- 17 Aralık 2015
- 4
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi unstablecat
ben 4 senelik evliyim yeni cocuk yapmaya karar verdik kasim ayinda iki kere adet oldum ve bu ay olmadim yarin 6 inci gun oluyo adet gunum geceli idrar testi yaptim negatif sizce hamile miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi yap daha net sonuç elde edersin. Eğer negatif çıkarsa bi doktora danışman da fayda var başka bir sıkıntı olmasinben 4 senelik evliyim yeni cocuk yapmaya karar verdik kasim ayinda iki kere adet oldum ve bu ay olmadim yarin 6 inci gun oluyo adet gunum geceli idrar testi yaptim negatif sizce hamile miyim
Kızlaar nasıl gidiyor varmı gelişmeler çalışmalar ne alemde midesi bulananlar batı gelenler? Bende denemeler son hız devam etmekte daha bata var o yüzden rahatım şimdilik kafa pırıl pırıl takmıycam ya kocamla tadını çıkartıyoruz bu günlerin verirse verir Rabbim vermezsede vardır bildiği.
Aslinda bende biseyler var gibi...bir haftadir akintim cogaldi ve ara ara kasik ve belime sizlama gibi agri giriyor.bugun de oglen yemekten sonra hafif midem bulandi gibi oldu..tabi ben her ay belirti yasadigim icin bunlari umursamamaya calistim ama aksam isten eve geldigimde bisey durttu ve evde bulunan erken hamilelik testini dayanamadim yaptim.yaklasik 5 dk.sonra cok silik bi cizgi cikti..ama cok silik..hatta esime gosterdim halusinasyon mu goruyorum diye ama o da onayladi simdii..benim cok heyecanli olmam ve gidip hemen kan testi yaptirmak istemem gerekmiyor mu?ama ben nedense teste inanmiyorum bi garip haldeyim..sanirim hayalkirikligina ugramak istemiyorum..
batınız ne zamanBende bu ay hamile kalmak istiyorummm
[/QUOTEhemen kan ver kooşşş
8 ocak canimbatınız ne zaman
Ah hepimiz istiyoruz hadi inşallah....Bende bu ay hamile kalmak istiyorummm
o zaman sen ovulasyonunuzu bekliyorsun..iyi çalışın canım..biz çok iyi çalışamadık ama bakalım artık..ovulasyonu bekleyelim 3-4 günlük spermle daha iyi olur belki derken..gecikti biraz çizgiyi görmem..ondan dolayı 5-6 günlük spermle ilişkiye girmiş olduk..sonra 3 gün peş peşe yaptık ama..pek umutlu değilim sanki:S8 ocak canim
Aynen canim 4 gun sonra yumurtlarim spermler biriksin istiyom o yuzden bekliyorum bakalim insallah hamile kalirizo zaman sen ovulasyonunuzu bekliyorsun..iyi çalışın canım..biz çok iyi çalışamadık ama bakalım artık..ovulasyonu bekleyelim 3-4 günlük spermle daha iyi olur belki derken..gecikti biraz çizgiyi görmem..ondan dolayı 5-6 günlük spermle ilişkiye girmiş olduk..sonra 3 gün peş peşe yaptık ama..pek umutlu değilim sanki:S
Spermlerin fazla beklemesi de kalitesini bozuyor . Aklında olsun.Aynen canim 4 gun sonra yumurtlarim spermler biriksin istiyom o yuzden bekliyorum bakalim insallah hamile kaliriz
Bilmiyodum canim ozaman degerlendirelimSpermlerin fazla beklemesi de kalitesini bozuyor . Aklında olsun.