Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

merhaba tanem nasılsın?
evet topik canlamadı gitti

kızlar gelin arkadaş olalım dertleşelim burda zaten canımız sıkıldığı için girmiyormuyuz ben 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ve bebişimi çokkkkkkkk seviyorum sıra sizde kızlar

slmmm ben 1o aylık evliyim çalışıyorum bebiş şuan yok ama düşünüyorum :KK1: Inşallahhhh... Eşimle bi sıkıntım yok ama kayınvalidem ve onun annesiyle aynı evde yaşıyorum

slmmm ben 1o aylık evliyim çalışıyorum bebiş şuan yok ama düşünüyorum :KK1: Inşallahhhh... Eşimle bi sıkıntım yok ama kayınvalidem ve onun annesiyle aynı evde yaşıyorum

hos geldin!!!! insallah en kisa zamanda bebisin olur.. benim 18 aylik bir oglum var ve 8.5yillik evliyim,valismiyorum

Allah bebek isteyen herkesi en kisa zamanada cocuk sahibi yapsin...
bende dolaplari,bazayi duzeltiyim dedim malum yaz geliyor ama daha fena dagildim nasil toparlanicam bilemiyorum:KK53: biri bana yardim etsiiiiiin!!! olmazsa oglumu yikayimda belki uyur bende rahat rahat yaparim islerimi ayyy daha yemek yapicam oof oooooffff

Allah bebek isteyen herkesi en kisa zamanada cocuk sahibi yapsin...
bende dolaplari,bazayi duzeltiyim dedim malum yaz geliyor ama daha fena dagildim nasil toparlanicam bilemiyorum:KK53: biri bana yardim etsiiiiiin!!! olmazsa oglumu yikayimda belki uyur bende rahat rahat yaparim islerimi ayyy daha yemek yapicam oof oooooffff

ben bugün çalışmıyorum hastayım ama yardım ederdim size yakın olsaydık çok severim yazlık kışlık ayırmayı :KK1:

abbovvvv allahım doğrumu duydum sende peygamber sabırımı var acep ben 2 gün tahamül edemedim gönderdim sne nasıl yaşıyorsun 10 yıldır yahu

nasıl olayım yaramaz kızla uğraşıyorum gece uyutmadı sinirden çatladım 2 tanede vurdum poposuna geride üzüldümm ana yürüşi işte:KK1:

ah canım ya vurmasaydın diycem ama sinirine yenildin herhalde:44:

kızlar nasılsınız ya yaz geliyor kızlar bugün kapattım doğalgazımı acep üşürmü bebeğim ? siz kapattınızmı?

abbovvvv allahım doğrumu duydum sende peygamber sabırımı var acep ben 2 gün tahamül edemedim gönderdim sne nasıl yaşıyorsun 10 yıldır yahu

doğru duydun canım malesef :KK43: ama 10 yıl değil 10 ay :KK1: allah mı söylettide yazdın acaba ben dayanamam buna 10 yıl

X