• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Arkadaşlar kısa bi dip not geçeyim. Yumurtlama günlerinizde genelde gün aşırı ilişkiyi öneriyorlar. Birde ilişki sonrası bir süre kalçanızın altına yastık koyup hemen kalkmıyorsunuz yerinizden. Bu da spermin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırmak için. Arada aklıma geldikçe eşime suda eriyen vitaminlerden veriyorum sonuçta bizim kadar onlarında beslenmesi önemli:) hepinizi sevgiyle öpüyorum

Arkadaşlar kısa bi dip not geçeyim. Yumurtlama günlerinizde genelde gün aşırı ilişkiyi öneriyorlar. Birde ilişki sonrası bir süre kalçanızın altına yastık koyup hemen kalkmıyorsunuz yerinizden. Bu da spermin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırmak için. Arada aklıma geldikçe eşime suda eriyen vitaminlerden veriyorum sonuçta bizim kadar onlarında beslenmesi önemli:) hepinizi sevgiyle öpüyorum
. Biliorum canım bende cok arastırdkm bilgiliyim artık her konuda. Esimin saglıklı pek beslenmior ya yesillik yemio meyve yemio mesela cıldırtcak beni. Şu kurtaj sürem dolsun bende baslıcam demeye.

Bende unutmuşum baktıkça hatırlıyorum :)) benimde şu son paket sigaram bitsin de artık pzartesi hem sigarayı bırakıp hem sağlıklı beslenmeye başlarım. Sende dikkat et kendine canım ❤️

Aralik 30 ovulasyon tahmini benim 2 sene yasmin kullandim 7 ay oldu birakali hic denemedij aralik 30da dusunuoruz insallah yanliz benim cenemde ilaci biraktiktan sonra sivilce cikmaya basladi adetim duzenli en son 8 ay önce gittim kadin doguma hic bi sıkıntn yok sagliklisin dedi ama korkutuo cenemdeki sivilceler hormon larda bi sıkıntı oldugunun göstergesiymis benim gibi olan varmi arkadaslar.:110:

Aralik 30 ovulasyon tahmini benim 2 sene yasmin kullandim 7 ay oldu birakali hic denemedij aralik 30da dusunuoruz insallah yanliz benim cenemde ilaci biraktiktan sonra sivilce cikmaya basladi adetim duzenli en son 8 ay önce gittim kadin doguma hic bi sıkıntn yok sagliklisin dedi ama korkutuo cenemdeki sivilceler hormon larda bi sıkıntı oldugunun göstergesiymis benim gibi olan varmi arkadaslar.:110:
Benimde aralık 16 da canım bakalım oda bu ay geçen aylar gibi düzenli olursa çıkarılan spiral hormonluydu benimde .
Canım sanırım kan testiyle yapılıyor hormon testi aklında kalmasın git yaptır istersen. Dr smear, kan, idrar tahlili yaptı çünkü bana gebelik öncesi kontrol deyince. 31 yaşındayım ve o sivilceler bende her adet döneminde çıkıyor bende her seferinde yüzümün farklı yerinde :)
Güzel haberlerini bekliyorum canım
Sevgiyle kal

Benimde aralık 16 da canım bakalım oda bu ay geçen aylar gibi düzenli olursa çıkarılan spiral hormonluydu benimde .
Canım sanırım kan testiyle yapılıyor hormon testi aklında kalmasın git yaptır istersen. Dr smear, kan, idrar tahlili yaptı çünkü bana gebelik öncesi kontrol deyince. 31 yaşındayım ve o sivilceler bende her adet döneminde çıkıyor bende her seferinde yüzümün farklı yerinde :)
Güzel haberlerini bekliyorum canım
Sevgiyle kal
Ewet kan testi yapildi 2 ay önce hormon testi yaptirmamj söledi doktor test sonucu dogru deil dedi bu ay gideyim bari sogan kürü yapmaya basladim incir kürüde yapcam insallah seninde güzel haberlerini aliriz cok tesekürler :KK200:

Ewet kan testi yapildi 2 ay önce hormon testi yaptirmamj söledi doktor test sonucu dogru deil dedi bu ay gideyim bari sogan kürü yapmaya basladim incir kürüde yapcam insallah seninde güzel haberlerini aliriz cok tesekürler :KK200:
İhmal etme canım :) inşallah. Bende bakayım şu soğan ve incir kürüne hiç bakmadım sen söyleyene kadar.

Canım stres yapma insan beklerken ister istemez hayal kırıklığına uğruyor ama şöyle düşün demek doğmak için zamanını bekliyor senin bebişte ❤️ Allah sağlıkla hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Saol canim tesekkur ederim ;) insallah rabbim herkese bu duyguyu tattirsin :))

Bende başladım canım önceden karar verirsem folik asit kullanmamış olmayayım diye :)) anca karar verdim bakalım zamanı geldiğinde hepimiz bebeciklerimizi mutlulukla haber veriyor olacağız :) iyi düşün,stres yapma ❤️

Tesekkur ederim. Insallah buradan hepimizin guzel haberlerini alalim. Ben sigarayi da biraktim artik bekliyorum :)

Merhaba herkese ben 29yaşındayım ve 5aylık evliyim hiç korunmadım şimdiye kadar sadece dikkat ettik ama artık istiyoruz yaş geçmeden bakalım ayın 4ünde regl olmam lazım sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen gün sol kasığım battı hep sanki regl olucakmışım gibi şuanda hafif belimde ağrı var ama reglmi olurum bilmiyorum bekliycez çok heyecanlıyım

Merhaba ben aranizdayim, regl onumuzdaki pazar olmali ama su ana kadar hicbir belirti yok.
Tam olarak her ay denemiyoruz gunleri denklestiremiyoruz genelde ama bu ay planladim ama dedigim gibi belirti yok

Selam kızlar umutsuzluğa yer yok güzel düşünün güzel olsun :) unutmayın stres olumsuz bir etken o yüzden stres de yok❤️ Ben 31 yaşındayım ve 9 yaşında bir çocuk annesiyim daha öncede yazdığım gibi merakla bekleyip stres yaparken değil de vazgeçtiğimiz anda hamile kalmıştım :) allah hepinizin gönlüne göre versin ve o ultrasonda kalp atışlarını duyduğunuzda ve doğduğunda ilk kollarınıza aldığınızda ki heyecanı yaşayalım hep birlikte ❤️ Ben saçları varmı diye çok merak ediyordum uyanıp kızımı yanıma getirdiklerinde ilk şapkasını çıkardım upuzun saçlarını gördüm ❤️
Yani herşey sağlıkla ve hayırlısıyla zamanında olsun.
hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize.
evet konuyu aralıkta hamile kalmayı planlayanlar diye açtım ama kısmet ☺️

Bir de kızlar inofolic var onu duydunuz mu bilmiyorum. Hem yumurtalıkları güçlendiriyor hemde folik asit. Hamileliği hızlandırdığını söyledi doktorum. Ben daha 2 haftadır kullandım. Kullananlar çabuk hamile kaldıklarını belirtmiş ama tabi Allah isterse nasip olur. Aklınızda olsun.
Cnm doktor bana da bu ay inofolic verdi 3 Ay kullanmamı söyledi hamilelik düşünenler önceden kullanmalı bebeğin gelişimi için ön hazırlık gibi ve anneyi hamileliğe hazırlıyor 1 aydır kullanıyorum sonucunu almadım daha yaklaşık 1 hafta var adetime ve progestan kullanıyorum

Cnm doktor bana da bu ay inofolic verdi 3 Ay kullanmamı söyledi hamilelik düşünenler önceden kullanmalı bebeğin gelişimi için ön hazırlık gibi ve anneyi hamileliğe hazırlıyor 1 aydır kullanıyorum sonucunu almadım daha yaklaşık 1 hafta var adetime ve progestan kullanıyorum
Canım protestan ne ise yarıyor Dr. Mu verdi

Canım protestan ne ise yarıyor Dr. Mu verdi
Evet Türkiyede doktora gittim iki haftalık gecikmem oldu testte gebelik çıkmayınca doktor muayene etti rahim duvarın kalınlaşmis yeni oluşan gebelik olabilir hasta da olabilirsin haftaya belli olur dedi folik asit ve progestan verdi progestani eğer ki hamilelik varsa düşüğü önleyecek ama hamile değilsen adet olman için yardımcı olur dedi ben onu kullanmaya kalmadan adet oldum doktor adetinin 17.gününde tekrar kullan eğer hasta olursan demişti ve kullanıyorum hala bebek oluşacaksa rahmi gebeliğe hazırlıyor cnm

Evet Türkiyede doktora gittim iki haftalık gecikmem oldu testte gebelik çıkmayınca doktor muayene etti rahim duvarın kalınlaşmis yeni oluşan gebelik olabilir hasta da olabilirsin haftaya belli olur dedi folik asit ve progestan verdi progestani eğer ki hamilelik varsa düşüğü önleyecek ama hamile değilsen adet olman için yardımcı olur dedi ben onu kullanmaya kalmadan adet oldum doktor adetinin 17.gününde tekrar kullan eğer hasta olursan demişti ve kullanıyorum hala bebek oluşacaksa rahmi gebeliğe hazırlıyor cnm
Anladım canım teşekkür ederim ;) hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz inşallah :)

Back