Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

canım görünen köyümün kılavuzluğunu ben yapıyorum :KK70: desende dokunmuyo pek bana laf aramızda:KK70:

ne güzel kendinle barışıksan, ben alınıyorum ya biri bişi deyince. alınmamış gibi yapmaya çalışıyorum ama valla zoruma da gidiyo :KK50: bi an önce kurtulsak şu kilolardan da rahatlasak ya.. :44:

ne güzel kendinle barışıksan, ben alınıyorum ya biri bişi deyince. alınmamış gibi yapmaya çalışıyorum ama valla zoruma da gidiyo :KK50: bi an önce kurtulsak şu kilolardan da rahatlasak ya.. :44:

valla canım sana şunu diyim kendimle barışığım ama zor öğrendim bunu :KK70: çünkü sevmediğim insan tiplerini mıknatıs gibi çekiyorum ben kendime onlarda sürekli kendilerini benle kıyaslıyorlar falan baktım beni baya baya yerin dibine sokuyorlar..öğreniyodum yeni yeni ben böyle yaşaaya anlayacağın..ünive ilk geldiğimden beridir insanları daha tanımadan kendimle dalga geçtiğimi gösterince anlayamadılar beni bi baktılar birbilerine falan yok estafurulah o niyetle demedik bilmem ne diolar ama bende diyin benim için sorun yok dedikçe seslerini çıkaramadan kaldılar öyle:)) diyetteyim dediklerinde bana aa kalem gibi olmuşsun hemen dienlere evet dolmakalem diyip güldüğümde yüzlerinin aldığı ifadeyi gördükçe sonrasında çok daha keyifleniyordum:KK70:

yani zamanla alıştım aslında ama alıştıkça yüzsüzleştim bbu konuda sonra aldı başını gittiiii kilocuklarım:))

jeologum yani jeoloji mühendisiyim canım türkiyede bayanların yapamadıpı bi mühendislik dalı

bu arada kastamonuda ogrenci oldugunu yeni gördüm bende evlenince nişanlımın işi nedeni ile oralı olcm kısmetse inşallah güzel bi yerdir:)

jeologum yani jeoloji mühendisiyim canım türkiyede bayanların yapamadıpı bi mühendislik dalı

aslında gerçekten zor bi meslek bayan için yani mühendislik içinde ayrıldığı dalların arasında en zoru bence tabiki...Türkiye de nede sıkıntı yok ki yaa ooohh keyfimle mesleğimi yapıyorum diyen kaç kişidir merak ediyorum gerçekten..ota köke araştırma yapıyorlar bunlara gelince tık yok..kulak tıkıyorlar

Selaaaammmm :) bende 18 yaşında Ankaradayım evde takılmaca okul iş yok :) bende varım artık :)

aslında gerçekten zor bi meslek bayan için yani mühendislik içinde ayrıldığı dalların arasında en zoru bence tabiki...Türkiye de nede sıkıntı yok ki yaa ooohh keyfimle mesleğimi yapıyorum diyen kaç kişidir merak ediyorum gerçekten..ota köke araştırma yapıyorlar bunlara gelince tık yok..kulak tıkıyorlar

ben üniversitedeyken sürekli araştırma amaçlı formlar dolduruyorduk ama bunların sonuçlarının ne olduğunu hiç öğrenemedik yapmak için yapıyorlar ama sonuca önem veren yok maalesef:KK43:

bu arada kastamonuda ogrenci oldugunu yeni gördüm bende evlenince nişanlımın işi nedeni ile oralı olcm kısmetse inşallah güzel bi yerdir:)

hımm:))valla büyük bi şehirden geliyosan sıkılırsın muhtemelen burda:))ama ben seviyorum burayı yaşanması kolay yer.ancak çok çakal çukal var:)akşam 9 dedin mi çoğu yer kapalıdır.muhafazakar bi yer:))buraya mı geliceksin evlenince?

iyi geceler kizlar burda muhabbet koyu galiba.neyse ben bi slm verip kaciyim dedim tekrar iyi geceler...:21::21::21::21::21:

hımm:))valla büyük bi şehirden geliyosan sıkılırsın muhtemelen burda:))ama ben seviyorum burayı yaşanması kolay yer.ancak çok çakal çukal var:)akşam 9 dedin mi çoğu yer kapalıdır.muhafazakar bi yer:))buraya mı geliceksin evlenince?

evet canım şuanda durum öyle ama zaman ne getirir bilmiyorum herşey kısmet...

X