• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

İyi akşamlar 3 aydır olduğu gibi bu ayda bir umut var içimde. Benim yarin adetim bitiyo her ayin 3unde adet oluyorum doktorum 13 ünden itibaren gün aşırı ilişkiye girin dedi ama ben biter bitmez gün aşırıya başlamayı düşünüyorum inşallah bu ay bizim ayımız olur

İyi akşamlar 3 aydır olduğu gibi bu ayda bir umut var içimde. Benim yarin adetim bitiyo her ayin 3unde adet oluyorum doktorum 13 ünden itibaren gün aşırı ilişkiye girin dedi ama ben biter bitmez gün aşırıya başlamayı düşünüyorum inşallah bu ay bizim ayımız olur
Canım 13u gec demıs dr.un ben bu ay basladım 4.ay dolacak evlılıkte ama bu ay korunmayı bıraktık.gecen ay dr gıdıp baktırdım sorun varmı dıye adet baslangıcından ıtıbaren 9.gun baslayıp 20.gune kadar gun asırı dedı bana.ne kadar duzenlıde olsa bazen bazı sebeplerden sapmalar olabıloyomus.ayrıca ben ovulasyon testı aldım 9. Basladım ama bugun 15.gun bugun cıft cızgıyı yakaladım yınede 20. Gune kadar devam bakalım hayırlısı.ınsallah tutar

Canım 13u gec demıs dr.un ben bu ay basladım 4.ay dolacak evlılıkte ama bu ay korunmayı bıraktık.gecen ay dr gıdıp baktırdım sorun varmı dıye adet baslangıcından ıtıbaren 9.gun baslayıp 20.gune kadar gun asırı dedı bana.ne kadar duzenlıde olsa bazen bazı sebeplerden sapmalar olabıloyomus.ayrıca ben ovulasyon testı aldım 9. Basladım ama bugun 15.gun bugun cıft cızgıyı yakaladım yınede 20. Gune kadar devam bakalım hayırlısı.ınsallah tutar
Hadi inşallah ben ovulasyon testi kullanmak istemiyorum ya iyice kendimi kaptiririm :( bende tek günler ilişkiye giriyim diyodum ama senin dediğin gibi olursa çift günler girmem lazim napsamki ya

Kimyasal gebeliğin nasıl sonlandı canım yani regl oldun ve geçtimi? Ben çok şiddetli regl oldum ayıptır söylemesi pelte pelte geldi ve regl ikinci gecesi acillik oldum sancıdan ilk kez böyle birşey yaşadım acaba bendemi farkında olmadan kimyasal gebelik geçirdim çünkü aşırı kanamam olduki bende hiiçç olmaz adetlerim sancılı ama az kanamalı geçer ve gece kıvrandım sanki kopardılar rahmimi ya öyle böyle değil hem iğne hem serum anca kendime geldim Allah kimseye yaşatmasın
Selam canım, öncelikle geçmiş olsun. benim 2 düşüğümde de yoğun kanama oldu birazda pıhtılı oldu ama aşırı ağrı olmadı. Sonraki ayda çok ağrım olmuştu ama o zaman düşük yapmadım normal adetimdi. Eğer adet günün geçtiyse kimyasal gebelikten şüphelenebilirsin onun dışında pek anlaşılmıyo. Çok ağrı yaşadıysan üşütmüş olabilirsin

Selam mrvtrk, nedir son durum? Insallah guzel haber vardir?
Maalesef regl oldum 5 aralık kısmet artık önümüzdeki günlere çok büyük beklenti de değilim kismetse olur folikul kist sıkıntısı gecirmistim yumurtlama döneminde şiddetli ağrı çektim iki gün içinde kist oluştu ve kayboldu. Belki ondan bu belirtileri yaşadım :KK43:

Selam canım, öncelikle geçmiş olsun. benim 2 düşüğümde de yoğun kanama oldu birazda pıhtılı oldu ama aşırı ağrı olmadı. Sonraki ayda çok ağrım olmuştu ama o zaman düşük yapmadım normal adetimdi. Eğer adet günün geçtiyse kimyasal gebelikten şüphelenebilirsin onun dışında pek anlaşılmıyo. Çok ağrı yaşadıysan üşütmüş olabilirsin
Teşekkür ederim. Günüm geçmişti çok aşırı sancı çektim bende anlamadım neyse artık önümüze bakıcaz inşallah yüzümüz güler tez vakitte:KK19:

Maalesef regl oldum 5 aralık kısmet artık önümüzdeki günlere çok büyük beklenti de değilim kismetse olur folikul kist sıkıntısı gecirmistim yumurtlama döneminde şiddetli ağrı çektim iki gün içinde kist oluştu ve kayboldu. Belki ondan bu belirtileri yaşadım :KK43:
Bende ilk defa regl olunca üzüldüm ki daha yeni denemeye başlamamıza ragmen insan hamilelik düşüncesine nasılda alışıyor olmayan bebeğime şarkılar söyledim bende yoksa sen içimdemisiin diye:) çok güzel duygular Allah aratmasın yardımcımız olsun

benimkinin kimyasal gebelik olduğundan emin oldum..kimyasal gebeliğin ne olduğunu araştırmamıştım biraz araştırınca anladım..zaten doktorumda erken sonlanan bir gebelikti muhtemelen demişti(bu kimyasal gebelik oluyormuş zaten)..adetim 4 gün gecikmişti..sonra aceip bir ağrıyla beraber parça parça kan pıhtıları gelmeye başladı..sonrasında adetten farklı kirli olmayan pembemsi kan geldi 3 gün..umarım sürekli tekrarlamaz bazı erken düşükler tekrarlıyormuş:S

benimkinin kimyasal gebelik olduğundan emin oldum..kimyasal gebeliğin ne olduğunu araştırmamıştım biraz araştırınca anladım..zaten doktorumda erken sonlanan bir gebelikti muhtemelen demişti(bu kimyasal gebelik oluyormuş zaten)..adetim 4 gün gecikmişti..sonra aceip bir ağrıyla beraber parça parça kan pıhtıları gelmeye başladı..sonrasında adetten farklı kirli olmayan pembemsi kan geldi 3 gün..umarım sürekli tekrarlamaz bazı erken düşükler tekrarlıyormuş:S
Geçmiş olsun sende dayanılmaz ağrı yasadınmı? Benim içim koptu resmen bende doktora gidicem en azından içim rahat etsin.

Gününüz geçtiğinde test yapın birdahaki sefer kızlar silikde olsa çizgi çıkıyo çünkü adetinizde baya geçmiş muhtemelen kimyasal gebelik olaabilir. Zaten bütün dt ların sölediği her kadın bir çok kez bunu yaşar siz çocuk istediğiniz için dikkat ediyosunuz ve öğreniyorsunuz diyolar. Umarım benim gibi bi daha yaşamazsınız. Keza kimyasal gebeliğin sebebide tam olarak bilinemiyor

Neyse üzülme inşallah yakında güzel haberler vereceğiz hepimiz. Bende bugün tekrar kontrole gittim kistlerimden biri 9cm olmuş biri 2cm ama rahim dışında hamilelige engel değil çalışmaya devam dedi. Şimdi eşimde kontrol e gidecek. Hayırlısı hepimiz için....

Geçmiş olsun sende dayanılmaz ağrı yasadınmı? Benim içim koptu resmen bende doktora gidicem en azından içim rahat etsin.
evet..hiçbir adetimde böyle ağrım olmamıştı..gece acile gidicektik..sonra yarını bekleyelim dedik işte o dediğim parçalar gelmeye başladı..zaten adetten farklı olduğu için anlamaman münkün değil..küçük erik büyüklüğünde 3-4 parça kan pıhtısı gibi bişi oldu..sonra azalarak devam etti kan ve pıhtı..zaten ben hamilelik belirtilerinin hepsini vücudumdada hissetmiştim..benim idrarda çıkmadı fakat kan testinde çok düşük bir oran çıktı..doktorda erken bir gebelik olduğu için hemen değerin düşmüş olabilir dedi..

ne zaman kanaman oldu bilmiyorum ama ben kanamanın başladığı ertesi gün gittim..onda bile değer çok düşük çıktı..kimyasal gebeliklerde hemen sıfırlanıyormuş

Bizde 8 aydır deniyoruz bu ay çok umutlu değilim son 4 aydır ovulasyon testini deniyoruz adete 7 günüm var bakalım aralık hepimize uğur getirir inşallah
inşallah beyazmelik..daha benim ovulasyon tarihim bile gelmedi..yumurtlamam mı acaba diye endişe etmeye başladım şimdi dee:) denemeye başladığımızda ilk 2 ay yapmıştım..sonuç hüsran olunca yapmayı bıraktım..bide bu ay yapıcam işte ovulasyon testiii:)

inşallah beyazmelik..daha benim ovulasyon tarihim bile gelmedi..yumurtlamam mı acaba diye endişe etmeye başladım şimdi dee:) denemeye başladığımızda ilk 2 ay yapmıştım..sonuç hüsran olunca yapmayı bıraktım..bide bu ay yapıcam işte ovulasyon testiii:)
Ben hiç çift çizgiyi yakalayamadım ovulasyon testinde hep silikti en koyu olduğu zaman ağrımda vardı o gün yumurtladım sanırım su içimine dikkat edemedim ondan çıkmadı heralde canım senin düşük geçen aymıydı

Arkadaslar bısey danısmak ıstıyorum benım yumurtlama pazartesıydı dunde dahıl 10gundur calısma var.su erken gebelık testlerı ne zaman sonuc verır acaba meraktan olcem ne zaman yapmalıyım

Arkadaslar bısey danısmak ıstıyorum benım yumurtlama pazartesıydı dunde dahıl 10gundur calısma var.su erken gebelık testlerı ne zaman sonuc verır acaba meraktan olcem ne zaman yapmalıyım
Sonuç gebelik oluştuktan 1hafta sonra kana karışıyor idrarda çıkması biraz daha zaman alıyor diye biliyorum emin olmamakla birlikte. Umarım çalışmalar işe yaramıştır:KK200:

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Yumurtlama Takvimime göre pazar günü yumurtlama oldu yaklaşık 2 gündür filan afedersiniz hep bi akıntı var ıslaklık hissediyorm. Akıntı kokusuz yapışkan kıvamlı değil bazen sarımtrak bazen şefaf bi fikriniz var mı bu konuda :KK51:

Back