• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Ben sekiz ay olunca bir ara içmedim bıraktım doktor yarımda olsa iç dedi heran gebelik olabilir bebeğin için faydalı dedi simdi aklıma geldiği saatte bir tane içiyorum rastgele :)
canım hangı folık asıtı kullanıyorsun acaba bana doktorum folbıol yazdı kullandım bı ay bıraktım cahillik bu ayda emın değilim ama henuz hcg az yuksek cıktı snaıırm gebe kaldım haftaya doktora gdecem kesın azar yıyeceğim :)

Amin canım. Ama benim adetim düzenli olduğu için hiç gerek duymadım ovulasyon testlerine. Yani adetin düzenli olunca,yumurtlamanda düzenli oluyor... Yani mesela her ay 27 günde bir oluyorum. Yumurtlama günlerim ne zamandr

Normalde benimde düzenli olur ama ama spiralim hormonluydu yeni çıkarıldı ve bir düzensizlik olurmu bilemiyorum hiç. Genel anestezi ile çıkardılar antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum umarım hamilelik planlarken bir zararı olmaz. Gerçi hemen hamile kalırım diyede birşey yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor. Geçen seferki hamileliğim denediğimiz dönemlerde değil sağlık sigortası için birAz daha bekleyelim derken hemen sonraki ay süpriz olmuştu :)) yani biraz kafaya takmamak gerekiyor sanırım stres yapmamak için.

canım hangı folık asıtı kullanıyorsun acaba bana doktorum folbıol yazdı kullandım bı ay bıraktım cahillik bu ayda emın değilim ama henuz hcg az yuksek cıktı snaıırm gebe kaldım haftaya doktora gdecem kesın azar yıyeceğim :)

Benim geçen hamileliğimde ki dr umda şimdikide folbiol ü önerdi canım. Geçen seferki acıbadem deki şimdi ki de devlet hastanesindeki bir dr. Eczaneyede sordum diğeri sadece biraz daha pahalı önemli bir farkı yok dedi. İhmal etme hamileliği planlıyorsan önemli. İyi haberler alırız umarım
Sevgiler

Amin bacım. ilk hamileligimde de iciırdum aslında ama sonuna dogru bsslamıstım. Doktor hamile kalmsk isteyen herbaysn kullanmalı demisti ben zaten o an hamileymisim aslında haberim yokmus zsten bikac hafta sonra kurtaj oldum ve kurtajdan sonra da bu ilaca basladım icerigide gayet iyi gibi. 6 bucuk ay oldu evleneli. Su an korunuyorum bu ay bir gecsinde baslıcsm denemeye ins.

Canım inşallah hayırlısıyla hamile kalmayı ve kucağına almayı nasip etsin ❤️

bende istiyorum ama bu seninki gibi degil ben 6. Aydan beri istiyorum ama yok iste :KK43: bu ay gene adet olmadim 15iydi .11 gundur yok allahm olur artik insallah tek dilegim bu :KK43: :KK43:

Canım inşallah bu ay hayırlı güzel haberlerini alırız. Stres yapma ilk hamileliğim birkaç ay deneyip sağlık sigortası için biraz daha ertelemeyi düşündüğümüzün ertesi ay süpriz olmuştu. Hamileyken işe başlamıştım bilmeden:) biraz kafayı takmamak gerekiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin sende bizimle güzel haberlerini paylaş canım ❤️

Kızlar telefon için Cycles diye bir app uygulaması var bilgilerini giriyorsun doğurgan günlerini hesaplıyor indirmişim bir ara bir göz atın adet günleri vs takibi için.

Canım inşallah bu ay hayırlı güzel haberlerini alırız. Stres yapma ilk hamileliğim birkaç ay deneyip sağlık sigortası için biraz daha ertelemeyi düşündüğümüzün ertesi ay süpriz olmuştu. Hamileyken işe başlamıştım bilmeden:) biraz kafayı takmamak gerekiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin sende bizimle güzel haberlerini paylaş canım ❤️
ayyy Allahım ınsallah ya :oops: once sıze sonra bana hayırlısından versın rabbım :anneadayı:

Selam arkadaşlar regle 2 gün var bu ay olmadı bebis aralık ta devam Allah ın izniyle yumurta takibi+klomen eşliğinde devam Rabbim nasip eder inşallah :)

Selam Kizlar, bizde 7 aydir deniyoruz. Stres yapmamak mumkun degil sanirim. Bi de herkese akil verirdim Allahimmmm:) 8 aydir Folik asit kullaniyorm ha oldu ha olacak diye. Ama bu hafta ara verdim. Surekli uzun sure kullanmak da zararli diye biliyorum ama haftaya tekrar basliyacagim cok da ara vermek istemiyorum ya hamile kalirsam :) Haftaya adetimi bekliyorum insallah gelmeeeezzzz.....Hepmize bol sanslar...

Selam Kizlar, bizde 7 aydir deniyoruz. Stres yapmamak mumkun degil sanirim. Bi de herkese akil verirdim Allahimmmm:) 8 aydir Folik asit kullaniyorm ha oldu ha olacak diye. Ama bu hafta ara verdim. Surekli uzun sure kullanmak da zararli diye biliyorum ama haftaya tekrar basliyacagim cok da ara vermek istemiyorum ya hamile kalirsam :) Haftaya adetimi bekliyorum insallah gelmeeeezzzz.....Hepmize bol sanslar...
Bende başladım canım önceden karar verirsem folik asit kullanmamış olmayayım diye :)) anca karar verdim bakalım zamanı geldiğinde hepimiz bebeciklerimizi mutlulukla haber veriyor olacağız :) iyi düşün,stres yapma ❤️

Back