• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim esimden mi hoslaniyor?

Pelin ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
176
88
98
25
Kızlar eşimin bi arkadaşı var karısıyla birlikte oturmaya falan gelir giderler bizde onlara gideriz.Yani ailecek bi muhabbetimiz var diyelim.Ama kadın bize her geldiğinde kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor . yaptığım yemeklere v.s biseylere sürekli bahane veriyor kibar bi sekilde laf sokuyor yani. Bize geldiklerinde tatlı yapmistim nasil yaptın güzel olmuş falan diye benden tarif aldı .Sonra eşi geldi tatlı güzel olmuş tarifini al falan dedi .kadin da ben zaten biliyorum ki ne var bunu yapmasinda diye karşılık verdi 🙄 Sonra eşini sevmediğini sürekli kavga ettiklerini mecburen katlandığını falan anlatıyor bana zaman zaman da benim eşimi de bana kötülüyor .Sürekli ilgi cekmeye çalışıyor .Son bikac seferdir eşimi soruyor hep konuşmalarımızda hatta bugün "kardeşim geldi mi" diye sordu bende yok çalışıyor dedim
iyi aksamlar görüşürüz yazmis direk onun üzerine konuşmayı bitirdi evde degil dedikten sonra .Konusmalarinda özellikle kardesim lafını vurguluyor bi de .Eşimde bana sürekli çiçek vs hediye alır ve ben kavga da etsek kimseye bahsetmem hep cok iyiyiz der eşimi överim acaba kendi eşi öyle olmadığı icin benim kocama mı ilgi duyuyor bugün o hareketinden sonra iyice icime kurt düştü sizce şüphelerimde haksizmiyim?

Esinizi çok da fazla övmemelisiniz ben kimseye ne kavgami nede mutlulugumu anlatmama ragmen esimin tavrindan bana olan ilgisini herkez farkinda ve ozellikle esiyle problemli insanlar yaa ne güzel derken bile bi haset içindeler bilemiyorum arkadaşınız eşinize karşı bi ilgisi var mi olmasida çok mümkün kendisini sizinle kiyaslamasi bile cok mümkün seyler dikkatli olun mutluluğunuz daim , hasetçileriniz uzak olsun :KK68:

Aranıza mesafe koyun derim. Ne olursa olsun 6ayda bu kadar kardeşim muhabbetlerine girmeye gerek yok.

Annem anlatır çok önceden olmuş bir olay ama okuyunca o aklıma geldi. Mahalleden tanıdığı iki kadın varmış, birbirleriyle komşularmış. Biri eşini kötülemeyi çok sever, diğeri de hep övermiş. Bir süre sonra eşini kötüleyen kadın, bu iyi diye anlatılan erkeğe kaçmış. Sözde iyi olan koca, bu kadına ev açmış ve başka ile gitmişler. Diğer kadını da çocuklarıyla ailesi geri almamış, kadın ortada kalınca mecbur kumayı kabul etmiş, oturmuş onlarla.

Sözün özü; Mesafe candır.

Aranıza mesafe koyun derim. Ne olursa olsun 6ayda bu kadar kardeşim muhabbetlerine girmeye gerek yok.

Annem anlatır çok önceden olmuş bir olay ama okuyunca o aklıma geldi. Mahalleden tanıdığı iki kadın varmış, birbirleriyle komşularmış. Biri eşini kötülemeyi çok sever, diğeri de hep övermiş. Bir süre sonra eşini kötüleyen kadın, bu iyi diye anlatılan erkeğe kaçmış. Sözde iyi olan koca, bu kadına ev açmış ve başka ile gitmişler. Diğer kadını da çocuklarıyla ailesi geri almamış, kadın ortada kalınca mecbur kumayı kabul etmiş, oturmuş onlarla.

Buna benzer yıllar önce bizim akrabalardan birileri de yaşadı, iki komşu kadın birbirleriyle çok iyilermiş ikisinin adı da aynı kadınların, üstelik adamın kendi karısı daha güzel, ne kadına acımış ne çocuklarına (kızı genç kızmış o zaman) işte bu ne yapıp ne edip komşu kadınla kaçmış gitmiş. O kadın tek büyütmüş çocuklarını

Esinizi çok da fazla övmemelisiniz ben kimseye ne kavgami nede mutlulugumu anlatmama ragmen esimin tavrindan bana olan ilgisini herkez farkinda ve ozellikle esiyle problemli insanlar yaa ne güzel derken bile bi haset içindeler bilemiyorum arkadaşınız eşinize karşı bi ilgisi var mi olmasida çok mümkün kendisini sizinle kiyaslamasi bile cok mümkün seyler dikkatli olun mutluluğunuz daim , hasetçileriniz uzak olsun :KK68:
Bence de bundan sonra mesafe en iyisi

😳 Aynen öyle aslında elle tutulur bisey görmedim ama hareketleri tavırları cok değişik kadının bi de sürekli eşimi sormasi ilgi cekmeyw calismasi falan galiba mesafe en iyisi olacak

Kocana ilgisi varmı bilemem ama seni kıskandığı bariz ortada. Eşini daha az öv birşey olmasa nazar olur. İlla kötülemene gerek yok ama göze sokmana da gerek yok. Eşiyle anlaşamadığı için özeniyordur. Ben şahsen biraz mesafeli olmayı tercih ederdim...

Kocana ilgisi varmı bilemem ama seni kıskandığı bariz ortada. Eşini daha az öv birşey olmasa nazar olur. İlla kötülemene gerek yok ama göze sokmana da gerek yok. Eşiyle anlaşamadığı için özeniyordur. Ben şahsen biraz mesafeli olmayı tercih ederdim...
Beni çok inceliyor zaten giyimimi makyajımı falan

Bir insan esini asla ôvmemeli.
bu imrenmeye, hatta kiskanmaya bile varabilir
Baska insanlarin gôzunde. Insanoglu bu. Fesatt a olabilir kôtü niyetlide

ne gerek var.

Bir insan esini asla ôvmemeli.
bu imrenmeye, hatta kiskanmaya bile varabilir
Baska insanlarin gôzunde. Insanoglu bu. Fesatt a olabilir kôtü niyetlide

ne gerek var.
Ben övmüyorum aslinda eşimi cok seviyorum o da beni çok seviyor sürekli fotograf falan atıyorum konu açıldığında onun sevgisinden bahsediyorum olanı anlatiyorum diyelim ama anlatmamak en dogrusu

😳 Aynen öyle aslında elle tutulur bisey görmedim ama hareketleri tavırları cok değişik kadının bi de sürekli eşimi sormasi ilgi cekmeyw calismasi falan galiba mesafe en iyisi olacak
Yani tabi direkt eşinizden hoşlanıyor deyip günahını almayalım ama kötü bir duruma düşmeden önce önlem almanız daha iyidir bence. Eşleriniz de eski arkadaşmış, mesafenizi koruyarak yılda iki üç görüşmeyle de arkadaşlığınızı sürdürebilirsiniz, yüz göz olmaya hiç gerek yok.

Yani tabi direkt eşinizden hoşlanıyor deyip günahını almayalım ama kötü bir duruma düşmeden önce önlem almanız daha iyidir bence. Eşleriniz de eski arkadaşmış, mesafenizi koruyarak yılda iki üç görüşmeyle de arkadaşlığınızı sürdürebilirsiniz, yüz göz olmaya hiç gerek yok.
En dogrusu bu olacak galiba zaten 1.5 2 aydir yuz yuze gorusmedik

Gecmis olsun canm .Bu da sürekli kardesim kardesim vurgulayarak konuşuyor bu da daha çok süphelenmeme sebep oluyor ne yalan söyleyim acaba duygulari var da anlamayim diye mi öyle yapıyor
Teşekkür ederim. Nahoş şeyler bunlar. Mesafe koyalım dediğimde medeniyetsiz oldum. Ahlaksızlığın adı medeniyet olmuş.

Back