Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

hepinize hayırlı kandiller diliyorum kızlar..ve sizlerden özür diliyorum çok dağıldım takip edemedim tam tamam diyorum birşeyler çıkıyor bu hafta bir öğrancimin babası vefat etti çok üzüldük karne işleri hastalıklar hep üst üste geldi cetveli güncelliyorum cimcime çok haklısın ihmal ettim..

teşekkürler ..hedef için yazdığını çok beğendim cumartesi biraz dikkat ettim ama daha tam anlamıyla diyet yapıyorum denmez ara da kaçamaklarım oluyor ...dikkat etmeye çalışacağım

cimcime arkadasim destegin icin cok sagol basladigim gunden beri hep sayfada kaldin..tesekkur ederim hersey icin...iyi bir yol arkadasisin.

Son düzenleme:
kizlar bu ara lahana bol bir hafta falan lahana diyetimi yapsak birlikte..belki hepimize bir baslangic olur..
ben bir hafta denemiştim faydası olmamıştı hem zaten sadece ödem atıyor diyette bulunabilir ama diyet listemizde bulunabilir en güzeli normal diyetimize devam etmek.
dün akşam sadece limonlu eti form yedim iştahım yoktu.sabah kalkınca 1 fincan yeşilçay içtim kahvaltıda da çok küçük dilim tam buğday ekmeği ile az peynir ve yoğurt yedim öğleyinde tarhana çorbası salata ilem küçük bir dilim köy ekmeği yedim az önce de elma yedim

Merhaba!
Birde çok çiğnemeyi denemenizi tavsiye ederim, ben dukan yaptım,korumayı beceremedim callanetics sayesinde çok belli olmasada verdiğim kiloların malesef bir çoğunu geri aldım,şimdi bunu deniyorum çok çiğnemeyi 1haftada 1.300verdim ama uzun vadede faydasını görebilecekmiyim deniyorum...

cimcime arkadasim destegin icin cok sagol basladigim gunden beri hep sayfada kaldin..tesekkur ederim hersey icin...iyi bir yol arkadasisin.
ben teşekkür ederim canım yarın ve perşembe bi detoks yapmayı düşünüyorum ama ne detoksu yapmalıyım bilmedeim:26:

merhaba hep faydalı olduğunu duymuştum ama hiç denemedim dikkat etmediğim zamanlarda öyle çok yiyorum ki
çok güzel vermişsin 1 hafta da devamı da gelir inşallah

kızlar iyi akşamlarr 1 haftadır hastayım grip oldum o yüzden spor yapamıyorum ama düzenli beslendim abur cubura dur dedim
tesadüf bu arada beni 100 gram eksik yazmışssın ne güzel yazmışsın öyle bu hafta verdiğimii hissediyorum zaten bakalım kaç gelicem inşallah yazdığın gibi olur da 100 gram bari verebilirim daha da ötesi olur inş

canım ben senin verdiğini sanıyordum inşallah daha da fazla verirsin..

geçmiş olsun bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…