Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Ben de her ay kendimi dinleyip bir cok belirti buluyordum.Bu ay dinlemicem diyorum ama olmuyor..Bir hafta var bata ve karnim asiri derecede sis.sanirim belirtilerde sislik de var..simdi yine dinlemeye basladim..bir hafta nasil gececek bakalim..

Ayyy inşallah benimde öyledir yaa ağxımın tadı zaten hiç yok metal bişeyler yemişim sanki değişik yani hayırlısı bakalım
Yani kimisi 3 ay anlamaz hamile olduğunu kimiside daha kalır kalmaz anlar belirtilerde kişiye göre değişir ben senin güzel haber vereceğini düşünüyorum sadece bir his

Ben de her ay kendimi dinleyip bir cok belirti buluyordum.Bu ay dinlemicem diyorum ama olmuyor..Bir hafta var bata ve karnim asiri derecede sis.sanirim belirtilerde sislik de var..simdi yine dinlemeye basladim..bir hafta nasil gececek bakalim..
İnsan bebek sahibi olmayı istediği andan itibaren bir ay beklemek bile azap oluyor tahammül düşüyor inşallah aralık bizi güldürecek ocakta yeni anneler olalım hepimiz :)

Hep okuyorum çok yazmiyorum ama bu aralar aşırı sıkıntı var paylaşmak istedim. Sol kasıkta batma şeklinde bir ağrı mide bulantısı ama yemek yedikten hemen sonra içim kalkmaya başlıyor en sevdiğim çay onu içerken bile igreniyorum sadece portakal suyu narsuyu istiyor canım. Regl olmama 12-13 gün var adet düzensizliğinden var 28 günde bir olurdu önceki ay 26 gün geçen ay da 25 gune dustu geçen ay sağ yumurtalıkta bir folikul kist oluşmuştu çok ağrı yaşadım ama 3-5 gün sonra kendiliğinden vücuttan atılmış. şimdi sol kasıkta agrim var hastaneye gitmeye korkuyorum kist gibi bisey var derler diye. Hamilelik belirtilerini ne kadar zamanda hissederiz etrafımdakiler hamile olabilirsin diyor ama daha çok erken...

Regl olmana 12 13 varsa henuz yumurtlama donemindesin..yani hamilelik belirtisi icin cok erken..belirtileri kafana takmadan bugunleri degerlendir derim:) insallah en yakin zamanda guzel haberleri aliriz..

Bu ağrılar yumurtlama döneminden mi kaynaklanıyor daha önce hiç boyle olmamıştı neyse regl günüm gelene kadar devam etmez umarım bu ağrılar

Bu ağrılar yumurtlama döneminden mi kaynaklanıyor daha önce hiç boyle olmamıştı neyse regl günüm gelene kadar devam etmez umarım bu ağrılar
evet canım yumurtlama döneminden olabilir..ama benim yumurtlama dönemim geçti..dünde benim sol kasığımda aynen öyle bir ağrı vardı..(benim adetime de 10-11 gün var)vücudumuzu çok fazla dinliyoruz ondan birazda..ama ben bir kadının dikkat ederse ne olursa olsun az da olsa hamilelik belirtilerini hissedebileceğini düşünüyorum..5-6 aydır deniyoruz..ilk kez geçen ay öyle bir his doğdu içime ve gerçekmiş..ama çok alıştırmıştım kendimi..sonra çok üzüldümm..onun için bu ay hiç bir beklenti içinde olmamaya karar verdim..hiç de birşey hissetmicemm

Bende kendimi dinlemiyorum sadece iki gündür çok kasik ağrısı çekıyorum bugün iş yerinde ağır bisey kaldırmak zorunda kaldım sonra nefesin kesilecek gibi oldu kasigima bisey battı kaldı gibi korktum eve geldim temizlik yaptım şimdi de tamamen pert bir haldeyim eşim çok söylendi yaptıklarıma hamilelik düşünürken hiç mi bisey yapamayacagiz

bilmiyorum doktor beni rahatlatmak için mi söyledi ama düşecek bir bebeğe engel olmak çok zordur tutmuş bir bebeğin düşmesi de çok zordur dedi..onun için iş yaparken çok stres yapma dedi..sen de stres yapma canım..Allahın ol dediğine hiçbir şey mani olamaz..Allah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..ama insanın elinde değil sana bunları derken bende hala stres yapmıyor değilimm(dün mesela tekrar ilişkiye girdik ovulasyondan sonra 3 gündür çalışıyoruz..eğer olan bir şey olduysa..sık ilişkiye girdik diye bir zararı olmuşmudur diye düşünmeye başladım..yani iyece psikopata sarmış durumdayımm) çünkü dün sol kasığımda farklı bir ağrı vardı bugün yok yumurtamda sol tarafta çatladı galiba çünkü çatlarkende o tarafımda ağrı olmuştuu..oyy oyyyy..neyse bakın işte bu kendimi hamiş hissetmemiş halim

Ya bende önceden hiç dikkat etmezdim kasığım batardı üşüttüm sanırdım akıntım olurdu falan hiç umursamazdım hele yumurtlama tarihi falan nerdeee ben hemen hamile kalınır sanırdım şimdi gerçeklerle yüzleştim sadece yumurtlama değil erkeğin sperm kaliteside önemliymiş oy anam oyyyy

Kızlar iyi akşamlar son bat 3 aralıkti netten baktım yumurtlama günüm 19 aralık çıkıyor 18 19 20 sinde günlük ilişkiye girmenin bir faydası olur mu sizce şuan tek günler ilişkiye giriyoruz

evet canım önemli..ama bizde baktırmadık eşimin sperm kalitesine..bu ayda olmazsa baktırmayı düşüyoruz..akıntıya bende bu ay dikkat ettim..o akıntıyı hep farkediyordum ama ne için olduğunu bişmiyordum tabi..neyse öğreniyoruz hep beraber kızlar:)

Kızlar iyi akşamlar son bat 3 aralıkti netten baktım yumurtlama günüm 19 aralık çıkıyor 18 19 20 sinde günlük ilişkiye girmenin bir faydası olur mu sizce şuan tek günler ilişkiye giriyoruz
kaç günde bir adet görüyorsunuz bu önemli..bide herkesde değişebiliyor günü..bence o hesaplara çok güvenmemeli..ama adetin 10. gününden 20. gününe kadar bir gün aralıkla yapılmalı diye düşünüyorum..ama testle kesin gününü öğrenirsen peş peşe de yapabilirsin ama o sperm kalitesini etkiliyor iştee..

Her ayın 3 unde adet oluyorum çok düzenli adetim ama simdi internetten ovulasyon testi alsam kaç gün sonra gelir eczanede satılıyor mu bilmiyorum ama düzenli olduğu için cevremde herkes bellidir ovulasyon günün diyo

bende sizin gibi 30 günde bir ve düzenli oluyorum adetlerimi..mesala benim ovulasyonum adetin 17-18. günü..doktor 14-20 sinde bir gün olabilir ona göre çalışın dedi..teste 17-18 gün çıktı. normalde 11-14 arası derler..ama biz 30 günde bir adet olduğumuz için biraz değişiyor..

2-3 güne gelir heralde bizde internetten alıyoruz daha uygun oluyor..eczanelerde de var ama içinde 7 tane felan oluyor 25 tl..ben 20 ovulasyon 6 gebeliği netten 20 tlye aldım..

yani senin dediğin aralıklar benim hesaba göre tam olması gereken aralık..değerlendirin:)

Tamam canım o zaman ben işimi riske atmayim gün aşırı devam ediyim 3 ocaga kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…