elif kurt45 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 1.677 2.380 133 33 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceren_gs #181 Arkadaş her tanımadığından gelen isteğe cvp mı veriyorsunuz. Bence eklemeniz daha iyi. Profile girip bakmalar araştırmalar falan uzun mesele
Arkadaş her tanımadığından gelen isteğe cvp mı veriyorsunuz. Bence eklemeniz daha iyi. Profile girip bakmalar araştırmalar falan uzun mesele
C ceren_gs Guru Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2013 564 143 303 Ankara 5 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceren_gs #182 Yine yazdi takioyen cikarnis razi olsaydin senle evlenirdim diye bir de takipvi sayisu artiyor azaliyor herkese evlenme teklif ediyor sanirim:))
Yine yazdi takioyen cikarnis razi olsaydin senle evlenirdim diye bir de takipvi sayisu artiyor azaliyor herkese evlenme teklif ediyor sanirim:))
C ceren_gs Guru Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2013 564 143 303 Ankara 5 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceren_gs #183 elif kurt45 .!.: Arkadaş her tanımadığından gelen isteğe cvp mı veriyorsunuz. Bence eklemeniz daha iyi. Profile girip bakmalar araştırmalar falan uzun mesele Genişletmek için tıkla... ERkrklere guvenmiyorum
elif kurt45 .!.: Arkadaş her tanımadığından gelen isteğe cvp mı veriyorsunuz. Bence eklemeniz daha iyi. Profile girip bakmalar araştırmalar falan uzun mesele Genişletmek için tıkla... ERkrklere guvenmiyorum
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 41.150 255.685 598 5 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceren_gs #184 ceren_gs .!.: ERkrklere guvenmiyorum Genişletmek için tıkla... Erkekler çok üzüldü, hepsi ağlıyor şu an ceren bize güvenmiyor diye. Eşim kahvaltı hazırlıyordu, çaydanlığı fırlatıp kendini yatağa attı hıçkırarak ağlıyor şu an nasıl güvenmez ceren erkeklere diye.
ceren_gs .!.: ERkrklere guvenmiyorum Genişletmek için tıkla... Erkekler çok üzüldü, hepsi ağlıyor şu an ceren bize güvenmiyor diye. Eşim kahvaltı hazırlıyordu, çaydanlığı fırlatıp kendini yatağa attı hıçkırarak ağlıyor şu an nasıl güvenmez ceren erkeklere diye.
elif kurt45 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 1.677 2.380 133 33 5 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceren_gs #185 ceren_gs .!.: ERkrklere guvenmiyorum Genişletmek için tıkla... Çok haklısın
Cui Bono Nirvana Pro Üye 25 Ağustos 2014 20.918 49.875 798 5 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceren_gs #186 ceren_gs .!.: Yine yazdi takioyen cikarnis razi olsaydin senle evlenirdim diye bir de takipvi sayisu artiyor azaliyor herkese evlenme teklif ediyor sanirim:)) Genişletmek için tıkla... Üf bırak şu salağı ya, sırf zaman kaybı.
ceren_gs .!.: Yine yazdi takioyen cikarnis razi olsaydin senle evlenirdim diye bir de takipvi sayisu artiyor azaliyor herkese evlenme teklif ediyor sanirim:)) Genişletmek için tıkla... Üf bırak şu salağı ya, sırf zaman kaybı.