ulan kocacım sen beni beğenmiyon mu diyeydin?kızlar duydunuzmu benim deli boğa kocam şimdide tutturmuş biz arkadaşla kıbrısa gidicez tatile sizde onun eşiyle aynı evde kalırsınız neymiş biz tesettürlüymüşüz oraya jygun değilmişiz gelincede bizi başka yere tatile götüreceklermiş adam illa etlerimi didikle diyor ya
kizlar cook fenasiniz valla... nasil kudurtuyorsunuz esletinizi oyle
yok yaaa cok biliyorkızlar duydunuzmu benim deli boÄa kocam Åimdide tutturmuÅ biz arkadaÅla kıbrısa gidicez tatile sizde onun eÅiyle aynı evde kalırsınız neymiÅ biz tesettürlüymüÅüz oraya jygun deÄilmiÅiz gelincede bizi baÅka yere tatile götüreceklermiÅ adam illa etlerimi didikle diyor ya
bacım hak ediyolar iki çocukla adam ne düşünüyo el gittikçe akıllanır bunlar gittikçe kuduruyolar
yok yaaa cok biliyor
o tatil islerini evlenmeden once yapacakti
cok guzel oteller var tesetturlulere uygun gidecekse esiyle birlikte oraya gitsinler
yok oyle kibris mibris
otursunlar oturduklari yerde
didikle kiz etlerini...
bian kendi esim gidecek sandim sinirlendim birazo
1 tane 10 aylık kızım var tatlım bende anlayamadım adamın niyeti ne kudurmakmı yoksa sadece gezmek maceramı anlayamdım gerçi her ikisindede gidemez anam bu erkek milletine güvenilmiyor ya acık yüz versen gözüne bakarak herşeyi yapacaklar kızlar ipleri sıkı sıkı tutalım dışarda sürtük çokkkk
merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza.kısaca kendimi anlatayım istanbulda oturuyorum,evliyim 3 sene olmak üzere,bitane bebğim var 11 aylık ve evde oturuyorum çalışmıyorum yani bide arkadaşım yok yalnızm
kızlar duydunuzmu benim deli boğa kocam şimdide tutturmuş biz arkadaşla kıbrısa gidicez tatile sizde onun eşiyle aynı evde kalırsınız neymiş biz tesettürlüymüşüz oraya jygun değilmişiz gelincede bizi başka yere tatile götüreceklermiş adam illa etlerimi didikle diyor ya
efsuuun bak seni burda da buldum sen benim kaderimsin anamseni kimseye yar etmem üleeeeeeeeen
gunaydiiin..nasilsin??günaydın kadriye_G , ta_nem , fatihpepe ve diÄer tüm kızlarrrr... hafta sonundaki aöf sınavlarından kurtuldum ve ben geldimhepimize hayırlı haftalar olsun inÅallahh...
gunaydiiin..nasilsin??
cok isim var coook,bu kirli sepetinin onlenemez yukselisi neolucak?biri durdesin,her camasir yikaniyor ama neredeyse kapagi kapanmiycak....
günaydın kadriye_G , ta_nem , fatihpepe ve diğer tüm kızlarrrr... hafta sonundaki aöf sınavlarından kurtuldum ve ben geldimhepimize hayırlı haftalar olsun inşallahh...
kızlar bütün işleri bitirmenin bi tolunu buldum!! yapmayacan anam ancak öyle bitiyo
kızlar günde 3-4 kez makine açmaktan bıktım artık az öncede tül ve perdemi yıkadım ama kırmızı saten tülün üstünde tederjan lekeleri kalmış beyaz beyaz of tekar attım gene kalmış ne yapcam ya bıktım perde asmaktan kolum uzadı ya
kaç kişisiniz siz evde tanem öyle günde 3 - 4 kez çok değilmi