giderim.Bu demek değil ki,ben kocamı sevmiyorum,ben evliliğim için mücadele vermiyorum.Ben tavrımı koymazsam,o hatasını anlamaz ve yüzsüzlüğe alışkanlığa döner.Nasılsa affediyor,iki damla dökerim,iki güzel söz hooop bitti diye bakar.
Burda herkesin kaynanasının fırsatı olsa karışır..O dengeyi koca sağlayacak.Koca anasının ağzının payını verdi mi,bidaha bak bakalım o kaynana laf edebilir mi.Yani istediğin kadar onu bunu suçla.İstediğin kadar seviyorum de.Saygı yoksa böyle önce tokat hakaretle,sonra ağzının burnun kırılmasıyla devam eder evliliğin.Genelde senin gibi herşeyi sineye çeken,kendini ezdirenler,çocuğun evliliği kurtaracağını sanır çocuk yapar.Yıllar sonra ya o çocukla döner baba evine,ya da sinir sitres hastalıkla çocuk büyütür.
Bir duruşun olmalı şu hayatta.

eşinizin psikolojisi yerinde değil bence bir gün iyi diğer gün şiddet ve siz alttan aldıkça daha da kötüye gidecek durumlar.

Şiddeti meşrulaştırmayın lütfen konu sahibi. Ama'larla kurtulamazsınız şiddetten. Devamı gelir.
Eşinizin size saygısı, bakın sevgi demiyorum, sevgiyi geçtim sadece saygısı olsaydı size vurmazdı zaten.
Vicdanı olsaydı da yapamazdı.
Çalısıyorsunuz ve hem kendi evinize hemde kayınvalidenizin evine yetismeniz bekleniyor sizden. Eşiniz vicdanlı bir insan olsa annesine der 'Anne çalışıyor eşim, eve zor yetişiyor 'vs diye. Oturup annesinin agzının içine bakıp, karısına laf ettirmez.
Ailenizle paylaşın, kimsesiz sanmasınlar sizi bu kadar.

eşimle konuştum.. aslında annesinin aramızı gerçekten bozduğunu o da anladı.. o da yengesiyle konuşmuş onu almaya gitmişti biraz uzak bir yerden.. yengem beni aradı eşin seni gerçekten çok seviyor dedi... barışın dedi.. onunla dertleşmiş ..yengem dediğim aslında onun amca eşi.. yengem ona annen yüzünden eşinle aranı sakın bozma demiş.. bende upuzuuun bir msj attım bugün çok düşündüğümü ve içimdeki herşeyi yazdım ayrılmak istediğimi... o da annesini aramış sakın bir daha hayatıma karışma arama beni aramızı bozma demiş.. ortalık baya karıştı anlayacağınız.. hala onu affetmedimm.. bana yaşattıklarını ona yaşatacağım.. bunlar bana güç verdi gerçekten.. az da olsa kaybetme korkusunu yaşadı
İnsanoğlu en büyük kötülüğü kendine yapıyor

evliliğimizin ilk bir ayı dolduğunda da vurmuştu bana hemde sokak ortasında.. etrafta kimse yoktu ama bunu yapabildi.. eskiden ilgisi olan biri bana selam verdi hemde :KK43: :KK43:
ee gitsin ona vursun yiyorsa
sana neden vuruyo senin ne suçun varmış?
yemiyo işte ona vurmak gelip sana vuruyo
ne diyim ki şimdi sana boşanmam diye tutturuyorsun
sen bileceksin o halde
dayak yememek için elinden geleni yap

Bir atasözü vardi, sanirim almanlarin, cevirmeye calisayım:
"Birinci hatan senin ayıbın, ikinci hatansa benim ayıbım"

Bilmem anlatabildimmi..

Merhaba. Ben 9 aylık evliyim henüz.8 aylık bir flört dönemi ve 11 ay nişanlılık dönemi yaşadık. eşim aslında çok iyi biri.hiç dışarı hayatı yok en azından bensiz takılmaz hiç.evine düşkün birisi. Birbirimize hala ilk günkü gibi sevgi doluyuz fakat sanki bu mutluluğa gölge düşürmek isteyen bir kayınvalidem var :KK43: ben çalışan bir bayanım eşimde ben de evden 8 de çıkıyor akşam 5te geliyoruz.haliyle yemek falan derken dinlenmeye bile zor vakit buluyor insan.bu nedenle hafta içi kayınvalidemlere pek gidemiyoruz..hafta sonu da malum insan dinlenmek istiyor. ben normalde her pazar öğleye kadar evimin işlerini bitirmeye çalışıp gidiyorum çok istisna gitmediğim o da sadece 2kez ve burnumdan geldi ikisi de resmen. hemen eşimi arayıp bir yardıma bile gelmediniz diyor.Hani illaki kavga etmemiz gerekya kıyafetlerimle ilgili şeyler söylüyor onu dolduruyor.. sonra bu konuları eşim bana anlatırken illaki kavga ediyoruz.. bi kaç kez bana vurdu.Ben çok üzülüyorum o an ölmek bile istiyorum nasıl aramızdaki sevgi bir anda şiddete dönüşebiliyor. bazen geliyor bin pişman ağlayıp özür diliyor. ama o ağlayınca ben kıyamıyorum 2 kat ağlıyorum. ama yeri geliyor gelip konuşmuyor gözyaşımı bile silmiyor hatta küçük bir sorunumuzda da benden ayrı yatıyor. ben onu yatağımıza götürmeye çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum. ama sorunsuz günlerimizde canından bir parça gibi sarılıp yatıyor bana asla sarılmadan yatmıyor.. çok garip değil mi..bazen defol git bile diyor.. kendime yeni bir hayat kurcam diyor.. her şey senin yüzünden diyor.hakaret bile ediyor. bir gün öyle bir tokat yedim ki kaç gün gözüm mor gezdim. hala içim acıyor unutulmuyor. ama bianlık sinirle olduğunu kendine hakim olamadığını söyleyip çokta ağladı. sen benim herşeyimsin ben sensiz bir hiçim ve neler neler söyledi. küçük bir kavga ile bir insan nasıl bu kadar değişebilir ki.bir anlık kavgalar bütün güzel şeyleri bi anda silip geçebiliyor.neden gelinler hep kötü.. biz evimizi herşeyimizi kendimiz aldık.onlar çok az bir masraf etti. anladığım kadarıyla eşim beni işten çıkartsın sabah erken oraya bıraksın onlarla çalışayım yardım edeyim evime de sadece yatmaya geleyim istiyorlar. gelinleri bir hizmetli hatta köle olarak gören toplumlarla iç içeyiz maalesef.:KK61:sürekli eşime şu şunu dedi bu bunu diyor deyip dolduruyorlar. ama lafı kimin söylediği hep meçhul.ben ne yapmalıyım.. nasıl bir yol izlemeliyim ki her şey düzelsin..Bana boşanın demeyin lütfen bu bir çözüm olsaydı ben alıp çantamı çoktan çıkmıştım. :KK43:
Kocamdir doverde severde diyosunuz yani siz iki tatli soze kandigniz surece bunun sonu gelmez canim malesef

alttan alma diyorsunuz peki ne yapmalıyım... tek çözüm boşanmak değildir demi.. düşünsenize milyonlarca karı koca var hepsimin mi evliliği dört dörtlük.. her fırsatta ayrılığı düşünmek yeterli bir çözüm müdür.. hadi boşandım diyelim yine evlendim ya onunlada sorun olursa onuda mı boşayayım.. sadece ;aynı sorunlardan muzdarip olanlar ayrıl demiyor çünkü biliyor nasıl bir duygu olduğunu.. aynı sorunu yaşamayanlara daha kolay geliyor boşan demek.. kimseyi yargıladığım dan değil gerçekten... bazıları boşanmayı çok basit bulurken ben o kadar basitleştiremiyorum.. sevmediğim biri olsaydı çok basit olabilirdi.. küçük bir yerde yaşıyorum sadece kendimi değil ailemide düşünüyorum.. yuvamı yıkmak değil onarmak istiyorum.. bu sorunları hergün yaşamıyorum .. daha zorlu günlerde geçirdik hepsi zamanla oturdu bu yüzden bu günlerinde geçeceği inancım çok baskın belki de.. :mad:

bak şimdi msj atmış bana ''aşkım seni ölesiye seviyorum sen bu hayattaki yegane sahip olduğum tek varlıksın'' yazmışş.... cvp yazmadım yazmicam da :(

Back