kızlar ben de yeni sayılırım..1.5 yıllık evliyim 6.5 aylık bir oğlum var:)
ahh kızlar tabi benden başka hangi deli bu saatte girerki ama yeni geldim eve eşimle ve arkadaşlarımla dışardaydık ve süper eğlendik yahu toryumdaki lunaparka gittim kızlar herşeye bindim bedava tabibana kızlar öyle korktumki korku tüneline girdim inanın ölüyorum sandım bu korku bana bir yıl gider artık halen o peşimden gelen korkunç adam aklımda ya bu korkumu sizlerle paylaşmak istedim benim arkadaşda diyorki kızlar ona çokkk güldüm korku tünelinin içindeyiz korkunç bir adam kulağımızın dibinde bize dokunarak bağırıyor arkadaşta diyorki nolur git ben sana ne yaptımki bağırma git diyor ama kız korkudan resmen öldü ayy ağlasammı gülsemmi kıza neyse kızlar bu tatlı olayıda paylaştım hadiyin öpüyorum sizi
ayyy arkadaşınıza çok üzüldüm yaa yazık kızcağıza :18:
bende üzüldüm kız nekadar korktu ya birde 3 yaşındaki oğlu o korkunç öcüyü gördü çocuk titredi resmen yaben gülmekten ağladım resmen ya
ben varim oglumu uyutmaya calisirken soyle bi bakiyim dedim...korku tuneli hikayani okudum ne guzel eglenmissiniz bende bayilirim oule yerlere cok eglenceli oluyor...
benim esim h.sonu calisiyordu ben oglumla anneme gittik,bizim burda kapali cadde var orada dolastik oglumu parka goturdum zaten hemen hemen hergun goturuyorum haba guzel olunca sallanmayi cok seviyor yani bizim boyle siradan gecti...
KIZLAR GELİN ARKADAŞ OLALIM dertleşelim burda zaten canımız sıkıldığı için girmiyormuyuz ben 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ve bebişimi çokkkkkkkk seviyorum sıra sizde kızlar
bu ayin 22sinde 18 aylik olacak...
senin mink kuzu 9ayliki dimi?
merhaba canım bende 4yılık evliyim benimde bitane oğluşum var