• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Canım bana doktor verdi. Önce Allah sonra bu ilaç sayesinde kullanır kullanmaz hamile kaldım. Reçetesiz alabiliyorsun. Pembe beyaz olanı. İnşallah kalırsın.
canım ovülasyon tarihine dikkat ettin mi? çift çizgiden ne kadar sonra yada önce ilişkiye girdin? bende bu ay inofolic kullanmaya başladım..Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..

Merhaba arkadaşlar bende eylülden beri folbiol kullanıyorum ekim kasım denedik olmadı şuan adetimin 3.günü bu ay yine deniycez benim 1oğlum var 2.yi istiyoruz

[QUOTE="Hopeandwhite, post: 44075326, membervet canım hamileyim hatta regl olucam sanıodum. Allah isteyen herkese nasip etsin.[/QUOTE]
Amin cnm darisi bizim basimiza gebelik takvimi olustur gun gun ogrenirsin bebeginn gelisimini :)

Merhaba arkadaslar...ben de araniza yeni katilanlardanim.3 aydir biz de deniyoruz ama malum henuz cift cizgiyi gorebilmis degilim bat 24 aralik..ovulasyon testine gore yumurtlama gunum 8 i ya da 9 uydu.ayin 4 unden 11 ine kadar degerlendirdik.11 gun var bat.a..ben de sizin gibi heyecanla ve umutla bekliyorum..insallah yeni yila en guzel hediyelerimizle gireriz

Merhaba arkadaslar...ben de araniza yeni katilanlardanim.3 aydir biz de deniyoruz ama malum henuz cift cizgiyi gorebilmis degilim bat 24 aralik..ovulasyon testine gore yumurtlama gunum 8 i ya da 9 uydu.ayin 4 unden 11 ine kadar degerlendirdik.11 gun var bat.a..ben de sizin gibi heyecanla ve umutla bekliyorum..insallah yeni yila en guzel hediyelerimizle gireriz
Inşallah ya çok heyecanlıyım benim gibi olan herkes aynı duyguları yaşıyor yeni yıl hediyelerimiz gelsin gerçi benim bat 2 ocak

Kızlar merhaba 3 aralık bat 9 aralik sat. Doktor aralığın 13 ünden itibaren gün aşırı ilişkiye gir dedi. Şuan çalışmalar başladı sizce en en yakın ne zaman hamilelik belirtileri başlar

Detayli aciklaman icin tesekkur ederim canim. 2 ay once hamilelik belirtilerinin hepsini yasadim tabii psikolojik de olabilir. Test yapmadim ama gunum 1 gun gecince cok agrili bi sekilde hastalandim. Hasta oldum ama o belirtiler neydi acaba dedim. Farketmeden kimyasal yasamis olabilir miyim diye dusunuyodum da nasil anlasiliyo diye ogrenmek istedim onun icin. Kimyasal gebelik sonrasi hamile kalma olasiligi daha yuksekmis insallah bi an once kavusursun bebisine.
Rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu.. yaşadıklarına göre kimyasal olmuş olabilir ya da üşütmüşde olabilirsin. Zaten dr her kadın hayatında en az 5 kere kşmyasal gebeelik yaşar ama bebek beklemiyo sadece geçiktim der ve anlamaz bile demişti bana. Kimyasalın ardında dediğin gibi hemen hamile kalan var ama bende tutmadı canm bu 1 yıl arayla oldu nasip artık. İnşallah bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız

Daha varmış haklısın erkenden stres oluyor insan ya şöyle aaa ben hamileymişim durumunu yaşamak en güzeli hem içi içini yemez insanın gerçi zor da... :cool:
Ben öyle kadınlara çok özeniyorum canım yaa benim öyle demem için 1 ay boyunca uyutulmam lazım:KK70: keşke bi sürpriz olsaymış da bi uğraşıp bu strse girmeseymiş de demiyo değilim bi çok zaman:KK30:

Hopeandwhite Hopeandwhite hayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Inofolicle ilgili yazdıklarını okuyunca yazmadan duramadım. Bana da dr daha çabuk hamilr kalırsın demişti 3 kre kullanndım 2 seferinde hamile kaldım gerçi benim kimyasal gebelik oldu düştü o ayrı. Biraz pahalı olsa da yapacak bşy yok tavsiye ediyorum bende. Ben 2 şase aabah 2 akşam içiyodum o dediğin pembe kutudan sende mi aynı şekilde tüketiyodu.

Hopeandwhite Hopeandwhite hayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Inofolicle ilgili yazdıklarını okuyunca yazmadan duramadım. Bana da dr daha çabuk hamilr kalırsın demişti 3 kre kullanndım 2 seferinde hamile kaldım gerçi benim kimyasal gebelik oldu düştü o ayrı. Biraz pahalı olsa da yapacak bşy yok tavsiye ediyorum bende. Ben 2 şase aabah 2 akşam içiyodum o dediğin pembe kutudan sende mi aynı şekilde tüketiyodu.
kızlar bende kullanıyorum inofolic geçen ay başladım folik aside o başka markaydı ama hazirandan beri deniyorduk ilk kez bu ay düşük gebelik yani kimyasal gebelik gibi bir olay oldu..acaba bu ilaçların hamileliğe birazcık olsun etkisi oluyormu diye iyice düşünmeye başladım..şimdi elimde pembe kutu var..doktor bana sadece bu ilaçtan al dedi..ne kadar içeceğimi söylemedi...eczacı da günde 1 tane alsın demiş..bende öyle kullanıyorum..bende 2yemi çıkarsam:S

Ben öyle kadınlara çok özeniyorum canım yaa benim öyle demem için 1 ay boyunca uyutulmam lazım:KK70: keşke bi sürpriz olsaymış da bi uğraşıp bu strse girmeseymiş de demiyo değilim bi çok zaman:KK30:
Bak bi güzel haber aldık devamı gelcek inşallah bizde yazıcaz buraya hamileyiiim diye hep diyelimde Rabbim nasip etsin iyi düşünelim iyi olsun. Olcak olcaakk:KK72:

İnofolic bende duydum çok etkiliymiş ama Nasıl alabiliriz eczaneden Nasıl kullanılıyor acaba bende klomene başladım bu ay herşeyi yapasım var :D

5aralıkta regl oldum 8de bitti benim 28günde bir oluyor bazen 30 değişiyor. 18 19 yumurtlama dönemimmiş ben başladım çalışmaya
Ovulasyon testi ile mi belirledin yumurtlama gunlerini?eger takvime gore belirlediysen erken ya da gec yumurtlama yasarsan kacirabilirsin gununu..ben kullaniyorum ovulasyon testini bu ay cift cizgiyi 7 si ve 8 inde gordum o hafta full calistim..ayrica preseed diye bi jel var onu da kullandim cunku artik kuruluk olmaya basladi stresten

Eveet sonunda bende bebek için olumlu olarak düşünmeye başladım eşimin aşırı istekli halleri beni de etkiledi :) bu ay bende merakla bekliyor olacağım. Bat 30 aralık hadi hayırlısı... :KK48:

Back