- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
Bebeğiniz kaç aylık?Biz 1. Ay sonunda 1 kg / +7 cm fark gördük argivit focus ile . Fakat gerçekten gündüz kullanın arkadaşlar enerjiyi çok arttırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğiniz kaç aylık?Biz 1. Ay sonunda 1 kg / +7 cm fark gördük argivit focus ile . Fakat gerçekten gündüz kullanın arkadaşlar enerjiyi çok arttırıyor
Argivit focus iki oğlumda da alerji yaptı. Ne zaman kullansalar ishal oldular.MERHABA , ARGİVİT FOCUS MU GROVİT KİDS Mİ HAYRİX MI TECRUBELI ANNELER CVP VERIRSE COK SEVINIRIM BOY UZAMASI ICIN , İŞTAHI FENA DEGILL
Merhaba argivit şurup kulandiniz mi bir etkisi oldu mu sizdeSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Baya bi dikkatini topladi mi biseyleri daha kolay ogrenmesini mi sagladi 2 yaş bebegim icin verdiler de yarim olcek veriyoruz merak ediyorum acaba etkileri nasil diyeEvet ilkokula giden kızım var dikkat eksikliği problemi yaşadık argivit focus iyi geldi
Şuan 32 aylık , 2 yaşında kullanmıştık 82 cm’den 89 cm oldu
merhabaŞuan 32 aylık , 2 yaşında kullanmıştık 82 cm’den 89 cm oldu
Merhaba ne kadar süre kulladıgınız 7 cm uzadıŞuan 32 aylık , 2 yaşında kullanmıştık 82 cm’den 89 cm oldu
Ya bisey soylicem konudan alakasiz ama kuzenim de aynen boyle cok zor uzuyordu çölyak çikti. Allah korusun oyle bisey mi acaba? Daha yeni olan olay aklima o geldi hemenSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Merhaba argivit şurup sizde işe yaradı mı acaba.Size bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Merhaba argivit şurup sizde etkili oldu mu. Bizde alacağız. Kızımın boyu kısa.Yeni başladık şimdilik bişey demek zor daha kullanmamız lazım. içeriği çok güzel ama yok yok multivitamin mineraller var, özellikle l-arjinin den dolayı iyi geleceğini düşünüyorum
Merhaba argivit şurup kullandınız mı bir etkisini gördünüz mü15 16 aylık bebeğine kullanan varmı dokt tavsiyesiyle,doktora soracağım bakalım ama onun öncesinde vitamini almış bulundum
Merhaba argivit şurup kullandınız mı. Sizde etkili oldu mu17 aylık kontrolünde bize önerdi.
Merhaba argivit şurup kullandınız mı. Sizde etkili oldu mu