İnsan küçümsemek eğitim durumuyla birilerini vurmak çok yanlış biliyorum ama dayanamayacağım.
İlkokul lise mezunu ev hanımlarının fikrileri sabit katiyen değişmiyor( kendini geliştirmiş, dünya görüşü mahallesinden ibaret olmayanları tenzih ediyorum) . Sürekli bir yerden yakalayıp doğruymuş fikirleri gibi savundukca çoşuyor. Eeee olan olmuşşş o zaman çocukları napsın diyor. Hadiii buna cevapp ver hadiğğğ diye bekliyor üstelik içten içe diyor oovv nasıl sordum ama haa bozuldu kaldı bunu yaparken üstelik Kendisinin bir fikri yok. Sorsak sizce ne yapsın. İki lafı bir araya getirip ifade edemez.Yemin ederim ellerim titriyor sinirden. Israrla bunu diyor ve çok emin fikirlerinden eee çocukları ne yapsın. Sence ne yapsın? Hatalarından ders almasın mı?
Lisans ,yüksek lisans, doktora mezunu olan öğretmen, doktor, avukat, diş hekimi vb meslek grupları ,aklı vicdanı hür okumamış veya okumuş ev hanımları ise bir şekilde elinden tutmaya çabalıyor yanlış yapmışsın ama ayağa kalkabilirsin hatalarını kabul et ve yoluna bak herkes senin yanında olur diye öğütler veriyor. Çocukları yaptın tüh bak işte gördün mü başına geleni oh olsun demiyor. Bak olay böyleyken göremeyip çocuk yapmışsın ve yanlış bir durum olmuş ama bunu toparlama hayatını düzeltme imkanın var ve lütfen bunu yap diyorlar.
Lütfen ya gerçekten lütfen. Yalvarıyorum böyle yorumlar yapabilen kadınlar olmayın. Israrla hımm hadi bakalım bence senin dediğin yanlış hadi bakalım ( iç sesi diyor ki oovv ne bozdum yani benim fikrim doğru senden bakış açısı ovv siz kimsiniz )
Siz toplumla varsınız. Bu anlayışsızlık beni çok korkutuyor.