- Konu Sahibi unstablecat
-
fazlasıda iyi değil diye duydum canım..herhangi bir sorunun yoksa sabah 1 akşam 1 kullan bence..ben sadece sabah 1 içiyorum faydasını görmezsem önümüzdeki ay 2 ye çıkarcamCanım ben geçenngün inofolicle ilgili hikayemi anlatmıştım okuduysan bende 3 içtiğimn 2 sinde hamile kalıp kimyasal gebelik yaşadım bence kesinlikle etkisi var hamileliğe. Bana dr 2 sabah 2 akşam demişti genelde bu dozu pko olan kişilere veriyolar kk da okuduğum kadarıyla ama bende bilinen herhangi bir yumurtlama sorunumda yok aynı dozu kullanıyorum kullandığımda
Bende onubdüşünüyorum bata 1 hafta var artık çıkartsam olur herhalde diyorum. Sonuçta hamileysem olmuşturyyaa üstte taısınırsa hamıle kişi düşük yaparmıs bn ondan korkuorm yanı hamıle oldugumuz zamanı adet gecmeden bılemıoruzz sonucta o zamana kadar gecen sürede zararı olur dıye
Bana dr verdi canım bu dozu ondan dolayı rahatlıkla içebiliyorum. İçtiğimde de zararını görmedim faydasını gördümfazlasıda iyi değil diye duydum canım..herhangi bir sorunun yoksa sabah 1 akşam 1 kullan bence..ben sadece sabah 1 içiyorum faydasını görmezsem önümüzdeki ay 2 ye çıkarcam
aynenn bencddeBende onubdüşünüyorum bata 1 hafta var artık çıkartsam olur herhalde diyorum. Sonuçta hamileysem olmuştur
Benim de bata 1 hafta var. Allah insallah gonlumuze gore verir.Bende onubdüşünüyorum bata 1 hafta var artık çıkartsam olur herhalde diyorum. Sonuçta hamileysem olmuştur
Aminnn cümlemizin inşallahhBenim de bata 1 hafta var. Allah insallah gonlumuze gore verir.
Senin bat kaçında canmBenim de bata 1 hafta var. Allah insallah gonlumuze gore verir.
4.haftadan sonra baslar genelde mıde bulantısıArkadaşlar bugünden beri mide bulantım başladı yaa acaba bu kadar erken belirti olabilir mi afedersini midem kalkıyo sanki
Bakıyorum da topiklere çok erkenden başlayan varmış benmkide öyle mi bilemem ama hayırlısı4.haftadan sonra baslar genelde mıde bulantısı
Hadi hayirlisiEveet sonunda bende bebek için olumlu olarak düşünmeye başladım eşimin aşırı istekli halleri beni de etkiledi :) bu ay bende merakla bekliyor olacağım. Bat 30 aralık hadi hayırlısı...
olurmu olur cnm orası hıc bellı olmaz ınsallah sende öyledırBakıyorum da topiklere çok erkenden başlayan varmış benmkide öyle mi bilemem ama hayırlısı
İnşallah canımolurmu olur cnm orası hıc bellı olmaz ınsallah sende öyledır
Bende sendenimben bu ay kendimi hiç hamiş hissetmemeye karar verdim:)
Hissedebilene ne güzel benim 6 gün filan var gayet hamile hissediyorum.ben bu ay kendimi hiç hamiş hissetmemeye karar verdim:)
İnşallahh.. Hemen hemen aynı bat larımız sanırım. Umarım güzel haberleri alırız.merhaba kızlar bata 5 gün var inşallah hepimiz 2016ya bebişlerimizle gireriz ...
Ayyy inşallah benimde öyledir yaa ağxımın tadı zaten hiç yok metal bişeyler yemişim sanki değişik yani hayırlısı bakalımMesela benim Annem hamile kaldığını hemen anlamış daha bir iki haftalıkken midem bulanmaya başlardı diyor. Teyzelerimde öyle şaşmaz regl günü falan beklemem hemen agzımın tadı değişir digorlar ve zor hamilelik geçirmişler hepsi teyzem şuan hamile 5aylık. Yani kimi bünye sinyal veriyor erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?