- 10 Ekim 2013
- 146
- 84
- 28
- Konu Sahibi unstablecat
-
Eki Görüntüle 1724304 kızlar şimdi test yaptım bugün adet olmam gerekiyordu sizce hamilemiyim
Bende baktım canm ona hastalanırsa alıcam gibi görünüyo. Sağol yardımın içinBen laboquik aldim gitti...yor adli siteden.yaninda gebelik testi de vardi .siteye bak istersen.
İkinci çizgi çıkmış sonuç pozitif ama kan testi ile onayla için rahat etsin hayırlı olsun :) bu hafta sonuna kadar bakalim kaç tane daha iyi haber alacağız:)Eki Görüntüle 1724304 kızlar şimdi test yaptım bugün adet olmam gerekiyordu sizce hamilemiyim
Test gayet pozitif görünüyo canm acaba mı durumu bile yok benceEki Görüntüle 1724304 kızlar şimdi test yaptım bugün adet olmam gerekiyordu sizce hamilemiyim
Ultrasonda görülmesi için 1500 lerde olması gerekiyo sanırım ya da alttan bakması gerekiyor. Bence değerin gayet iyi Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba 15 kasımda adet oldum 16 aralıkta hcg 611 çıktı kızlar değerim nasıl sizce. Ultrasonda gözükmedi
Ultrasonda görülmesi için 1500 lerde olması gerekiyo sanırım ya da alttan bakması gerekiyor. Bence değerin gayet iyi Allah kucağına almayı nasip etsin
2 günde 2 katına çıkıyo canm görünür bence Allahın izniyle. İlk zamanlar önemli dikkat et kendine ağır filan kaldırmaAmin canım inşallah bu cumartesi doktora gideceğim gözükür mü sence
2 günde 2 katına çıkıyo canm görünür bence Allahın izniyle. İlk zamanlar önemli dikkat et kendine ağır filan kaldırma
Değerin maşallah çok iyi bence canımSol kasığımda batma var canım bi o canımı acıtıyo bide göğüslerim şişti geriliyo. Başka da sorun yok çok şükür
Değerin maşallah çok iyi bence canımo belirtiler olur illa ki sen dikkat et kendine ne güzel hamilesin bak bizler içinde dua et ve keyfini çıkar
Nasıl üzdü beni bütün gün düşündüm akşam çiçekle geldi özür diledi şimdi uzatmadim.ilgine çok teşekkür ederim Umarım birdaha olmaz. Sen nasıl olsun var mi bir gelismeCanm mesajını şimdi gördüm çok üzüldüm okuduyunca eşin öyle yapmasaymış keşke ama düzelirsiniz en kısa zamanda inşallah alır gönlünü Allah eşlerin arasına değişik bi bağ kuruyo başkası olsa yüzüne bakmycağın durumlarda bile eşinle uzatmıyosun düzeliyosun
evet canım hayırıl olsunnn :) tebriklerEki Görüntüle 1724304 kızlar şimdi test yaptım bugün adet olmam gerekiyordu sizce hamilemiyim
Tebrik ederim ne mutlu. dualarinizi bekliyoruz bizlerde yaşayalım insallahAllahım inşallah sizede yaşatır o güzel duyguyu canım benim. Bizim de olmuyor du eşimle artık olmaz fln diye bile düşünmeye başlamıştık. Yıkandıktan sonra ilk bir haftada ilişkiden sonra yastık koydum altıma karnımı okşayarak çok dua ettim çok şükür kaldım.
Herseyin bi vakti zamani vardir canim.cok dert etme.bende 4aydir hamile kalmaya ugrasiyorum.galiba buay olcak.adete 2gun var.belirtiler var baya.insallah hallolur hersey.kafaya herseyi takip sitres yapiyoruz.hastaliklar cikiyor sonra.Çok teşekkür ederim sabahtan beri doldum biraz zaten kasık ağrım geçmiyor gerginim ben aylardır iltihapla uğraşıyorum rahmime ciddi zarar verecek diye çok korkuyorum sanırım hamile kalamıycam diye içime dert ettim iyice
Bende yastık mı koymadım amudaöı kalkmadım neler neler ama benm 2 düşüğüm var cnm şimdide bekliyorum işte inşallah allahm bu sefer aağlıklı hayırlı evlat nasip ederAllahım inşallah sizede yaşatır o güzel duyguyu canım benim. Bizim de olmuyor du eşimle artık olmaz fln diye bile düşünmeye başlamıştık. Yıkandıktan sonra ilk bir haftada ilişkiden sonra yastık koydum altıma karnımı okşayarak çok dua ettim çok şükür kaldım.
Oh ne güzel maşallah canm olur öyle tatsızlıklar arada Allah bidaha yaşatmasın en azında özür dilemesini bilmiş yinede aferinNasıl üzdü beni bütün gün düşündüm akşam çiçekle geldi özür diledi şimdi uzatmadim.ilgine çok teşekkür ederim Umarım birdaha olmaz. Sen nasıl olsun var mi bir gelisme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?