Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

kızlar duydunuzmu benim deli boğa kocam şimdide tutturmuş biz arkadaşla kıbrısa gidicez tatile sizde onun eşiyle aynı evde kalırsınız neymiş biz tesettürlüymüşüz oraya jygun değilmişiz gelincede bizi başka yere tatile götüreceklermiş adam illa etlerimi didikle diyor ya:KK56:
ulan kocacım sen beni beğenmiyon mu diyeydin?

kızlar duydunuzmu benim deli boğa kocam şimdide tutturmuş biz arkadaşla kıbrısa gidicez tatile sizde onun eşiyle aynı evde kalırsınız neymiş biz tesettürlüymüşüz oraya jygun değilmişiz gelincede bizi başka yere tatile götüreceklermiş adam illa etlerimi didikle diyor ya:KK56:
yok yaaa cok biliyor
o tatil islerini evlenmeden once yapacakti
cok guzel oteller var tesetturlulere uygun gidecekse esiyle birlikte oraya gitsinler
yok oyle kibris mibris
otursunlar oturduklari yerde
didikle kiz etlerini...
bian kendi esim gidecek sandim sinirlendim birazo

:KK4::KK4::KK4::KK20::KK20:

bacım hak ediyolar iki çocukla adam ne düşünüyo el gittikçe akıllanır bunlar gittikçe kuduruyolar :KK1:

1 tane 10 aylık kızım var tatlım bende anlayamadım adamın niyeti ne kudurmakmı yoksa sadece gezmek maceramı anlayamdım gerçi her ikisindede gidemez anam bu erkek milletine güvenilmiyor ya acık yüz versen gözüne bakarak herşeyi yapacaklar kızlar ipleri sıkı sıkı tutalım dışarda sürtük çokkkk

yok yaaa cok biliyor
o tatil islerini evlenmeden once yapacakti
cok guzel oteller var tesetturlulere uygun gidecekse esiyle birlikte oraya gitsinler
yok oyle kibris mibris
otursunlar oturduklari yerde
didikle kiz etlerini...
bian kendi esim gidecek sandim sinirlendim birazo

:KK4::KK4::KK4::KK20::KK20:

ya ben şok oldum adama bak ya azgın tekemidir nedir benimi kızdırmak için dedi ne yaptı anlamadımki

1 tane 10 aylık kızım var tatlım bende anlayamadım adamın niyeti ne kudurmakmı yoksa sadece gezmek maceramı anlayamdım gerçi her ikisindede gidemez anam bu erkek milletine güvenilmiyor ya acık yüz versen gözüne bakarak herşeyi yapacaklar kızlar ipleri sıkı sıkı tutalım dışarda sürtük çokkkk

bacım dışardaki değil içerdeki sürtüklerden korkmak lazım:KK1: benim itilmiş yanımda bakıyo karılara bende artık ondan önce bakıp anamm karıya bak diyorum hayatım sen sapıttın mı kendine gel diyo:KK1: bu gün kadına bakan yarın erkeğe bakar diyo heralde

merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza.kısaca kendimi anlatayım istanbulda oturuyorum,evliyim 3 sene olmak üzere,bitane bebğim var 11 aylık ve evde oturuyorum çalışmıyorum yani bide arkadaşım yok yalnızm:KK43:

merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza.kısaca kendimi anlatayım istanbulda oturuyorum,evliyim 3 sene olmak üzere,bitane bebğim var 11 aylık ve evde oturuyorum çalışmıyorum yani bide arkadaşım yok yalnızm:KK43:

günaydın canım aramıza hoşgeldin....

günaydın kadriye_G , ta_nem , fatihpepe ve diğer tüm kızlarrrr... hafta sonundaki aöf sınavlarından kurtuldum ve ben geldim :KK1: hepimize hayırlı haftalar olsun inşallahh...

günaydın canım... bak sennnnnnn.... yol canım yol yolmadan olmaz...

günaydın kadriye_G , ta_nem , fatihpepe ve diğer tüm kızlarrrr... hafta sonundaki aöf sınavlarından kurtuldum ve ben geldim :KK1: hepimize hayırlı haftalar olsun inşallahh...
gunaydiiin..nasilsin??
cok isim var coook,bu kirli sepetinin onlenemez yukselisi neolucak?biri durdesin,her camasir yikaniyor ama neredeyse kapagi kapanmiycak....

gunaydiiin..nasilsin??
cok isim var coook,bu kirli sepetinin onlenemez yukselisi neolucak?biri durdesin,her camasir yikaniyor ama neredeyse kapagi kapanmiycak....

iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın??? bizim evdede aydı 2 akşamda bir makienyi açıyorum bende ama gündüz evde olmadığım için zevkli geliyor bana :KK1:

kızlar günde 3-4 kez makine açmaktan bıktım artık az öncede tül ve perdemi yıkadım ama kırmızı saten tülün üstünde tederjan lekeleri kalmış beyaz beyaz of tekar attım gene kalmış ne yapcam ya bıktım perde asmaktan kolum uzadı ya

kızlar günde 3-4 kez makine açmaktan bıktım artık az öncede tül ve perdemi yıkadım ama kırmızı saten tülün üstünde tederjan lekeleri kalmış beyaz beyaz of tekar attım gene kalmış ne yapcam ya bıktım perde asmaktan kolum uzadı ya

kaç kişisiniz siz evde tanem öyle günde 3 - 4 kez çok değilmi :KK1:

kaç kişisiniz siz evde tanem öyle günde 3 - 4 kez çok değilmi :KK1:

tatlım 3 kişiyiz benim boklu kızın çamaşırı çok çıkıyor tabi herzaman günde 3-4 kez açmam ama genelde açıyorum allahtan kısa programa atıyorum da su faturasından yırtıyoruz ama içimde kalmıyor değil acaba iyi yıkıyormu 45 dk yıkıyor sizce yıkıyormudur kızlar

kızlar neden çamaşırlarımda tederjan lekesi kalıyor ya? güzelim saten seksi nevresim takımım battı ka. kez attım makineye düzelmiyor kırmızının üstünde tederjan kalıntılıarı çirkin duruyor ne yapıcam ya ben bebeişimde zararlıdır

X