- 30 Haziran 2014
- 102
- 80
- 98
- Konu Sahibi unstablecat
Rica ederim cnm amin İnş rabbim tez vakitte kavuştursun bizi kucağımızi boş gözümüzü yolda koymasın İnşAnladım canım teşekkür ederim hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim cnm amin İnş rabbim tez vakitte kavuştursun bizi kucağımızi boş gözümüzü yolda koymasın İnşAnladım canım teşekkür ederim hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz inşallah :)
Benimde bu ay doğum günüm. Bende öyle istemiştim ama kısmet olmadı. Allah nasip eder inşallah hepimizeAralıkta hamile kalmayı çok isteyen ben varım martta evliliğimizin 2.senesi hala yok bebek ama bu ay daha da çok istiyorum 11 aralıkta bat ve 13.de eşimin doğum günü önceden öğrenip eşime sürpriz yapmak istiyorum.. İnşallah rabbim yazmıştır da olur..
Hayırlısı canım gönül ister ki hepimiz olsun ama vaktini ve zamanını sadece Allah biliyor..Benimde bu ay doğum günüm. Bende öyle istemiştim ama kısmet olmadı. Allah nasip eder inşallah hepimize
Bu ay ne güzel haberler alıyorum yaa umut oluyor banada :) çok sevindim tebrik ederim ya ins hayırlısı ile kucagına alırsın ben folibol kullanıyorum bu ay klomene baslayacaz ilk defa çok heyecanlıyım adeti bekliyorum darısı bizlere inscanım hangı folık asıtı kullanıyorsun acaba bana doktorum folbıol yazdı kullandım bı ay bıraktım cahillik bu ayda emın değilim ama henuz hcg az yuksek cıktı snaıırm gebe kaldım haftaya doktora gdecem kesın azar yıyeceğim :)
Merhabalar.benım bugun ovulasyon cıft cızgı 15.gunum.ama persembeden berı gunasrı ılıskı oldu.yanı ayıptır soylemesı dun oldu.bugun yıne gerekıyomu acaba yada yumurtlamam yarınmı olur yarın mı olsa.hergun ıstemıyorum kalıte dusuyomus.bılgısı olan arkadas varmı acaba.bugun gorunce cızgıyı 24 saat sonramı oluyo acıl cevap verebılen varmı
Merhaba bende aralıkta bebek bekleyenlerdenim bat günü 6 aralık bir hafta önce göğüslerimde sisme baş dönmesi bulantı yorgunluk surekli uyku hali vardı şüphelendim 2 aralıkta test yaptım daha çok erken ama negatif çıktı şuan regl olacağına dair ne bir ağrı ne bir sıkıntı var negatif sonuca ne kadar guvenmeliyim. Allah ne zaman nasip ederse diyorum ama insanın içine surekli kuşku dusuyor işte. :-(
Kimyasal gebeliğin nasıl sonlandı canım yani regl oldun ve geçtimi? Ben çok şiddetli regl oldum ayıptır söylemesi pelte pelte geldi ve regl ikinci gecesi acillik oldum sancıdan ilk kez böyle birşey yaşadım acaba bendemi farkında olmadan kimyasal gebelik geçirdim çünkü aşırı kanamam olduki bende hiiçç olmaz adetlerim sancılı ama az kanamalı geçer ve gece kıvrandım sanki kopardılar rahmimi ya öyle böyle değil hem iğne hem serum anca kendime geldim Allah kimseye yaşatmasınSelam arkadaşlar bende bu işin pek de planlamayla olmadığını anlayan kişilerdenim Ben 2,5 yıllık evliyim. 1,5 yıldan beri bebek için uğraşıyoruz. İlk planladığımız ayda dr a gittim ve burdaki bazı arkadaşlarında kullandığı ilaç olan inofolic verdi. daha kolay gebe kalırsın dedi. Ben o ay içtim ve hamile olduğumu öğrendim fakat kimyasal gebelik oldu. Daha sonra da o ilacı kullanmadım. Birgün tekrar aklıma geldi neden o ilacı kullanmadım diye düşündüm ve kullandım Eylül ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim fakat ne yazık ki yine kimyasal gebelik oldu. 1 ay korunmamı tavsiye etti Dr. kasımda inofolic e devam ettim. Tüm belirtilerim vardı fakat 3 gün erken regl oldum. Şimdi bu ay yine beklemedeyim buarada geçen aydan beri i mom diye bi vitamin var onu verdi dr içiyorum. İçinde birçok vitamin ve folic asitte var. Sat 23 Kasım Batta 21 aralık 23 aralık arası.. Hayırlısı artık Buarada her kese bol şans inşallah tüm topic hamile haberi veriririz bu ay
bunu aynen bende yaşadım ve cevabını merak ediyorum..hatta düşük yaptığımı düşündüm..doktora gittim doktor tutunamadan düşen bir gebelik olabilir dedi..Kimyasal gebeliğin nasıl sonlandı canım yani regl oldun ve geçtimi? Ben çok şiddetli regl oldum ayıptır söylemesi pelte pelte geldi ve regl ikinci gecesi acillik oldum sancıdan ilk kez böyle birşey yaşadım acaba bendemi farkında olmadan kimyasal gebelik geçirdim çünkü aşırı kanamam olduki bende hiiçç olmaz adetlerim sancılı ama az kanamalı geçer ve gece kıvrandım sanki kopardılar rahmimi ya öyle böyle değil hem iğne hem serum anca kendime geldim Allah kimseye yaşatmasın