• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım artık

Kusura bakmayın ama ben annedir alışamamıştır sevmemiştir anne yüreğidir gibi bi yorum yapamayacağım
Bana tuhaf geliyor kaynana yapınca yerden yere vurup oğlunu dolduruyor demeler
Anneniz de sizi dolduruyor ve hiç hoş değil resmen kızının yuvasıyla oynuyor.
Ayrıca annenin eşini sevmediğini bile bile neden aynı ortama sokuyorsun ki.
Eşinin alacağı hediyede de sen beğenmişsen bitmiştir neden anneninde illa beğenmesini istiyorsun ki
Adam sana kaşıkçı elmasını alsa yine de beğenmeyecek annen
Annen çok hatalı ve bence yaptığı ayıp.

aynen katiliyorum..

Nedense bunu kaynana yapsa ortalık ayağa kalkar, ama anne yapınca alışamamıştır. Ne demek alışamamıştır, yaptığı şey terbiyesizlik. Evli barklı kızının yuvasına fesat sokuyor. Ona ne ayrılan paradan neyin kime ait olduğundan? Bunların farkında olmanıza rağmen ilişkinize sokuyorsunuz. Beraber beğenmiş olabilirsiniz tamam da, kocam bana hediye alacakken neden annemi de götüreyim? Sokmayın evliliğinize. Yoksa burada "kaynana evliliğimi bitiriyor" adlı konular kocanıza uygun olacak.

Merhaba aynı şey benim de başımda vardı, hayatım boyunca her şeyime köstek olmuş, evlenmişim hala konuşuyor valla ağzının payını öyle bir verdim ki şimdi gıkı çıkmıyor, annemde olsa hak ettiği muameleyi görecek, kocam da hak ettiği muameleyi görecek, benim kocam gibi bir koca dostlarımın başına, evimin huzurunu annem de kaynanam da bozamaz, bu arada ikiside benden memnun değil. :pkapımı kapatıp keyfime bakıyorum, onların değil benim kurallarım çok sıkıntılar yaşattılar memnun etmeye çalıştım faydası olmadı ben de taktik değiştirdim. Senin için iyi olanı sen bilirsin, anne dediğin mutlu eder sorun çıkarmaz. Kızım için der en azından susar, bizimkiler bir tuhaf.

İşte bu yazdığınız şeyi düşündüğüm için vicdanım rahatsız anneme de hak veriyorum ama oda beni anlasın istiyorum belki de doğum günü havalarında olduğum için pof poflanmayı bekledim çocuk gibi çocukluğumdaki gibi
Bende öyle düsünüyorum. Bende yasadım suscan birazck. Sabret zmnla anlar. Benmkide hep uzağa gittn die sitem eder.. çıkımmı diynce aman yerihde rahat ol der..

Olumsuz bir etkim olmaz inşallah ama bence değil 3 yıl, 10 yıl geçse değişmiyor ailenin tavrı, özellikle anne baba biraz sabit fikirle insanlarsa. Herkes ailesinin onayını almak ister ama sevdiğin biri varsa ailen de onu onaylasın istiyorsun.
Anne olunca anlıyor insan, empati yapabiliyorum ama hak vermiyorum bu hareketlere ben.

Ne güzel mutlusun, onların da iyi bir eşten beklentisi senin mutluluğun olmalı zaten. Yapamıyorlarsa takma kafana, hiç yorma kendini. Ben öğrendim artık, laf gelebilecek herhangi bir konudan direk uzak tutuyorum muhabbetin gidişini. Yine iyi davran. Yapabileceğin yardımı yap ama başkalarının aileleri kadar destek bekleme. Kaldı ki çocuğun olduğunda filan çok yardımını görebilirsin yine annenin. Yani bu konuda olmaz ama başka konuda yardımı olur mutlaka.

İyi bir eş dünyadaki en büyük nimetlerden biri. Hiç canını sıkma, tadını çıkar.

Back