Kızlar eşimin bi arkadaşı var karısıyla birlikte oturmaya falan gelir giderler bizde onlara gideriz.Yani ailecek bi muhabbetimiz var diyelim.Ama kadın bize her geldiğinde kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor . yaptığım yemeklere v.s biseylere sürekli bahane veriyor kibar bi sekilde laf sokuyor yani. Bize geldiklerinde tatlı yapmistim nasil yaptın güzel olmuş falan diye benden tarif aldı .Sonra eşi geldi tatlı güzel olmuş tarifini al falan dedi .kadin da ben zaten biliyorum ki ne var bunu yapmasinda diye karşılık verdi Sonra eşini sevmediğini sürekli kavga ettiklerini mecburen katlandığını falan anlatıyor bana zaman zaman da benim eşimi de bana kötülüyor .Sürekli ilgi cekmeye çalışıyor .Son bikac seferdir eşimi soruyor hep konuşmalarımızda hatta bugün "kardeşim geldi mi" diye sordu bende yok çalışıyor dedim
iyi aksamlar görüşürüz yazmis direk onun üzerine konuşmayı bitirdi evde degil dedikten sonra .Konusmalarinda özellikle kardesim lafını vurguluyor bi de .Eşimde bana sürekli çiçek vs hediye alır ve ben kavga da etsek kimseye bahsetmem hep cok iyiyiz der eşimi överim acaba kendi eşi öyle olmadığı icin benim kocama mı ilgi duyuyor bugün o hareketinden sonra iyice icime kurt düştü sizce şüphelerimde haksizmiyim?
iyi aksamlar görüşürüz yazmis direk onun üzerine konuşmayı bitirdi evde degil dedikten sonra .Konusmalarinda özellikle kardesim lafını vurguluyor bi de .Eşimde bana sürekli çiçek vs hediye alır ve ben kavga da etsek kimseye bahsetmem hep cok iyiyiz der eşimi överim acaba kendi eşi öyle olmadığı icin benim kocama mı ilgi duyuyor bugün o hareketinden sonra iyice icime kurt düştü sizce şüphelerimde haksizmiyim?