Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

KIZLAR hoşheldin demek yokmu yahu:KK1: 4 gündür yoktum yatılı missafirim vardı giremedim ee nasılsınız yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum kızlar ya kızımın süt alerjisinden şüphelendi doktor 2 yaşına kadar verme dedi benimde tepem attı of ya süt olmadan ne yapacağım bu bebişime daha 9 aylık ana kuzusu yaww:KK43:

hoşbuldukk :) çok geçmiş olsun umarım doktorunuz yanılmıştır :KK43:Allah acil şifalar versin...

KIZLAR hoşheldin demek yokmu yahu:KK1: 4 gündür yoktum yatılı missafirim vardı giremedim ee nasılsınız yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum kızlar ya kızımın süt alerjisinden şüphelendi doktor 2 yaşına kadar verme dedi benimde tepem attı of ya süt olmadan ne yapacağım bu bebişime daha 9 aylık ana kuzusu yaww:KK43:

hoşbulduk şekeriimm:) çok geçmiş olsunn sadece süt mü yoksa süt ürünleride mi dahil?kıyamam ne vericeksin başka

yok canım bu diğil malesef:)) tam giyindim montumun fermuarı bozuldu hahahaha yedeğimde yok havada acayip soğuk kaldım öyle:))

geçmiş olsun canım neyse bugun evde spor yaparsın telafı edersin:) gerçekten çok sogukmuş hala kar yagıyormus oraya :KK43:

hoşbulduk ve de çok geçmiş olsun. inşallah birşey yoktur ama varsa da Allah daha beterini göstermesin..

selam kıslarrr:KK23::KK23::KK23:
bende nişan magdurlarındanım ne zor seymiş nişanlı olmakk :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X