- 3 Şubat 2018
- 25.255
- 108.736
- Konu Sahibi pelerinlikel
Arabada sevişmek ne ayrıca allah aşkına? Farklı bir fantezi mi bu da?
Bir insana hayatinda gercekten yer vermesen o da olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arabada sevişmek ne ayrıca allah aşkına? Farklı bir fantezi mi bu da?
Kudra ne olmuş tam, Suriyeli ile mi sevgili olmuş?Arabada sevişmek ne ayrıca allah aşkına? Farklı bir fantezi mi bu da?
Konu sahibi olduğu yerden memnun gibi görünüyor. Adamın önüne attığı ilgi kırıntıları yetiyor demek ki evlenme teklifini kabul ettiğine göre.Bir insana hayatinda gercekten yer vermesen o da olur
Yok 35 yaşında ölüm döşeğinde ayda bir telefonla konuşup arabada seviştiği herif varmış. Sonra bu herif ona grup sekis teklif etmiş bikaç kez. Bu da ay bu adam ben sevmiyor diye ayrılmış. O dönemde otobüste suriyeliyle tanışıp vatandaşlık almasına yardım etmiş, sonra suriyeli buna aşık olmuş. Ama o sırada ölüm döşeğindeki adam birden iyileşmiş, barışmışlar, evlenme teklif etmiş kızımız da kabul etmiş. Ama diyor ki bu suriyeli ile aldatmış sayılır mıyım?Kudra ne olmuş tam, Suriyeli ile mi sevgili olmuş?
Konu sahibi olduğu yerden memnun gibi görünüyor. Adamın önüne attığı ilgi kırıntıları yetiyor demek ki evlenme teklifini kabul ettiğine göre.
Bence adam zaten evli.Evlenme mi teklif etmis? Orasini atladim heralde. Ama bu herif kocaman bir yalan paketi cikacak. Buraya yaziyorum
Bence adam zaten evli.
Konu sahibi dışında kimse inanmadı zatenEvli de olabilir. Kendisinin de kanser olduguna da inanmadim.
1-Puclic sekse karşıyım. Ortalık yerde, çoluk çocuk vs. görür. Elin bebesine travma yaşatmaya ne hakkı var? Bebeyi geç, ben de görmek istemem. Bu sebeple konu sahibini kınıyorum efendim.Yok 35 yaşında ölüm döşeğinde ayda bir telefonla konuşup arabada seviştiği herif varmış. Sonra bu herif ona grup sekis teklif etmiş bikaç kez. Bu da ay bu adam ben sevmiyor diye ayrılmış. O dönemde otobüste suriyeliyle tanışıp vatandaşlık almasına yardım etmiş, sonra suriyeli buna aşık olmuş. Ama o sırada ölüm döşeğindeki adam birden iyileşmiş, barışmışlar, evlenme teklif etmiş kızımız da kabul etmiş. Ama diyor ki bu suriyeli ile aldatmış sayılır mıyım?
Konu sahibi dışında kimse inanmadı zaten