Yeni başladık şimdilik bişey demek zor daha kullanmamız lazım. içeriği çok güzel ama yok yok multivitamin mineraller var, özellikle l-arjinin den dolayı iyi geleceğini düşünüyorumSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Evet bende baktım internetten L-arJinin, Fosfatidilserin falan da varYeni başladık şimdilik bişey demek zor daha kullanmamız lazım. içeriği çok güzel ama yok yok multivitamin mineraller var, özellikle l-arjinin den dolayı iyi geleceğini düşünüyorum
Darısı başımızaBenim büyük oğlanın boyu bu şurupla uzadı bile denebilirhekim tavsiyesi madem mutlaka ver bence
Bize de doktor tavsiye etmişti. İki şişe kullandık üst üste. Sonra bıraktık. Ama ciddi boy artışı oldu. Geçen sene kullanmıştık. Önce iştah açtı bir süre. Sonra birden boya verdi. Gece yatmadan 1 saat önce falan veriyordum.Size bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Ben eczaneden ücretli almıştım. Multi vitamin diye geçtiği için sorun olmamıştı. Aynı balık yağı gibiHanimlar yegenim icin istiyorum , bu surubu Devlet ödemiyor degil mi yani recete yazdirmaya gerek var mi ?
Hiç bilgim yok ben kullanmadım ama etraftan duyuyorum hep.doktor tavsiye ettiyse denemenizde fayda varSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Hayır karsilamazHanimlar yegenim icin istiyorum , bu surubu Devlet ödemiyor degil mi yani recete yazdirmaya gerek var mi ?
Argivit için mi söyledin? Bana geçen tanıdık bir hemşire focus dikkat eksikliği için veriliyor, diğeri boy için daha iyi demişti. Bilmiyorum doğru mufocus değil de Multivitamin olan tercihim.
Evet doğru. Focus biraz dinginlestiriyor ayrıca.. ben focus tercih etmiyorum. Multivitamin daha iyiArgivit için mi söyledin? Bana geçen tanıdık bir hemşire focus dikkat eksikliği için veriliyor, diğeri boy için daha iyi demişti. Bilmiyorum doğru mu