- 21 Temmuz 2014
- 1.293
- 1.769
- 333
- Konu Sahibi witch hunt
Kıza acıdım valla. Bence de bariz takıntı yapmış, bence arkadaşınızı psikoloğa götürmeye ikna etseniz çok daha doğru olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz konuşmuşsunuz, açıkça olmaz dememiş, açık kapı bırakmış, tam ego manyağı, ilgi delisi bir erkek profili çiziyor. Şimdi birisi gelse sanki kendi olayıymış gibi arkadaşınıza anlatsa böyle böyle ben 5 senedir birini seviyorum diye, eminim o da deli misin bırak der. Ama işte işin içinde kendisi olduğundan objektif bakamıyor. Artık ya o adam evlenecek birisiyle ya da arkadaşınız başkasına aşık olacak ancak öyle biter. Yoksa zor.
Kızlar merhaba Bu sefer kendi derdimle değil bir arkadaşımın derdiyle karşınızdayım ..
Şimdi bu arkadaşım eşinden ayrılmış ,çocuğu yok ..Kocası aldattığı için boşanmışlar ..Bir yerde halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışıyor ve 30 yaşında ..Bu kızımız 5 yıldır siz deyin deli divana,ben diyim kör kütük aşık .Gözü başka hiçbir şey görmüyor ..Esas oğlan da eşinden ayrılmış 40 yaşında çocuğu yok bir yerde mekan sahibi ..Benim arkadaşım 5 yıl önce bu adama mesaj attı daha öncesinde de tanışıyorlar ama sadece merhaba merhaba şeklinde ..Mesajda ondan hoşlandığını beraber bir kahve içebilirlerse kendini daha rahat ifade edebileceğini falan söyledi ..
Adam baştan yeşil ışık yaktı ,ama sonra kendini geri çekti ..Bu adam kendi çektike bizimki üstüne düştü velhasıl bugüne kadar kavga dövüş,iki konuşup bir küsüp,sürekli adamın mekanına gidiyor (selam bile vermiyorken )..İkisinin de maddi olarak sıkıntısı yok ama bir türlü adam ele gelmiyor ..Sevgilisi de yok ..Kendi yalnız kalmayı tercih etmiş öyle söylüyor ..Ve arkadaşıma bir gün bile istifade etmek için bir teşebbüste bulunmadı Allah var ..İstemiyor ama sürekli gözleri kızın üstünde ,ya laf sokuyor ,ya içten gülümsüyor ,kızın da aklını çeliyor ..
Diyorum bak bu adamdan sana bir şey olmayacak ama yok illa o ,illa o ..Olan 5 yılına oldu o sırada 3 tane ciddi evlilik teklifi aldı ama sırf bu adam yüzünden kabul etmedi ..
Evet şimdi whatsapp tan yine yazmış çok üzgün ,ne zamandır göremiyorum falan diyor ..Düşündüm düşündüm dedim benim cadılar bu işe bir fikir verir ..Sizce bu kız napsın ?
Kıza acıdım valla. Bence de bariz takıntı yapmış, bence arkadaşınızı psikoloğa götürmeye ikna etseniz çok daha doğru olur.
Yapmayın Allah aşkına yaa,insanlar ezilmişliğini basiretsizliğini aşkta gurur olmaz hikayesiyle kapatıyor.Aşkta gurur yokmuş nazlı öyle diyolllaaaaaaarrrrr
5 adım değil bir adım olaydı ahhhhhhhh
Yapmayın Allah aşkına yaa,insanlar ezilmişliğini basiretsizliğini aşkta gurur olmaz hikayesiyle kapatıyor.
Herifin biri benimle oyuncak gibi oynayacak,benim suratıma defol git diyecek sen ne gurursuzsun diyecek.5 yıldır kılını kıpırdatmayacak 5 yıl yaa,bir çocuk doğsa ana okuluna başlıyor.Sonra aşkta gurur olmazmış mış mış.Sebn aklıbaşında gerçek bir dostsan arkadaşını kesin dille uyarırsın.Ya da böyle kadınlardan uzak dur.Zarar görürsün.
akıl akıldan üstündürHiç aklıma gelmemişti bu yawww
hay ARKADAŞARINIZI sevsinler
farkındayım, maşallah hiç bişey bulamazsan arkadaşını anlatıyosuniyi misin Yoksa biri sana zorla yorum yapacaksın falan mı diyor anlamadım Ama bu sevimsiz halini kendine saklasan iyi olur ,ben de pek sessiz sayılmam yani
farkındayım, maşallah hiç bişey bulamazsan arkadaşını anlatıyosun
kolay gelsinMaşallah takipçim fazla Sende onlardansın demekki sağol cınım
kolay gelsin
Pasta da cottatli senin gibi islerim vardi pek giremedimhahahaha nasıl buldun yaaa yandaki saftirik pasta resminden mi :O O değil de sen nerelerdesin
Konuya gelecek olursak bence de saplantılı ama üzülüyorum ya haline ,sabah akşam onla yatıp onla kalkıyor ..Ufacık bir şeyden onlarca anlam çıkarıyor .O çıkardığı anlamlardan 1 ay konuşacak malzeme yaratıyor ..işte şöyle baktı ,kafamı çevirdim gözgöze geldik ,bir şey ister misin diye sordu yani adam cafe sahibi zıkkımın kökünü mü ye diyecek ne diyecek ??