Cok uzun süredir tanımıyorum eşimle onun ko casi eski arkadas esimin sayesinde tanıştık 6 ay oldu dahaOlabilir arkadaşını ne kadar tanıyorsun? Gerçi ne gelirse arkadaştan gelirmis bence biraz mesafe koy dünya hali ne olacağı belli olmaz
Buna benzer yıllar önce bizim akrabalardan birileri de yaşadı, iki komşu kadın birbirleriyle çok iyilermiş ikisinin adı da aynı kadınların, üstelik adamın kendi karısı daha güzel, ne kadına acımış ne çocuklarına (kızı genç kızmış o zaman) işte bu ne yapıp ne edip komşu kadınla kaçmış gitmiş. O kadın tek büyütmüş çocuklarınıAranıza mesafe koyun derim. Ne olursa olsun 6ayda bu kadar kardeşim muhabbetlerine girmeye gerek yok.
Annem anlatır çok önceden olmuş bir olay ama okuyunca o aklıma geldi. Mahalleden tanıdığı iki kadın varmış, birbirleriyle komşularmış. Biri eşini kötülemeyi çok sever, diğeri de hep övermiş. Bir süre sonra eşini kötüleyen kadın, bu iyi diye anlatılan erkeğe kaçmış. Sözde iyi olan koca, bu kadına ev açmış ve başka ile gitmişler. Diğer kadını da çocuklarıyla ailesi geri almamış, kadın ortada kalınca mecbur kumayı kabul etmiş, oturmuş onlarla.
Sözün özü; Mesafe candır.
Bence de bundan sonra mesafe en iyisiEsinizi çok da fazla övmemelisiniz ben kimseye ne kavgami nede mutlulugumu anlatmama ragmen esimin tavrindan bana olan ilgisini herkez farkinda ve ozellikle esiyle problemli insanlar yaa ne güzel derken bile bi haset içindeler bilemiyorum arkadaşınız eşinize karşı bi ilgisi var mi olmasida çok mümkün kendisini sizinle kiyaslamasi bile cok mümkün seyler dikkatli olun mutluluğunuz daim , hasetçileriniz uzak olsun
Aranıza mesafe koyun derim. Ne olursa olsun 6ayda bu kadar kardeşim muhabbetlerine girmeye gerek yok.
Annem anlatır çok önceden olmuş bir olay ama okuyunca o aklıma geldi. Mahalleden tanıdığı iki kadın varmış, birbirleriyle komşularmış. Biri eşini kötülemeyi çok sever, diğeri de hep övermiş. Bir süre sonra eşini kötüleyen kadın, bu iyi diye anlatılan erkeğe kaçmış. Sözde iyi olan koca, bu kadına ev açmış ve başka ile gitmişler. Diğer kadını da çocuklarıyla ailesi geri almamış, kadın ortada kalınca mecbur kumayı kabul etmiş, oturmuş onlarla.
Sözün özü; Mesafe candır.
Beni çok inceliyor zaten giyimimi makyajımı falanKocana ilgisi varmı bilemem ama seni kıskandığı bariz ortada. Eşini daha az öv birşey olmasa nazar olur. İlla kötülemene gerek yok ama göze sokmana da gerek yok. Eşiyle anlaşamadığı için özeniyordur. Ben şahsen biraz mesafeli olmayı tercih ederdim...
Öz kardesin miTam da böyle bir kardeş olayı yüzünden boşandık.
Ben övmüyorum aslinda eşimi cok seviyorum o da beni çok seviyor sürekli fotograf falan atıyorum konu açıldığında onun sevgisinden bahsediyorum olanı anlatiyorum diyelim ama anlatmamak en dogrusuBir insan esini asla ôvmemeli.
bu imrenmeye, hatta kiskanmaya bile varabilir
Baska insanlarin gôzunde. Insanoglu bu. Fesatt a olabilir kôtü niyetlide
ne gerek var.
Yani tabi direkt eşinizden hoşlanıyor deyip günahını almayalım ama kötü bir duruma düşmeden önce önlem almanız daha iyidir bence. Eşleriniz de eski arkadaşmış, mesafenizi koruyarak yılda iki üç görüşmeyle de arkadaşlığınızı sürdürebilirsiniz, yüz göz olmaya hiç gerek yok.Aynen öyle aslında elle tutulur bisey görmedim ama hareketleri tavırları cok değişik kadının bi de sürekli eşimi sormasi ilgi cekmeyw calismasi falan galiba mesafe en iyisi olacak
Hayır sürekli evimize gelen eşimin kardeşim dediği, kadının abiciğim dediği.Öz kardesin mi
Gecmis olsun canm .Bu da sürekli kardesim kardesim vurgulayarak konuşuyor bu da daha çok süphelenmeme sebep oluyor ne yalan söyleyim acaba duygulari var da anlamayim diye mi öyle yapıyorHayır sürekli evimize gelen eşimin kardeşim dediği, kadının abiciğim dediği.
En dogrusu bu olacak galiba zaten 1.5 2 aydir yuz yuze gorusmedikYani tabi direkt eşinizden hoşlanıyor deyip günahını almayalım ama kötü bir duruma düşmeden önce önlem almanız daha iyidir bence. Eşleriniz de eski arkadaşmış, mesafenizi koruyarak yılda iki üç görüşmeyle de arkadaşlığınızı sürdürebilirsiniz, yüz göz olmaya hiç gerek yok.
Teşekkür ederim. Nahoş şeyler bunlar. Mesafe koyalım dediğimde medeniyetsiz oldum. Ahlaksızlığın adı medeniyet olmuş.Gecmis olsun canm .Bu da sürekli kardesim kardesim vurgulayarak konuşuyor bu da daha çok süphelenmeme sebep oluyor ne yalan söyleyim acaba duygulari var da anlamayim diye mi öyle yapıyor
O zaman çok da belli etmeden muhabbeti de azalt. Gerekirse meşgul ol o yazdığında, hemen cevap verme vs kibar kibar koy mesafeniEn dogrusu bu olacak galiba zaten 1.5 2 aydir yuz yuze gorusmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?