Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

hakveriyorum o şokluğuna bende kastamonuda kalakalıyorum öyle alahtan annem kastamonuluda dışarda soramadığımı anneme soruyorum aslında çok şey var duyacağın onlara hazırlıklı ol aklımda vardı birsürü ama gelmiyor şuan ha bide gı gız gızım var genel bi hitaptır bu bi anlamı yok ordaki gız gızım, kız kızımdır normalde ama en baştaki "gı"tamamen nötr bi hitap

bir de upuzun "aboooovvvvv" nidası dikkatimi çekti..

çocuklar bile yapıyor:)

anne tarafım karadenizli, anneannem de ilimon der :)

kalorifere de ganafer der... dili dönmüyor canım anneannemin

anne tarafım karadenizli, anneannem de ilimon der :)

kalorifere de ganafer der... dili dönmüyor canım anneannemin

bak oda var ganerfer ıccak su mesela sıcak su demektir flan ayy memleketimi özledim valla yaa sayende iyice depreşti duygularım :)))

bi de giller var:)))

annemgiller, teyzemgiller...

her duyduğumda aklıma kedigiller ve turunçgiller geliyor:)))

konuyu hiç okumadan bu mesaja göre balıklama daldım soriii

açıkçası ben de çok gülüyorum bu söyleme.
fakat bazı yörelerde insanlar için bu tarz konuşma,normal konuşma olarak görülüyor..
erkek arkadaşım oldukça eğitimli olmasına rağmen,o da kullanıyor.hatta ilk başlarda çok gülmüştüm ama beynim artık alıştı garipsemiyorum..
ama ben kullanmıyorum çünkü baklagiller gibi geliyor bana..
tabi konuşana da saygı duyarım..yetişme meselesi.

insan varya dışrı çıktığında çok düşmüyo bu tür konuşmalara ancak böyle eski bi arkdşın olsada başlıyosun angaralıca gonuşmaya

insan varya dışrı çıktığında çok düşmüyo bu tür konuşmalara ancak böyle eski bi arkdşın olsada başlıyosun angaralıca gonuşmaya

ben de sıcaklamak derim mesela..aslında söyle bir sözcük yok:)))) hangi yörede kullanılır bilemiyorum...

iyi geceler canım..
eşim yakında bana kk'yı yasaklarsa hiç şaşmam:))))))))

KIZLAR hoşheldin demek yokmu yahu 4 gündür yoktum yatılı missafirim vardı giremedim ee nasılsınız yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum kızlar ya kızımın süt alerjisinden şüphelendi doktor 2 yaşına kadar verme dedi benimde tepem attı of ya süt olmadan ne yapacağım bu bebişime daha 9 aylık ana kuzusu yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…