Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

senin den halsizlik miğde bulantısı ve ekimesi oldu mu miğden ynnman oldu mu
Bi kaç gündür mide bulantim ve ekşime var yediğimden tat alamıyorum yemek şirketinde çalışıyorum tadım yapcam olmuyor valla asistanima bıraktım herşeyi halsizlik yorgunluk daha uzun suredir var

Bi kaç gündür mide bulantim ve ekşime var yediğimden tat alamıyorum yemek şirketinde çalışıyorum tadım yapcam olmuyor valla asistanima bıraktım herşeyi halsizlik yorgunluk daha uzun suredir var
bnde var piskoljık heralde test faklan yapmıycam :)

Bu ay banada doktorum verdi ancak suya katıp içilen ilaçları sevmiyorum yinede şifa olur diye içtim ama kutu bitince almadım daha almayı da düşünmüyorum

Hamile olduğumu öğrenmeden önce folidoce başlamıştım ben doktor ona devam etmemi söyledi ilk ayda hamile kalan biti olarak doktorunuz tavsiye ederse bu iyi bir folikul asit diye düşünüyorum

Aynen hayırlısı insallah valla suan bol sancılı geçiyor bol gazlı bulantili umarım sen yasamazsin bunları kendimi 5 aylık hamile gibi hissediyorum:)
Ayni sekildeyim cnm :))) bende yasiyorum ama bunlarin sebebi bizim ikramiyeden oldugunu bildigimden takilmiyorummm.:)

Tüm yeni yıla hamile giren bayanlara tebrikler allah sağ salim kucağınıza almayı nasib etsin...! Bende her ay olduğu gibi yine bekleyişdeyim ama hiiiçç umudum yok artık doktorun verdiği ilaçlarıda istemiyorum resmen yeni yıla girerken bile aklımda artık galiba yoruldum

sende benden sin ama umutsuzluk yokk :)

Ayni sekildeyim cnm :))) bende yasiyorum ama bunlarin sebebi bizim ikramiyeden oldugunu bildigimden takilmiyorummm.:)
Benim 40dk sonra kadın doğum randevum var bakalim.ne diyecek doktor. Ozel hastaneye gitmeden önce devletten randevu almıştım hazır randevu bulmusken bide o doktor gorsun dimi kan tahlillerimi yaptirayim diyorum

Hadi bakalim insallah benle paylasirmisin gelismeleri merak ettim...bolsans rabbim herseyi gonlune gore versin guzel haberler vermeyi nasip etsin insallah...bekliyorummm

Hadi bakalim guzel haberlerle bekliyorumm.bugun sana yagrin bana bende haftaya carsanba gitcem bakalim guzel haberler alirim da paylasirim insallah.hakkimizda hayirlisi rabbim buyuk.

inş canım inş bnde aranıza katıla bilirim rabbimin izniyle :)
Insallah canim insallah muslumanin muslumana ettigi dua daha makbuldur.sen bana ben sana dua edelim bu dunya dua uzerine kurulu rabbim.ol der olur cok takma akisina birak bak bana hala saskin ve soktayim.hic beklemiyodum akisina biraktim hep negatif hep nagatif olumsuz dusundurmustu ve supriz yapti dun ortaya cikti :))binlerce sukur kurban oldugum ol demis oldu.cok sukurrrr

amena rabbim ol derse oluyor dualarımız bir olsun benm dualrım da hepiniz varsınız rabbim hayırlı evlatlar versin

Doktorun yanindan ciktim kan tahlillerimi verdim şuan görünmez zaten dedi tahlil sonuçları için yarini bekleyecekmisim neyse artık bekleyelim.bakalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…