Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

ahh kızlar benim gibi ilgisiz bir kocaya sahipseniz hadi sizde girin bu saattede dertleşek acukkk

valla benimkide yemek yedi tv kardisinda uyuya kaldi.bende bi yandan ortaligi topluyorum bi yandan burda takiliyorum....he bi 1erkek 1kadina akiyorum :))

Günaydın kızlaar. Bugün haftasonu ama ben çalışıyorum ama çalışamayacağım galiba hiç keyfim yok :KK37:

kızlar rüyamda eşim çok sakin bir şekilde ayrılmak istediğini söylüyordu ailesini tercih ediyordu sonra bir anda apartmanda yangın çıktı ve eşim beni bırakıp gitti o yangının ortasında gerçek gibiydi ya nedense halen etkisinden çıkamadım tabi yangının değil eşimin beni ve kızını terk edişini çok hüzünlendim ayrılık ne zormuş ya gözümü açınca onu yanımda görünce gerçekten o an dünyanın en mutlusu ben oldum allah kimsenin yuvasını yıkmasın ve eşime rüyamı anlatınca rüyan gerçek olabilir dedi buda kafama takılmadı değil doğrusu? :KK43: şaka yaptığını söylüyor ama takıldı işte kafama bir kere

Son düzenleme:
kızlar rüyamda eşim çok sakin bir şekilde ayrılmak istediğini söylüyordu ailesini tercih ediyordu sonra bir anda apartmanda yangın çıktı ve eşim beni bırakıp gitti o yangının ortasında gerçek gibiydi ya nedense halen etkisinden çıkamadım tabi yangının değil eşimin beni ve kızını terk edişini çok hüzünlendim ayrılık ne zormuş ya gözümü açınca onu yanımda görünce gerçekten o an dünyanın en mutlusu ben oldum allah kimsenin yuvasını yıkmasın ve eşime rüyamı anlatınca rüyan gerçek olabilir dedi buda kafama takılmadı değil doğrusu? :KK43:

nasıl yani gerçek olabilir dedi :S anlayamadım !

selamlar forum takibe bakarken dikkatimi çekti topik :KK16:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız
cumartesi çalışmak beni boğuyor yaa
yarım gün çalışmak 13.00 e kadar olur biz 15.00 e kadar calısıyoz anlamıyorumm
:KK14:

kızlar rüyamda eşim çok sakin bir şekilde ayrılmak istediğini söylüyordu ailesini tercih ediyordu sonra bir anda apartmanda yangın çıktı ve eşim beni bırakıp gitti o yangının ortasında gerçek gibiydi ya nedense halen etkisinden çıkamadım tabi yangının değil eşimin beni ve kızını terk edişini çok hüzünlendim ayrılık ne zormuş ya gözümü açınca onu yanımda görünce gerçekten o an dünyanın en mutlusu ben oldum allah kimsenin yuvasını yıkmasın ve eşime rüyamı anlatınca rüyan gerçek olabilir dedi buda kafama takılmadı değil doğrusu? :KK43: şaka yaptığını söylüyor ama takıldı işte kafama bir kere

kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar. aceba aynı rüyayı kendisi görse ne olurdu? gıcıklar işte bide bende var bitirilyon çıksada ceketimi alıp çok uzaklara gitsem diyo.biz ne olucaz diyorum sanada yüzmilyar veririm ben dönene kadar idare edersin diyo. adam dönünce bulacağından okadar emin ki!Allah kime ne vereceğini bilmiyo mu?

kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar. aceba aynı rüyayı kendisi görse ne olurdu? gıcıklar işte bide bende var bitirilyon çıksada ceketimi alıp çok uzaklara gitsem diyo.biz ne olucaz diyorum sanada yüzmilyar veririm ben dönene kadar idare edersin diyo. adam dönünce bulacağından okadar emin ki!Allah kime ne vereceğini bilmiyo mu?

aynen canım ya birde bana demezmi ayrılırsak tekrar evlenirmisin bende dedim yaşım genç kızım olmasaydı tabiki evlenirdim ama kız çocuğumu herkese güvenemem babası bizi bırakıp gittikten sonra elin adamı ne yapmazki dedim

aynen canım ya birde bana demezmi ayrılırsak tekrar evlenirmisin bende dedim yaşım genç kızım olmasaydı tabiki evlenirdim ama kız çocuğumu herkese güvenemem babası bizi bırakıp gittikten sonra elin adamı ne yapmazki dedim

iyi demişsin. benim ki öyle deyince ben; evlenmem tabi dost hayatı yaşarım ben bağımlıyım kocasız duramam diyorum kuduruyo:KK1: :KK1:

kızlar duydunuzmu benim deli boğa kocam şimdide tutturmuş biz arkadaşla kıbrısa gidicez tatile sizde onun eşiyle aynı evde kalırsınız neymiş biz tesettürlüymüşüz oraya jygun değilmişiz gelincede bizi başka yere tatile götüreceklermiş adam illa etlerimi didikle diyor ya:KK56:

X