- 10 Ekim 2013
- 146
- 84
- 28
- Konu Sahibi unstablecat
-
Ben adet oluyorum kızlar malesef bu ayda boşa geçti
Aaa ne güzelNasıl üzdü beni bütün gün düşündüm akşam çiçekle geldi özür diledi şimdi uzatmadim.ilgine çok teşekkür ederim Umarım birdaha olmaz. Sen nasıl olsun var mi bir gelisme
Evet canm çok üzgünüm ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ben çok stresli bi insanım zaten herşeyi kafaya takarım herşeyi stres yaparım bide çocuk işi devreye girince herşey daha da zorlaşmaya başladıcanım üzülme diyeceğim ama eminim çok üzgünsündür. Bir hafta öncesine kadar bende öyleydim seni çok iyi anlıyorum. Biraz da çok düşünüp stres yapmaktan olmuyor bence. Ben bu ay olmasa da olur ilaç içecem falan derken kalmışım diş iltihabmda var napcam bakalım
Aaa ne güzel
Hadi güzel haberlerle inşallah ya. Bende bakanlıktan beri bu iltihap geçmiyor kısmet ya takmiycam bende.halsizlik varmi sende ve uyku hali genelde hamisler hep bunlardan bahsediyorHerseyin bi vakti zamani vardir canim.cok dert etme.bende 4aydir hamile kalmaya ugrasiyorum.galiba buay olcak.adete 2gun var.belirtiler var baya.insallah hallolur hersey.kafaya herseyi takip sitres yapiyoruz.hastaliklar cikiyor sonra.
Seninle birlikte gerçekten duygulandım ya insan tanimasada hislerini anlayabiliyorum. Rabbimin rahmeti büyük sen hamile kalabiliyorsun bu sana moral olsun ve hiç ummadigin anda olucan demekki ama pas yok ocakta yine birbirimizden haber alalım. Allahtan umudu kesmek olmaz benim kuzenim iki düşük yaptı 3senedir evli.olsun ben gebe kalıyorum buda biseydir diyorki çok haklı. Sabir diliyorumEvet canm çok üzgünüm ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ben çok stresli bi insanım zaten herşeyi kafaya takarım herşeyi stres yaparım bide çocuk işi devreye girince herşey daha da zorlaşmaya başladıAllahım beni de böyle sınıyo demekki beterinden korusun sevdiklerimi bana bağışlasın ne diyim başka
bende öyleyimmYa psikolojik mi bilmiyorum ama sanki kasığımda batma var
Çok iyi bi kalbin var canm gerçekten Allah gönlüne göre versin inşallah... evet dediğinde haklısın ona şükrediyorum ama bi süreden sonra o da yettmiyo insan çocuğunu sevmek istiyo ne diyim Allahtan umut kesilmez dediğin gibi ben sadece aciz kul olarak düşünüyorum ne yapmalıyım diye.. benden bu ay pas ama yinede takip edicem sizden gelecek iyi haberleri inşallah herkes hamileliğini öğrenir ama adet gören olursa ocak topiği açar yada aynı topikten devam ederse oradada paylaşmak isterimSeninle birlikte gerçekten duygulandım ya insan tanimasada hislerini anlayabiliyorum. Rabbimin rahmeti büyük sen hamile kalabiliyorsun bu sana moral olsun ve hiç ummadigin anda olucan demekki ama pas yok ocakta yine birbirimizden haber alalım. Allahtan umudu kesmek olmaz benim kuzenim iki düşük yaptı 3senedir evli.olsun ben gebe kalıyorum buda biseydir diyorki çok haklı. Sabir diliyorum
Evet bence de uzatma..bebek icin ona ihtiyacin var:)) ozellikle de yumurtlama gunlerinde kavga etmemeye calisin.bizim ilk 3 ay filan tartismalarimiz yumurtlama gunlerine denk geldiginden uzadi bu kadar:))Nasıl üzdü beni bütün gün düşündüm akşam çiçekle geldi özür diledi şimdi uzatmadim.ilgine çok teşekkür ederim Umarım birdaha olmaz. Sen nasıl olsun var mi bir gelisme
Ovulasyon testi ile birlikte dene cnm.bir de jeli kullandiktan 15 dk sonra iliskiye girmek gerekiyormus.yarim saatte olabilir ama yine de ben dikkat etmistim.Bende baktım canm ona hastalanırsa alıcam gibi görünüyo. Sağol yardımın için
Kizlar ayni duygulari aylarca yasadim..umitsizlige kapilmayin..ben de her ay uzuldum ama yeni ay demek tekrar umut demek.ovulasyon testi kullanmak beni rahatlatmisti.gunleri belirleyince daha rahat ediyordu icim.bir de biz ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugum gun ve sonraki 4 gun hergun degerlendirdik.yani gun asiri filan olmadi.bir de daha once dedigim jeli kullandim kuruluktan dolayi.iliski sonrasinda yarim saat kalkmadim yataktan.en yakin zamanda sizden de gelecek guzel haberler inaniyorum:)Çok iyi bi kalbin var canm gerçekten Allah gönlüne göre versin inşallah... evet dediğinde haklısın ona şükrediyorum ama bi süreden sonra o da yettmiyo insan çocuğunu sevmek istiyo ne diyim Allahtan umut kesilmez dediğin gibi ben sadece aciz kul olarak düşünüyorum ne yapmalıyım diye.. benden bu ay pas ama yinede takip edicem sizden gelecek iyi haberleri inşallah herkes hamileliğini öğrenir ama adet gören olursa ocak topiği açar yada aynı topikten devam ederse oradada paylaşmak isterim
:) hemen yapacak misin haberlerini bekliyorum benimde eltim kanıma giriyor erken gebelik testinde çıkar hadi yap diye bakalim sende çıkarsa hemen deneyebilirim:))kızlar dayanmadım erken geblik testş aldımm
karasızım o bana ben ona bakıyoruz beklesek mi ya offffffff:) hemen yapacak misin haberlerini bekliyorum benimde eltim kanıma giriyor erken gebelik testinde çıkar hadi yap diye bakalim sende çıkarsa hemen deneyebilirim:))
kızlar dayanmadım erken geblik testş aldımm
kaç gün var canım adetinekarasızım o bana ben ona bakıyoruz beklesek mi ya offffffff
artk piskoloptlaşıyorum sanırım sinirlerim çok bozuldu yaaaBenim gibi biri daha
kaç gün var canım adetine
6 gün var adetime 27 sinde olacam ya ben delircem heralde beli etmemey calışyorum ama meraktan ölecem yaartk piskoloptlaşıyorum sanırım sinirlerim çok bozuldu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?