Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

ankaralılara bir sorum olacak....

ankaralı bir tanığımdan "yesyeni" diye birşey duydum.. ankaralılar yesyeni mi der? çok merak ettim. hiç duymamıştım.

yepyeni demek istemişti arkadaş..utandım o zman soramadım

not: ankaraya taşındık biz de...istanbuldan..

evet canım şuanda durum öyle ama zaman ne getirir bilmiyorum herşey kısmet...

önemli olan kocan seni mutlu etsin, huzur versin.. yoksa nerde oturduğunun bi önemi yok.. istanbulun ortasında oturup mutsuz olacağına, kastamonunun köyünde otur evinin kraliçesi ol daha iyi..

evet canım öyle deriz yepyeni=yesyeni (bizim için ) hahaha

önemli olan kocan seni mutlu etsin, huzur versin.. yoksa nerde oturduğunun bi önemi yok.. istanbulun ortasında oturup mutsuz olacağına, kastamonunun köyünde otur evinin kraliçesi ol daha iyi..

:))) izdivaç programlarındakiler gibi konuştun kıız :)))

bide çok sıcak suya yal gibi su deriz biiz

tanıştıgımıza çok memnun oldum kızlar sizlere iyi sohbetler iyi geceler...

ne yapayım canım o kadar çok izliyorum ki, okuldan eve gelince televizyonda hep esra erol oluyor ben de yemeğimi filan onu izleyerek yiyorum, ezberledim artık diyalogları

bende esrayı seviyorum yaa bende ikinci öğretimim eve erken gelirsem eğer izlerim muhakkak

sormak istediğin varsa sor cevaplarım ben:))) mesela merdivene merdiman derler sobaya zoba derler simsiyah diyemebilirler zimziyah duyarsın muhtemelen

neeeee!!!

az daha devam edersen şoka giricem:)))

ben bu konularda çok cahilim.. soramıyorum da utanıyorum.

seneler önce bir kere gelmiştim ankaraya.. melih gökçek parkında "çekirdek çitlemek yasaktır" diye bir yazı gördüm.. hayatımda ilk defa çitlemek lafını o zaman gördüm ve duydum...

çok komik gelmişti, arkadaşlarımın yanında gülmüştüm.. acayip ayıplamışlardı beni. hem güldüğüm için hem de onlara göre bu kadar normal olan bir şeyi bilmediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…