Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Gözlerim dolu dolu okudum tanımadığım halde sizi o kadar çok sevindim ki anlatamam Rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasip eder inşallah test öncesinde yaşadığınız belirtiler oldu mu benim de beş günüm var reglime karnıma ara ara kramplar giriyor kendimce ümitleniyorum

Ne kadardır düşünüyorsunuz gebelik bi sorun sıkıntı var mı tahlillerde
5 aylık evliyim en basında beri düşünüyoruz sktı yok ikimizde ilk zamn 5,75 cm adet kist vardı o eridi sonra çok takıntı yaptım bebiş kimyasal gebelik oldum en sonda doktor olmaması için sktı yok rahat olamı söyledi bende zaman bıraktım

Canim tsk ederim oncelikle ne guzel birsey ki hepimiz mutlu olabiliyoruz birimizin basina gelen guzel seyle bak guzel sey paylasinca karsindaki mutlu oluyo kotu birsey oldugunda birlikte uzulebiliyoruz.canim belirtelere gelince adete 5 gun kala soylemesi ayip midemden su geliyodu agzima gerci hala devam ediyo ikincisi gogusler bildigin silikonlu oldu bebegin kerametine bak goruntusu bile yetiyo yani :)) zaten buyukler bildigin hava basip sisirmisler goguslerimi fakat dokunulmuyo esim bu konuda cok memnun dokunamasakta goruntu yetiyo :) ikincisi gece kalkip yemek yemege basladim doymuyorum surekli yiyorum em onemlisi ve ucuncusu kasiklarima ara ara kramplar giriyo hemen geciyo bu cok onemli bi durummus bebegin guzel ilerlediginin belirtisymis.ayy soylemeden gecemiycem buna dikkat edin farkedersiniz cinsellik isteyi tamamen kayboluyo diyebilirim.bu bizim dikkatimizi cekmisti adetim yaklasimca birlikte olurduk hep esim teklif etmesine ragmen deflarca bana itici geliyodu istemedigimi soyluyodum 1 haftadir birlikte olmuyoruz simdide doktor yasakladi 2 ay esim bu konudan bile mutlu yani bebegim iyi olsun 9 ayda birlikte olmam zevkimden daha onemli bebegimiz dedi doktorumuza.sorun olurmu bu durum demisti 2 ay cinsellik peyrizi oda oyle cvp verince mutlu oldum dogrusu yinede gozum ustunde erkek milleti guven olmaz gebertirim onu :))) heee dikkatimi ceken sol tarafimda sertlik var bebegimizin yatagi sol taraftaymis:) suan mide bulantisi yok mideden su gelmesi haric 1 hafta sonra baslarmis ama oda tum bunlari yasarken adet olcam ondan diyodum megerki bunlarin anlami bebistenmis kizzz.sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz.

Doktorun yanindan ciktim kan tahlillerimi verdim şuan görünmez zaten dedi tahlil sonuçları için yarini bekleyecekmisim neyse artık bekleyelim.bakalim:)
Hadi bakalim hayirlisi cnm benimde ayni sekilde daha erken dedi ultrasyona sokmadi haftaya carsanba gidicem ilk fotografini sizlerle paylascam teyzeleri )))

günaydın kızlar bu gün rüyamda bebeğimin olduğun gördüm çok ağlıyordum rüyamda ağlıya ağlıya uyanmışım eşim uyandırdı oda ban sarıldı ağladık beraber

günaydın kızlar bu gün rüyamda bebeğimin olduğun gördüm çok ağlıyordum rüyamda ağlıya ağlıya uyanmışım eşim uyandırdı oda ban sarıldı ağladık beraber

Gunaydin Allah hayirlara yorsun arkadasim aglamak testine yorulur sevinc mutluluk demektir bebek gormek guzel haber demektir.hadi bakalim rabbim gercekte yasamayi nasip etsin insallah..guzel dusunelim guzel olsun

Dua etmemmi ya rabbim herkeze nasip etsin hayirlisini versin hepimize insallah cnm benim.kalbini bozma niyetini bozma allaha sukur et olsada olmasada rabbim sabrinida deniyo olabilir hepimiz sinavdayiz degisik degisik sen sukur et zamani geldiginde oluyo anlimizda yaziyosa eger.ben akisina biraktim rabbime biraktim herkonuda boyleyim olcagi varsa anlimiza yazilmissa oluyo onemli olan hakkimizda hayirlisinin olmasi..

aynen rabbim olacağı günü bilir hamd olsun şükkürler olsun binlerce kez elim ayağım tutyor sağlıklı sihatliyim rabbim olacağı günü tayın etmiştir bekliyecez saberetcez

aynen rabbim olacağı günü bilir hamd olsun şükkürler olsun binlerce kez elim ayağım tutyor sağlıklı sihatliyim rabbim olacağı günü tayın etmiştir bekliyecez saberetcez
Aynen oyle bak canm kendimizi uzssekte yalvarsakta yipransakta rabbim vermeyince vermiyo niye ya zamani degil yada bizim sinavimizda oyle oldugundan. Sabrimizi denediginden o yuzden benim hayatim boyunca rabbim hakkimda hayirlisini ver derim hep evlilikte bebekte iste gucte saglikta..rabbimin verdiklerine sukur etmek bizim gorevimiz.hakkimizda hayirlisi buymus derim.anlimiza ne yazildiysa ne yaparsak yapalim degismez.icini rahat tut dua etmekten vazgecme gerisi rabbime kalmis.bende uzun zamandir istiyodum olmayinca inanki hic uzulmedim olmuyosa vardir rabbimin bildigi dedim bugune sukur dedim .bak yeni yilda ogrendim demekki zamani simdiymis.uzulup aglasaydim kendimi parcalasaydim hepsi bosuna olcakmis.hakimizda hayirlisi insallah.rahat ol uzme kendini.

çok şükkür rabbime bende işimde evliğimde hayırlısın aldığım nefesin bile hayırlısın istedim allahımdan artk çok üzmüyorm akısın bıraktım olmuyor diyemem çünkü rabbim ol derse olur

Ayni dusunceelerdeyiz ozaman.uzulmene gerek yok dualarim seninle sende dua et hayirlisiyla dunyaya getireyim bebegimi.muslumanin muslumana ettigi dua daha makbuldur.elimden gelcek olan en buyuk yardimi sana dua etmek hamilelin duasi daha cabuk kabul olurmus bende sana ediyorum yurekten.senden de guzel haberler aliriz insallah cnm.benim karnimdaki de senin sayilir teyzesi beraber buyuturz kiz allahin emaneti bana benim degil hepimizin bebegi :) gelismeleri paylasirim beraber seviniriz daha cok yeni bebegimiz yeni cikti yola daha yol uzun hergun yeni birsey yasiycaz buyuycek daha ilk fotografini cektirmedik bile cektirip onu paylascam teyzesi.

tabi ki öyle hayırlı gelsin inş rabbim sağlık almanı nasip etsin kucağın tabi teyzesiyim inş cnm

Tsk ederiz teyzesi allah kabul etsin dularimizi insallah.sayfamdan takip edebilirsin bizi.2016 da hamile oldugunu ogrenenler benim gibi diye adli sayfamiz var ordan takip edebilirsin bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…