- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi unstablecat
Gözlerim dolu dolu okudum tanımadığım halde sizi o kadar çok sevindim ki anlatamam Rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasip eder inşallah test öncesinde yaşadığınız belirtiler oldu mu benim de beş günüm var reglime karnıma ara ara kramplar giriyor kendimce ümitleniyorumKizlarrrr merhaba ben de hamile kalmak icin kisa bi tedavi gordum dogal yoldan kalamayinca doktorun vesilesiyle ilk tedavide sonuc aldik bugun cok cok cok sukur..bugun adet gunumdu bekle bekle yok dedim igne ve ilactan gecikti heralde 3 gundur test yapiyodum hani tedavide goruyorum ya cikar diye hep negatif bugunde esim benim icin yap dedi yok olduguunu dusunuyorum ya yaptim koydum sen bak yok askim yok ucgundur yapiyorum olsa cikardi dedi gittim iceriye esim askimmm dedi sarildi filan dedim dur dur ne oldu ikinci cizgi var dedi saka yapma bak dedim neyse baktimki evet bekledigimiz o ikinci cizgi belirmis doktorumu aradim durumu anlatinca hemen gel bcg ye bakalim kesinlestirelim dedi ve hemen gittik yaptik sonuc evet hamileyimmmm yeni yila hamile olarak girmisim haberim yok :)rabbim den tek isteyim hayirlisiyla saglikli sihatli kucagmiza almak.dualrinizi eksik etmeyin olurmu muslumanin muslumana duasi makbulmus.kizlar ben hala inanamiyorum hamile olduguma.:)