günaydın ta_nem ve fatihpepe... günayyyydıınnnn
efsuuun bak seni burda da buldum sen benim kaderimsin anam seni kimseye yar etmem üleeeeeeeeen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın ta_nem ve fatihpepe... günayyyydıınnnn
Günaydın kızlaar. Bugün haftasonu ama ben çalışıyorum ama çalışamayacağım galiba hiç keyfim yok
kızlar rüyamda eşim çok sakin bir şekilde ayrılmak istediğini söylüyordu ailesini tercih ediyordu sonra bir anda apartmanda yangın çıktı ve eşim beni bırakıp gitti o yangının ortasında gerçek gibiydi ya nedense halen etkisinden çıkamadım tabi yangının değil eşimin beni ve kızını terk edişini çok hüzünlendim ayrılık ne zormuş ya gözümü açınca onu yanımda görünce gerçekten o an dünyanın en mutlusu ben oldum allah kimsenin yuvasını yıkmasın ve eşime rüyamı anlatınca rüyan gerçek olabilir dedi buda kafama takılmadı değil doğrusu?
nasıl yani gerçek olabilir dedi :S anlayamadım !
işte rüyamı anlattım oda dediki rüyan gerçekte olabilir dedi ya bu adam ne demek istedi ya offfff
kızlar rüyamda eşim çok sakin bir şekilde ayrılmak istediğini söylüyordu ailesini tercih ediyordu sonra bir anda apartmanda yangın çıktı ve eşim beni bırakıp gitti o yangının ortasında gerçek gibiydi ya nedense halen etkisinden çıkamadım tabi yangının değil eşimin beni ve kızını terk edişini çok hüzünlendim ayrılık ne zormuş ya gözümü açınca onu yanımda görünce gerçekten o an dünyanın en mutlusu ben oldum allah kimsenin yuvasını yıkmasın ve eşime rüyamı anlatınca rüyan gerçek olabilir dedi buda kafama takılmadı değil doğrusu? şaka yaptığını söylüyor ama takıldı işte kafama bir kere
kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar. aceba aynı rüyayı kendisi görse ne olurdu? gıcıklar işte bide bende var bitirilyon çıksada ceketimi alıp çok uzaklara gitsem diyo.biz ne olucaz diyorum sanada yüzmilyar veririm ben dönene kadar idare edersin diyo. adam dönünce bulacağından okadar emin ki!Allah kime ne vereceğini bilmiyo mu?
aynen canım ya birde bana demezmi ayrılırsak tekrar evlenirmisin bende dedim yaşım genç kızım olmasaydı tabiki evlenirdim ama kız çocuğumu herkese güvenemem babası bizi bırakıp gittikten sonra elin adamı ne yapmazki dedim
iyi demişsin. benim ki öyle deyince ben; evlenmem tabi dost hayatı yaşarım ben bağımlıyım kocasız duramam diyorum kuduruyo
hoşgeldin canımmm çiçeğin burnunda daha seninde allah sağlık versin bebişinee :)