evet canım şuanda durum öyle ama zaman ne getirir bilmiyorum herşey kısmet...
iyi geceler kizlar burda muhabbet koyu galiba.neyse ben bi slm verip kaciyim dedim tekrar iyi geceler...
önemli olan kocan seni mutlu etsin, huzur versin.. yoksa nerde oturduğunun bi önemi yok.. istanbulun ortasında oturup mutsuz olacağına, kastamonunun köyünde otur evinin kraliçesi ol daha iyi..[/QUOT
aynen öyle canım sevgilimle olduktan sonra dünyanın neresi oldugu önemli değil
ankaralılara bir sorum olacak....
ankaralı bir tanığımdan "yesyeni" diye birşey duydum.. ankaralılar yesyeni mi der? çok merak ettim. hiç duymamıştım.
yepyeni demek istemişti arkadaş..utandım o zman soramadım
not: ankaraya taşındık biz de...istanbuldan..
önemli olan kocan seni mutlu etsin, huzur versin.. yoksa nerde oturduğunun bi önemi yok.. istanbulun ortasında oturup mutsuz olacağına, kastamonunun köyünde otur evinin kraliçesi ol daha iyi..
evet canım öyle derizyepyeni=yesyeni (bizim için ) hahaha
ankaralılara bir sorum olacak....
ankaralı bir tanığımdan "yesyeni" diye birşey duydum.. ankaralılar yesyeni mi der? çok merak ettim. hiç duymamıştım.
yepyeni demek istemişti arkadaş..utandım o zman soramadım
not: ankaraya taşındık biz de...istanbuldan..
:))) izdivaç programlarındakiler gibi konuştun kıız :)))
ayy çok sağol...
var mıdır başka bilmem gereken ?
tanıştıgımıza çok memnun oldum kızlar sizlere iyi sohbetler iyi geceler...
bide çok sıcak suya yal gibi su deriz biiz
tanıştıgımıza çok memnun oldum kızlar sizlere iyi sohbetler iyi geceler...
selam canım, sen de hoşgeldin :)
ne yapayım canım o kadar çok izliyorum ki, okuldan eve gelince televizyonda hep esra erol oluyor ben de yemeğimi filan onu izleyerek yiyorum, ezberledim artık diyalogları
sormak istediğin varsa sor cevaplarım ben:))) mesela merdivene merdiman derlersobaya zoba derler simsiyah diyemebilirler zimziyah duyarsın muhtemelen
aleykümselam :) hoşbulduk ablacımm :)
bende esrayı seviyorum yaabende ikinci öğretimim eve erken gelirsem eğer izlerim muhakkak