- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
balık var canımm..
mikemmel yapıyor adam
Afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balık var canımm..
mikemmel yapıyor adam
'ikisinin de maddi skntisi yok ama adam ele gelmiyor' kismini anlamadim ne alaka kiKızlar merhaba Bu sefer kendi derdimle değil bir arkadaşımın derdiyle karşınızdayım ..
Şimdi bu arkadaşım eşinden ayrılmış ,çocuğu yok ..Kocası aldattığı için boşanmışlar ..Bir yerde halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışıyor ve 30 yaşında ..Bu kızımız 5 yıldır siz deyin deli divana,ben diyim kör kütük aşık .Gözü başka hiçbir şey görmüyor ..Esas oğlan da eşinden ayrılmış 40 yaşında çocuğu yok bir yerde mekan sahibi ..Benim arkadaşım 5 yıl önce bu adama mesaj attı daha öncesinde de tanışıyorlar ama sadece merhaba merhaba şeklinde ..Mesajda ondan hoşlandığını beraber bir kahve içebilirlerse kendini daha rahat ifade edebileceğini falan söyledi ..
Adam baştan yeşil ışık yaktı ,ama sonra kendini geri çekti ..Bu adam kendi çektike bizimki üstüne düştü velhasıl bugüne kadar kavga dövüş,iki konuşup bir küsüp,sürekli adamın mekanına gidiyor (selam bile vermiyorken )..İkisinin de maddi olarak sıkıntısı yok ama bir türlü adam ele gelmiyor ..Sevgilisi de yok ..Kendi yalnız kalmayı tercih etmiş öyle söylüyor ..Ve arkadaşıma bir gün bile istifade etmek için bir teşebbüste bulunmadı Allah var ..İstemiyor ama sürekli gözleri kızın üstünde ,ya laf sokuyor ,ya içten gülümsüyor ,kızın da aklını çeliyor ..
Diyorum bak bu adamdan sana bir şey olmayacak ama yok illa o ,illa o ..Olan 5 yılına oldu o sırada 3 tane ciddi evlilik teklifi aldı ama sırf bu adam yüzünden kabul etmedi ..
Evet şimdi whatsapp tan yine yazmış çok üzgün ,ne zamandır göremiyorum falan diyor ..Düşündüm düşündüm dedim benim cadılar bu işe bir fikir verir ..Sizce bu kız napsın ?
'ikisinin de maddi skntisi yok ama adam ele gelmiyor' kismini anlamadim ne alaka ki
bi de boyle yaptikca daha da uzaklasir o adam, nasilsa kadin hazir, adam biliyor, biseyler hissetse mutlaka gelirdi 5yilda; neyi beklesin duygusu varsa?
neden bukadar takıntılı olmuşkii...adam istese çoktan olurdu bu iş..demekki istemiyor zorla güzellik olmaz..
ha tamam simdi olduŞöyle ki adamın peşinde genelde parasını yeme amaçlı kızlar dolaşıyor ama bu kızın para beklentisi yok ..O yüzden ele gelmiyor dedim
sonradan pisman olacagina ve en guzel yaslarini boyle olmayacak bsyin pesinde heba ettigine uzulecegine inandirsin kendini oncelikle.. bi de adamla arasinda istedigi gbi guzel bi birliktelik olmayacagina..ehhh bunu anlamak için alim olmaya gerek yok ama o anlıyor fakat uygulamıyor işte ..Bizim sıkıntıda orda nasıl kurtulur bu kara sevdadan
ha tamam simdi oldu
arkadasin daha gencecik.. en guzel zamanlarindan 5sene vermis yok yere.. bundan sonra bu sekilde devam edip pisman olmasin ne olur.. o adamin istemedigi ve bsy olmayacagi asikar..
sonradan pisman olacagina ve en guzel yaslarini boyle olmayacak bsyin pesinde heba ettigine uzulecegine inandirsin kendini oncelikle.. bi de adamla arasinda istedigi gbi guzel bi birliktelik olmayacagina..
boyle umut ede ede durursa tabi ki unutamaz..
bu msjimi arkadasin okur canim umarim..5 sene evet 5 koca yıldır onu konuşuyoz ..Adam kitap gibi maşallah oku oku bitmiyor Annesi bile bu kadar araştırmamıştır oğlunu herhal
bu msjimi arkadasin okur canim umarim..
asik oldugum tek adamdi eski esim.. ilk sevgilim, ve kocamdi.. bi cok sknri yasatmasina ragmen vazgecmedim sevmekten, hep sahip ciktim ona ve evliligime.. ama sonunda seve seve aglaya aglaya ayrildim, o bosanmak istemedigi halde.. neden? cunku ilerde daha kotu olacagini, bana eş olmayacagini, cocuk da olursa o ailesinden asla kurtulamayacagimi ve omur boyu mutsuz olacagimi anlamistim artik.. keske demek de cok aci ama acaba demek daha zor.. bosansam daha mi iyi hissederdim kendimi demek yerine, omrume bi sans verip ayrilmayi tercih ettim.. evlilik dusunuyomusun dersen, HAYIR.. bunun icin bosanmadim zaten.. ASLA MUTLU OLAMAYACAGİMA EMİN OLDUGUM İCİN BOSANDİM, SEVDİGİM ADAMDAN..
arkadasin ne kadar asik, bilmiyorum ama, gozumden yas geliyordu askimin siddetinden..
ve bu bahsettiginiz adamla en basta nicin olmaz biliyor musun, net ve guvenilir olmadigindan olmaz.. guven illa aldatmak degil, rengi bile belirsiz, bu adam da bu diyerek guvenemezsin..
ehhh bunu anlamak için alim olmaya gerek yok ama o anlıyor fakat uygulamıyor işte ..Bizim sıkıntıda orda nasıl kurtulur bu kara sevdadan
o tamamen arkadaşının elinde..sen ancak destek olabilirsin..başka insanlarla tanıştırarak yada ne bileyim onun olduğu yerlere gitmeyerek ve ona bu yaptığının çok çocukça olduğunu anlatarak..
ARKADAŞIN kendi halleder
Sağol canım ya aslında arada 3-4 ay görmüyor ama aklı hep orda ...Dediğim gibi 3 tane de kısmeti çıktı hatta ikisi eve geldiler aileyle tanışmak için aileleriyle ..Ama yok Allah yok ..Bir de gitti adama bunları söyledi adam ne yapayım evlenseydin ben mi engel oldum falan dedi bilemiyorum bir kadın için zor bir durum tabii .İtelenmek ,önemsenmemek ..Hiç yerinde olmak istemezdim açıkçası ..