KIZLAR hoşheldin demek yokmu yahu4 gündür yoktum yatılı missafirim vardı giremedim ee nasılsınız yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum kızlar ya kızımın süt alerjisinden şüphelendi doktor 2 yaşına kadar verme dedi benimde tepem attı of ya süt olmadan ne yapacağım bu bebişime daha 9 aylık ana kuzusu yaww
KIZLAR hoşheldin demek yokmu yahu4 gündür yoktum yatılı missafirim vardı giremedim ee nasılsınız yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum kızlar ya kızımın süt alerjisinden şüphelendi doktor 2 yaşına kadar verme dedi benimde tepem attı of ya süt olmadan ne yapacağım bu bebişime daha 9 aylık ana kuzusu yaww
yagmur yagıyormus oralara yuruyuse gıdememe sebebın bu sanırım
yok canım bu diğil malesef:)) tam giyindim montumun fermuarı bozuldu hahahaha yedeğimde yok havada acayip soğuk kaldım öyle:))
selamla ıyı haftasonları
geçmiş olsun canım neyse bugun evde spor yaparsın telafı edersin:) gerçekten çok sogukmuş hala kar yagıyormus oraya
ne kadar sıkıcı bır gün..
selam kıslarrr
bende nişan magdurlarındanım ne zor seymiş nişanlı olmakk
yarın daha sıkıcı olacak
öyle yapıcam canım artık:)))yapıyor halen bide ılgazın soğuğu nasıl vuruyor anlatamam :)))
mıllet sevınıyor hafta sonu geldı dıye bende karalar baglıyorum
ne kadar sıkıcı bır gün..