Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Ne kadar zaman istediniz bebiş çok içten samimi anlatımınız var bayıldım yaptığınız kürler oldu mu ovulasyon testi filan kullandınız mı benim eşimde morfoloji düşük doktor değerler normal dedi ama yinede takıldı aklıma ne bileyim sanırdım ki isteyince hemen oluyor bir yıl boşuna korunduk beş aydır istiyoruz bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek

. Bende hamileyim iki gun once ogrendim test yaptım ıkı tsne pozitif cıktı kostum doktora ama keseyi goremedi kucuktur bu cuma gunu gel gorunur dedi.kan testınde hamile cıktım.1000 filan dedi degerlerim. Ama cok korkuyorum cok daha once düsük yasadım bilinc altıma yerlesti unutamıyorum o gunlerı. Aynı seyi yasamaktan korkuyorım. Cuma gunu insallah guzel haberler verir doktor. Keseyi gorsun insallah rahim icindedir. Kendimi hic iyi hissetmiyorım

Hayirli olsun kötü düşünme iyi dusun iyi olsun.banada dua et 2buck yildiri bebek istiyorum olmadi rabbim bilir en doğrusunu biz anca dua ederiz mevlam bizede nasip etsin

Cnm bende arıyorum oyle teyze ama burda bulamadim bi arkadasiminda bebegi olmuyodu gobegini kaldrtti kadin kizken düşmüş demis 3 kere gitmis kadina sonra sogan kuru icti ve klomen kullandı simdi 4hftalik hamile

günaydın kızlar bu gün rüyamda bebeğimin olduğun gördüm çok ağlıyordum rüyamda ağlıya ağlıya uyanmışım eşim uyandırdı oda ban sarıldı ağladık beraber
allhm hayrlisiyla insallah evlat nasip eder bizlere insallh hamile kalirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…