var gibi bi kaç kişii yeter bu gece hemşo:)
canım görünen köyümün kılavuzluğunu ben yapıyorumdesende dokunmuyo pek bana laf aramızda
herkese merhabalr bende 24 yasındayım nısanlıyım istanbulda yaşıyorum :)
hoşgeldin canııım:))) mühendis misin gerçektende:))
evet gerçekten mühendisimama işsiz mühendislerden
ne güzel kendinle barışıksan, ben alınıyorum ya biri bişi deyince. alınmamış gibi yapmaya çalışıyorum ama valla zoruma da gidiyobi an önce kurtulsak şu kilolardan da rahatlasak ya.. :44:
evet gerçekten mühendisimama işsiz mühendislerden
aaoomühendis olmana sevindimde:) işsiz olman üzdü beni..ne mühendisisin?
jeologum yani jeoloji mühendisiyim canım türkiyede bayanların yapamadıpı bi mühendislik dalı
jeologum yani jeoloji mühendisiyim canım türkiyede bayanların yapamadıpı bi mühendislik dalı
aslında gerçekten zor bi meslek bayan için yani mühendislik içinde ayrıldığı dalların arasında en zoru bence tabiki...Türkiye de nede sıkıntı yok ki yaa ooohh keyfimle mesleğimi yapıyorum diyen kaç kişidir merak ediyorum gerçekten..ota köke araştırma yapıyorlar bunlara gelince tık yok..kulak tıkıyorlar
Selaaaammmm :) bende 18 yaşında Ankaradayım evde takılmaca okul iş yok :) bende varım artık :)
bu arada kastamonuda ogrenci oldugunu yeni gördüm bende evlenince nişanlımın işi nedeni ile oralı olcm kısmetse inşallah güzel bi yerdir:)
Selaaaammmm :) bende 18 yaşında Ankaradayım evde takılmaca okul iş yok :) bende varım artık :)
iyi geceler kizlar burda muhabbet koyu galiba.neyse ben bi slm verip kaciyim dedim tekrar iyi geceler...
hımm:))valla büyük bi şehirden geliyosan sıkılırsın muhtemelen burda:))ama ben seviyorum burayı yaşanması kolay yer.ancak çok çakal çukal var:)akşam 9 dedin mi çoğu yer kapalıdır.muhafazakar bi yer:))buraya mı geliceksin evlenince?