Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Size bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Baya bi dikkatini topladi mi biseyleri daha kolay ogrenmesini mi sagladi 2 yaş bebegim icin verdiler de yarim olcek veriyoruz merak ediyorum acaba etkileri nasil diye
Size bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Ya bisey soylicem konudan alakasiz ama kuzenim de aynen boyle cok zor uzuyordu çölyak çikti. Allah korusun oyle bisey mi acaba? Daha yeni olan olay aklima o geldi hemen
Yeni başladık şimdilik bişey demek zor daha kullanmamız lazım. içeriği çok güzel ama yok yok multivitamin mineraller var, özellikle l-arjinin den dolayı iyi geleceğini düşünüyorum
Bilmiyorum boyla ilgili bir problemimiz yoktu ama yaşıtlarına göre boyu uzun belki etkisi olmuştur. İştah eksikliği vardı. Onun için bir faydasını da görmedim.