Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

fazlasıda iyi değil diye duydum canım..herhangi bir sorunun yoksa sabah 1 akşam 1 kullan bence..ben sadece sabah 1 içiyorum faydasını görmezsem önümüzdeki ay 2 ye çıkarcam

yyaa üstte taısınırsa hamıle kişi düşük yaparmıs bn ondan korkuorm yanı hamıle oldugumuz zamanı adet gecmeden bılemıoruzz sonucta o zamana kadar gecen sürede zararı olur dıye
Bende onubdüşünüyorum bata 1 hafta var artık çıkartsam olur herhalde diyorum. Sonuçta hamileysem olmuştur

fazlasıda iyi değil diye duydum canım..herhangi bir sorunun yoksa sabah 1 akşam 1 kullan bence..ben sadece sabah 1 içiyorum faydasını görmezsem önümüzdeki ay 2 ye çıkarcam
Bana dr verdi canım bu dozu ondan dolayı rahatlıkla içebiliyorum. İçtiğimde de zararını görmedim faydasını gördüm

Arkadaşlar bugünden beri mide bulantım başladı yaa acaba bu kadar erken belirti olabilir mi afedersini midem kalkıyo sanki

Mesela benim Annem hamile kaldığını hemen anlamış daha bir iki haftalıkken midem bulanmaya başlardı diyor. Teyzelerimde öyle şaşmaz regl günü falan beklemem hemen agzımın tadı değişir digorlar ve zor hamilelik geçirmişler hepsi teyzem şuan hamile 5aylık. Yani kimi bünye sinyal veriyor erkenden

Ayyy inşallah benimde öyledir yaa ağxımın tadı zaten hiç yok metal bişeyler yemişim sanki değişik yani hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…