ayda 1 cm mi? yanlış bilgi maalesef. 12 ayda 12 cm mi uzaması lazım bir çocuğun. 1 yılda 5, maksimum 7 cm uzamalı bir çocuk. 4 yaş bir çocuk için 92 cm ile 110 cm arasında olması gerekli. Doktorunuz alt sınırın altında olmadığını onayladığı sürece hiç bir sorun yoktur.Bence siz çocuk doktoruna gidin.o endokrin e sevk eder.gerekli görürlerse büyüme hormonu verilir. Kızım 2.5 yaşındayken 90_92 cm idi.6 ayda 1cm uzaması ise cok az.ayda 1 cm falan uzamalı.persentil tablosunda kızınız en alt yuzdelikte.ortalama 102 cm olması gerekirmis
Kızım 2.5 yaşında 94 cm di.ayda 1 cm uzuyorduayda 1 cm mi? yanlış bilgi maalesef. 12 ayda 12 cm mi uzaması lazım bir çocuğun. 1 yılda 5, maksimum 7 cm uzamalı bir çocuk. 4 yaş bir çocuk için 92 cm ile 110 cm arasında olması gerekli. Doktorunuz alt sınırın altında olmadığını onayladığı sürece hiç bir sorun yoktur.
Guzel bi surup..Faydasini gorursun al.kullan ikizlerime kullandim..ayrica kabuklu ceviz ve badem yedirmeyi ihmal etme ..Size bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Çok teşekkürler aldım başladıkBenim oğlum 2 sene kullandı kesinlikle tavsiye ederim
Evet doktor da düzenli kullanın mutlaka dedi öyle yapcazzBen de duydum kullananlar var ama öyle bir şişede hemen etki beklemeyin eczacı uzun dönem kullanmak lazım dedi.ben aldım 1 şişede bıraktım maalesef.devam önemli
İnşalalh sizde faydasını görürsünüzÇok teşekkürler aldım başladık
Buna katılıyorum focustan sonra 1 ayda 1 kg almıştı ama onuda hastalık geçirince geri verdi maalesefben ıkı yıldır kullanıyorım cok mennunum argıvıt .argıvıt focus ve argıvıt smart kılo aldırıyo boydada azda olsa etkısı oluyo ama guclu oluyo bunyelerı masallah
Ben alırken eczacı gündüz verin gece yatmadan uykusunu kaçırır çok enerji veriyor demişti. Ben hep gündüz kullanıyorum15 aylık bebeğime boy için akşamları argivit vermeye başladığımdan beri çocuk uyumaz oldu, gece 2-3 lere kadar şımarıp kuduruyor, pek huyu değildir bu kadar geç uyumak. Gece uykusu da çok iyi değil 1 haftadır. Bunun argivit le ilgisi olabilir mi yoksa atak falan mı tesadüf mü bu durum? Tecrübe eden varmı bu şekilde
Yaa bana diyen olmadı ama boy için hep gece yatmadan verin yazıyordu her yerde. Kimse bu etkiden bahsetmemiş. Gündüz vericem ben de teşekkür ederimBen alırken eczacı gündüz verin gece yatmadan uykusunu kaçırır çok enerji veriyor demişti. Ben hep gündüz kullanıyorum
Merhaba kullandınız mı faydasını gördünüz mü ben de 1 haftadır kullanıyorum çok merak ediyorumZaten doktorumuz verdi alcam bugün hemen başlatcam
Merhaba gündüz verdiğiniz zaman boyuna faydası oldu mu ben de gündüz veriyorum gece verildiğini şimdi öğrendim ama uykusu kaçar diye de korkuyorumYaa bana diyen olmadı ama boy için hep gece yatmadan verin yazıyordu her yerde. Kimse bu etkiden bahsetmemiş. Gündüz vericem ben de teşekkür ederim
Merhaba iştahını güzel açtı ama direkt boya ne kadar etki etti bilmiyorum. 3 ay düzenli kullanıp 1 ay ara vermek gerekiyormuş ben 1 ay kullandım sadeceMerhaba gündüz verdiğiniz zaman boyuna faydası oldu mu ben de gündüz veriyorum gece verildiğini şimdi öğrendim ama uykusu kaçar diye de korkuyorum
Teşekkür ederimMerhaba iştahını güzel açtı ama direkt boya ne kadar etki etti bilmiyorum. 3 ay düzenli kullanıp 1 ay ara vermek gerekiyormuş ben 1 ay kullandım sadece