Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

kızlar nasılsınız ya yaz geliyor kızlar bugün kapattım doğalgazımı acep üşürmü bebeğim ? siz kapattınızmı?

merkezi doğalgaz olduğu için kapatamıyoruz,akşamları yakıyorlar kapatmakla iyi yapmıssın aksamları biraz acarsan üşümez bebişin

doğru duydun canım malesef ama 10 yıl değil 10 ay allah mı söylettide yazdın acaba ben dayanamam buna 10 yıl

ay 10 yıllık evliyim yazdın sandım ahh yaşlandık gözlerde gitti ya canım sana tavsiyem mutlaka araya mesafeni koy unutma onlar senin ailen değil kendi annen değil en ufak hatan unutulmaz rafa kaldırılır zamanı gelincede sana hatırlatılır o yüzden mesafe şart ben 4 yıllık evliyim bu kaynana olayını 5 yıldır çekiyorum artık illallah ettim ya başta nasılsa öylede gidiyor bunu anladım evliliğin iyi değilse şuan bebeişide rafa al

aynı evde nasıl mesafe konur kiiii??? eşimle bi sıkıntımız yok aslında kayınvalidemlede yok ama 10 aydır evlilikten bişey anlamadım desem beni anlarmısınız acaba ?

aynı evde nasıl mesafe konur kiiii??? eşimle bi sıkıntımız yok aslında kayınvalidemlede yok ama 10 aydır evlilikten bişey anlamadım desem beni anlarmısınız acaba ?

bende kapatmistim d.gaz ama az once sipayi yikayinca tekrar actim..
kizinin dis cikarma donemi basliyor hic sinirlenme ben azi dislerinde 1ay yatakta oturarak uyudum fatih i ayaklarimda salliycam diye ilk badta bende sinirden butun gece cildiriyordum baktim care olmuyor gittike daha sinirli oluyorum artik sakin olmaya calisiyorum gerci yine sinirlendigim zamanlar oluyor...hala daha cikmayan dislerimiz var ve ben 18aydir gece enaz 3defa uyaniyorum

4 aylıkken çıkardık 4 dişimizi ama şuan tık yok neden huysuzlanıyor gece anlamadım çıldırıyorum devamlı uyandım gece zaten hep ayağımda sallayarak uyutuyorum ne yapıcam bilmiyorum gece üstü açık uyuyor hanım efendi o yüzden mecbur doğalgaz gece açıcam kızlar bıktım 350 tl fatura ödemekten memur maaşıyla etim ne budum ne benim yahu

gercekten zor olsa gerek kendime bakiyorum mesala ben istedigim saatte banyoya giriyorum,yeri geliyor tv ye bakmak icin bornozla salona gidiyorum vb.herhalde sen bunlari ve bunun gibi seyleri rahatca yapamiyorsundur. olsun herseyde bi hayir vardir sabret sonu iyi olur belki bi ev alir ayrilirsiniz yanlarindan ama sunu itiraf ediyim benim kaynanam yok ama bazen diyoru keske olsaydi diye....

canım anlamazmıyım ya bu şirret kaynana banada huzur vermedi mesela 2 hafta önce habersiz çıka gelmiş kocasıyla ben gelmeyin istemiyorum demiştim küz olmamıza rağmen beni umursamıyıp gelmiş yüz vermedim 1 saat sonra gitti memleketine bende böyle olsun istemezdim ama bunu yapmak zorundaydım herkes haddini bilecek bunu yapmasaydım arkası gelecekti yüzsüzlüğün bazı şeylerin önü kesilecek bence halen küsler oğluylada

ben bugün çalışmıyorum hastayım ama yardım ederdim size yakın olsaydık çok severim yazlık kışlık ayırmayı
tesekkur ederim dusunmen yeter
zaten bende isyan bayraklarini cektim isleri biraktim yemek yapiyorum

nerde bizde o ben banyoda bayılsam haberi olmaz eşimin uykusuda ağır malesef hiç yapabildinmi diye sorsana canım nerde 1 kez bile olmadı... yaa olsunlar ben olmasınlar demiyorum benimkiler düşüncesiz sadece benle sıkıntıları yok aramızda tartışmada yok öle ufak atışmalar var sadece

sizin ne sıkıntınız vardıki gelmeyin diyecek kdr

sizin ne sıkıntınız vardıki gelmeyin diyecek kdr

amann boşver uzun hikaye ben onlara hakkımı helal etmiyorum onlarda etmesinler bana benim canım çok yandı allah onlarınkinide yaksın tek dediğim bu ohh çokta iyi yaptım insan olsalardı yaptırmasalardı ben çağrılmadığım yere ölsem gitmem hele kovulduğum yere amamm amann

ne diyem ta_nem seni bu kadar kırdıklarına göre vardır bişeyler... aynen kovulduğum yere gitmem bende

ne diyem ta_nem seni bu kadar kırdıklarına göre vardır bişeyler... aynen kovulduğum yere gitmem bende
inşallah onlarda kovulduğu yere gelmez gerçi ben kovamadım surat yaptım amann boşver tatsız konular bunlar ben artık bebeğimle mutlu olmak istiyorum geriside umrum bile değil

kızlar alışveriş merkezlerindeki şu termal tatil formları varya onu nezmaan doldursam tatil çıktı diye arıyorlar kuşadasına çıkmış bu seferde sadece yol yemek bana aitmiş 5 yıldızlı otel ve diğerleri ücretsizmiş sizede çıktımı sizce ne yapayım gideyimmi ya???

vardır bi bit yeneği kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…