- Konu Sahibi unstablecat
-
Aynen hayırlısı insallah valla suan bol sancılı geçiyor bol gazlı bulantili umarım sen yasamazsin bunları kendimi 5 aylık hamile gibi hissediyorum:)2016 nin en buyuk ikramiyesi bize cikti :))))) omur boyu hayatimizda olacak bi ikramiye rabbime binlerce sukur :)
Bi kaç gündür mide bulantim ve ekşime var yediğimden tat alamıyorum yemek şirketinde çalışıyorum tadım yapcam olmuyor valla asistanima bıraktım herşeyi halsizlik yorgunluk daha uzun suredir varsenin den halsizlik miğde bulantısı ve ekimesi oldu mu miğden ynnman oldu mu
bnde var piskoljık heralde test faklan yapmıycam :)Bi kaç gündür mide bulantim ve ekşime var yediğimden tat alamıyorum yemek şirketinde çalışıyorum tadım yapcam olmuyor valla asistanima bıraktım herşeyi halsizlik yorgunluk daha uzun suredir var
Bu ay banada doktorum verdi ancak suya katıp içilen ilaçları sevmiyorum yinede şifa olur diye içtim ama kutu bitince almadım daha almayı da düşünmüyorumBir de kızlar inofolic var onu duydunuz mu bilmiyorum. Hem yumurtalıkları güçlendiriyor hemde folik asit. Hamileliği hızlandırdığını söyledi doktorum. Ben daha 2 haftadır kullandım. Kullananlar çabuk hamile kaldıklarını belirtmiş ama tabi Allah isterse nasip olur. Aklınızda olsun.
bende ilkez duydum bu ilacıBu ay banada doktorum verdi ancak suya katıp içilen ilaçları sevmiyorum yinede şifa olur diye içtim ama kutu bitince almadım daha almayı da düşünmüyorum
Ayni sekildeyim cnm :))) bende yasiyorum ama bunlarin sebebi bizim ikramiyeden oldugunu bildigimden takilmiyorummm.:)Aynen hayırlısı insallah valla suan bol sancılı geçiyor bol gazlı bulantili umarım sen yasamazsin bunları kendimi 5 aylık hamile gibi hissediyorum:)
sende benden sin ama umutsuzluk yokk :)Tüm yeni yıla hamile giren bayanlara tebrikler allah sağ salim kucağınıza almayı nasib etsin...! Bende her ay olduğu gibi yine bekleyişdeyim ama hiiiçç umudum yok artık doktorun verdiği ilaçlarıda istemiyorum resmen yeni yıla girerken bile aklımda artık galiba yoruldum
Benim 40dk sonra kadın doğum randevum var bakalim.ne diyecek doktor. Ozel hastaneye gitmeden önce devletten randevu almıştım hazır randevu bulmusken bide o doktor gorsun dimiAyni sekildeyim cnm :))) bende yasiyorum ama bunlarin sebebi bizim ikramiyeden oldugunu bildigimden takilmiyorummm.:)
Ayy cnm ya tsk ederiz amin insallah gelismeler dokuz ay devam edicek sizlerle paylasicagimdan emin olabilirsiniz..
inş canım inş bnde aranıza katıla bilirim rabbimin izniyle :)Ayy cnm ya tsk ederiz amin insallah gelismeler dokuz ay devam edicek sizlerle paylasicagimdan emin olabilirsiniz..
Insallah canim insallah muslumanin muslumana ettigi dua daha makbuldur.sen bana ben sana dua edelim bu dunya dua uzerine kurulu rabbim.ol der olur cok takma akisina birak bak bana hala saskin ve soktayim.hic beklemiyodum akisina biraktim hep negatif hep nagatif olumsuz dusundurmustu ve supriz yapti dun ortaya cikti :))binlerce sukur kurban oldugum ol demis oldu.cok sukurrrrinş canım inş bnde aranıza katıla bilirim rabbimin izniyle :)
Insallah canim insallah muslumanin muslumana ettigi dua daha makbuldur.sen bana ben sana dua edelim bu dunya dua uzerine kurulu rabbim.ol der olur cok takma akisina birak bak bana hala saskin ve soktayim.hic beklemiyodum akisina biraktim hep negatif hep nagatif olumsuz dusundurmustu ve supriz yapti dun ortaya cikti :))binlerce sukur kurban oldugum ol demis oldu.cok sukurrrr
hadi hayırlısı daha yeniyse beliolmaz kese hemen 15 günde falan oluşyor o keseDoktorun yanindan ciktim kan tahlillerimi verdim şuan görünmez zaten dedi tahlil sonuçları için yarini bekleyecekmisim neyse artık bekleyelim.bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?