• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

evet yine benn..yazalım kızlar dertleşiyoruz paylaşıyoruz işte sevinçlerimizi stresimizi..bugün evdeydim..insan mecburen iş yapıyor işte..silkelenecek bir kaç küçük kilim vardı..bir an dalgınlıkla yaptım..sonra bir anda kasığıma bişi batınca aklıma gelldi hemen bıraktım..biraz önce de sol kasığımda kasılma gerilme batma gibi bir şey değilde bir şey koparcasına ağrı oldu ve geçti..üzüldümm..olmazsa da hep böyle yaptımda olmadı diye yiyom onra kendimi:( neyse hayırlısıı belirtilerimizi hissettiklerimizi yazmaya devam edelim kızlarr..buraya yazmak iyi geliyor bana..

Kizlar merhaba:) ben dayanamadim bugun baska marka erken gebelik testi alip yaptim..onda daha belirgin 2.cizgi cikti..:) yarin kan testini yaptiricam..insallah her sey yolundadir..
Bence bu topige yazanlarin hepsi yakin zamanda hamilelik haberlerini yazacaklar..burasi bana ugur getirdi umarim size de getirir..bunu canii gonulden diliyorum..

Hahaha evet kendini anladın:) bakalım seninde belirtiler var heran herşey olabilir bilmiyorum çalışıyormusun hani kafa dağıt film aç izle ben öyle yapıyorum. Çaktırmıyorum ama bende gerginim ya diyorum olmazsa ama kötü düşünmeyeceğim. Zaten bu ara iş görüşmelerim var heran işede başlayabilirim kafam karışık hayırlısı ya... Birde ne anlatıcam benim annemin 10sene olmamış cocuğu gerçi 15yaşında evlenmiş babamdada annemdede sorun yokmuş ne doktorlar ne hocalar hiiç işe yaramamış anneme senin karnında boğuyolar sen düşük yapıyosun farkında değilsin ve senin kızın olcak sabret ama ben görmüycem demiş böyle ailemizden biri. Ve o amca ölmüş ben olmuşum. Yani artık evlatlık alalım derlerken ben çıkagelmişim sonra kardeşim. Hatta kardeşime hamile kaldığını anlamamış ya kusmuş falan ama spralliymiş o bakımdan anlamamış regl olmuş ilaç kullanmış sakat olur sanmışlar, kardeşim için düşmemesi mucize demiş doktor üç ay regl görmüş çok yoğun Allaha şükür çok sağlıklı oldu. Yani Allah nasip ettiyse oluyor.
Canm ben çalışıyorum Allahtan buara işler yoğun da fazla kafa yoramıyorum pazar sabah test yapmayı planlıyorum.. annenin durumu ümmü sıbyan diye bişey varmış o mu olmuştu acaba onda sürekli karnında ölüyo çünkü.. ikinizde ailenin mucizesiniz demek ne güzel Allah ol deyince oluyo ya diycek başka kelime yok

AMİNN canım aminnn..inşallah hamilesindir..bizde sırayla güzel haberleri veririz burdan umarımm..

Kizlar merhaba:) ben dayanamadim bugun baska marka erken gebelik testi alip yaptim..onda daha belirgin 2.cizgi cikti..:) yarin kan testini yaptiricam..insallah her sey yolundadir..
Bence bu topige yazanlarin hepsi yakin zamanda hamilelik haberlerini yazacaklar..burasi bana ugur getirdi umarim size de getirir..bunu canii gonulden diliyorum..
Canm çok sevimdim ya gerçekten. Mutlu haberi aldın çok şükür içini f2rah tut inşallah herşey yolundadır ve Allahın iznyle bizde arkandan geliriz. Buarada batın ne zamandı cnm

canım hiç belirti yaşamışmıydın peki..özellikle yumurtlama döneminden sonra kasıklarında ağrıların oldu mu?

birsey sormk istiyorum bıraz özel olacakk ama ilişki sırasında akıntı nasıl oluyor ne renk ve hangi kıvamda benim için önemli :KK43:

canım hiç belirti yaşamışmıydın peki..özellikle yumurtlama döneminden sonra kasıklarında ağrıların oldu mu?
En buyuk belirtim karnimda balon varmis gibi siskinlik..ozellikle yemeklerden sonra inanilmaz sisiyor..bir de 1 hafta once markette alisveris yaptim 2 torbayi o kadar zor tasidim ki normalde rahat tasiyabilecegim agirliktaydi..bir de eve gelince nerdeyse ic camasirimi dolduracak kadar beyaz sari arasi akintiyi farkettim..dikkatimi cekecek kadar fazlaydi..sonraki gunlerde daha az olmakla beraber devam etti..bir de biraz istahim acildi.bunlarin disinda her ay yasadigim adet belirtileri var..ha bir de en ufak seye gozlerim doluyor.tv de sacma bi sahne olsa bile

:S ben bunların hepsini geçen ay yaşamıştım..özellik o akıntı kısmını..kendine bu ara dikkat et canım poşet felan taşıma..geçen ay biz idrarda görememiştik ama kanda gördük..sonra düşük oldu..çok fazla misafirim olmuştu geçen ay temizlik felan derken onla mı ilgili acaba diye düşündüm..doktor yok ilgisi yok dedii..ama ne olur olmaz ev işini azalt bu araa..ama bu ay henüz bişi hissedemedimmm sadece kasığımda arada ağrı ve batma oluyor..erkenden üzülmek istemiyorum ama hiç birşey doğmuyor içime..5-6 aydır ilk kez geçen ay içime doğmuştu ve doğruyduu:S

birsey sormk istiyorum bıraz özel olacakk ama ilişki sırasında akıntı nasıl oluyor ne renk ve hangi kıvamda benim için önemli :KK43:
eşinden gelen akıntıdan mı bahsediyorsun canım..beklemişse genelde koyu renk olur..1-2 günlük spermse açık renk olur..

En buyuk belirtim karnimda balon varmis gibi siskinlik..ozellikle yemeklerden sonra inanilmaz sisiyor..bir de 1 hafta once markette alisveris yaptim 2 torbayi o kadar zor tasidim ki normalde rahat tasiyabilecegim agirliktaydi..bir de eve gelince nerdeyse ic camasirimi dolduracak kadar beyaz sari arasi akintiyi farkettim..dikkatimi cekecek kadar fazlaydi..sonraki gunlerde daha az olmakla beraber devam etti..bir de biraz istahim acildi.bunlarin disinda her ay yasadigim adet belirtileri var..ha bir de en ufak seye gozlerim doluyor.tv de sacma bi sahne olsa bile
Canm bu akıntı aynen bendede var ya çamaşrım ıslanıyo bildiğin afedersin çok ilginç iştahmda açık onu vştamn içiyorum ona bağlıyorum gerçi ama bide çok gerginim hemen kızıp sinirleniyorum ilginç bakalım ne olacak

erke
Canm çok erken belli olmuş senin ya benmde 21 ile 23 arası olmam lazım pazar günü test alayım diyorum ama normal test alırım erken gebelik almam sen hangisinden aldın da çıktı
erken döllenmeyse çıkıyor canım..benim arkadaşımda nerdeyse bir hafta önce öğrendii..

Back