- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
- Konu Sahibi unstablecat
-
Doktoruma bir yıllık regl günlerimi verdim ben takvim tutuyorum. Regl tarihlerim düzenli ve çok az tarihlerle saptığı için yumurtlama tarihiminde ortalama günlerde olacağını söyledi birkaç ay deneyip ona göre test uyguluycam ben hiç anlamıyorum yok akıntı falan bu ay gün aşırı deniyoruz bakalımOvulasyon testi ile mi belirledin yumurtlama gunlerini?eger takvime gore belirlediysen erken ya da gec yumurtlama yasarsan kacirabilirsin gununu..ben kullaniyorum ovulasyon testini bu ay cift cizgiyi 7 si ve 8 inde gordum o hafta full calistim..ayrica preseed diye bi jel var onu da kullandim cunku artik kuruluk olmaya basladi stresten
Canım ben geçenngün inofolicle ilgili hikayemi anlatmıştım okuduysan bende 3 içtiğimn 2 sinde hamile kalıp kimyasal gebelik yaşadım bence kesinlikle etkisi var hamileliğe. Bana dr 2 sabah 2 akşam demişti genelde bu dozu pko olan kişilere veriyolar kk da okuduğum kadarıyla ama bende bilinen herhangi bir yumurtlama sorunumda yok aynı dozu kullanıyorum kullandığımdakızlar bende kullanıyorum inofolic geçen ay başladım folik aside o başka markaydı ama hazirandan beri deniyorduk ilk kez bu ay düşük gebelik yani kimyasal gebelik gibi bir olay oldu..acaba bu ilaçların hamileliğe birazcık olsun etkisi oluyormu diye iyice düşünmeye başladım..şimdi elimde pembe kutu var..doktor bana sadece bu ilaçtan al dedi..ne kadar içeceğimi söylemedi...eczacı da günde 1 tane alsın demiş..bende öyle kullanıyorum..bende 2yemi çıkarsam:S
Amin canımm sabırsızlıkla bekliyorum batlarıBak bi güzel haber aldık devamı gelcek inşallah bizde yazıcaz buraya hamileyiiim diye hep diyelimde Rabbim nasip etsin iyi düşünelim iyi olsun. Olcak olcaakk
İnofolic istiyorum diyceksin arkadaşım toz olandan iste ama bide hapı var onun ben onu hiç kullanmadım nedir ne değildir bilemem. Dozu ile ilgili de dr una bi danış bence çünkü klomende kullanıyosun ya.. insan yapılabilecek herşeyi yapayımda bian öncr olsun istiyo dimi bu durumda inşallah hayırlısı olurİnofolic bende duydum çok etkiliymiş ama Nasıl alabiliriz eczaneden Nasıl kullanılıyor acaba bende klomene başladım bu ay herşeyi yapasım var
O zaman İnşallah yeni yıl hediyen olarak gelir bebeğinEveet sonunda bende bebek için olumlu olarak düşünmeye başladım eşimin aşırı istekli halleri beni de etkiledi :) bu ay bende merakla bekliyor olacağım. Bat 30 aralık hadi hayırlısı...
İnşallah Rabbim hayirlisiyla versin. Eşim şimdiden moda girdi daha ortada bisey yokken bile göbeğini seviyor çocuğum nasıl diye soruyor:))) umarım hayal kırıklığına ugramazO zaman İnşallah yeni yıl hediyen olarak gelir bebeğin
Maşallah dersinize baya çalışmışsınız bu aykızlar merhaba bende uc aydır cocuk calısmalarına basladım ıkı ay klomen kullandım bu ay doktorumu degstrdım ve klomenı bıraktrdı bana hsg cekıldı bır hafta once ilşki takvımı verıldı hemen sımdılık m onlara uyuyoruz fsh takılmacam vardı 9,75 den 8,57 ye düştü suanlık baska sıkıntım yok bu arada sabah aksam ac karnına hayıt ıcıorum esım ve ben on gunluk arı sütlü bal karısım uyguladık bal tarcın çöğrek otu karısımı uyguladım meryem ana otlu dıken tozu kullandım bu ay adetın 11.günü ise yakı yapıstrdım sımdılık beklıorm bat 29 aralık
Aminnn.. ama hemen o kadar moda girmeyin bence olduktan sonra sevinin. Bu yol kimileri için çok zor yorucu ve üzücü kimileri için çok kolay ve mutlu edici hayat bunu insana öğretiyor ama inşallah sizin yolunuz kısa ama mutlu olan yoldan olur da hemen bebeğinize kavuşursunuzİnşallah Rabbim hayirlisiyla versin. Eşim şimdiden moda girdi daha ortada bisey yokken bile göbeğini seviyor çocuğum nasıl diye soruyor:))) umarım hayal kırıklığına ugramaz
Bende umreden gelen birisinden aldım kendisi ve birkaç kişi de kullanmış aynı otu daha önce ben ondan dolayı suya koydum annem meryem suresini filan okudu suya ama ben daha önce kullanıldığı için aroması bozuluyo diye içmedim suda duruyo bide küçük bi parçada üstümde taşıyorum banyo haricinde hiç çıkartmıyorum. Eğer hamile olduğumu öğrenirsem hemen çıkartmam gerekiyımuş hem sudan hem üstümden. Birde 41 tane hurma dağıtıyoruz bi taraftanda eşimle onu yemeye başladık. Bende eşime keçiboynuzu pekmezi muz süt tahin ceviz kürü yapıyodum kaç aydır ama bu ay o dönemlerde denk geelmedi kısmet olmadı hayırlısı bakalım Allahtan ümit kesilmezu-mutlu lale bu arada eşime on günlük de keçi boynuzu kuru uyguldm bir haftadır folik aliorum meryem ana dikenli toz karsm aldm ben şimdilik gıda takviyesi olarak kullaniodum yoğurtla yiyorum haftaya inş umreden meryem ana otuda gelck onuda okuyosun suya iciosun
41 hurmayı bende yapıcam ınsallah bnm eltım kuran hocası üzerinde tasıma sen sımdı dedı bana suyunu ıc sadece dedıBende umreden gelen birisinden aldım kendisi ve birkaç kişi de kullanmış aynı otu daha önce ben ondan dolayı suya koydum annem meryem suresini filan okudu suya ama ben daha önce kullanıldığı için aroması bozuluyo diye içmedim suda duruyo bide küçük bi parçada üstümde taşıyorum banyo haricinde hiç çıkartmıyorum. Eğer hamile olduğumu öğrenirsem hemen çıkartmam gerekiyımuş hem sudan hem üstümden. Birde 41 tane hurma dağıtıyoruz bi taraftanda eşimle onu yemeye başladık. Bende eşime keçiboynuzu pekmezi muz süt tahin ceviz kürü yapıyodum kaç aydır ama bu ay o dönemlerde denk geelmedi kısmet olmadı hayırlısı bakalım Allahtan ümit kesilmez
önceden uyguladgn kürler yıne etkı eder merak etme beslnmeyede dıkkat et ben sebze pproteın agırlıklı beslenıorm esımde öle balık mutlaka yapıormBende umreden gelen birisinden aldım kendisi ve birkaç kişi de kullanmış aynı otu daha önce ben ondan dolayı suya koydum annem meryem suresini filan okudu suya ama ben daha önce kullanıldığı için aroması bozuluyo diye içmedim suda duruyo bide küçük bi parçada üstümde taşıyorum banyo haricinde hiç çıkartmıyorum. Eğer hamile olduğumu öğrenirsem hemen çıkartmam gerekiyımuş hem sudan hem üstümden. Birde 41 tane hurma dağıtıyoruz bi taraftanda eşimle onu yemeye başladık. Bende eşime keçiboynuzu pekmezi muz süt tahin ceviz kürü yapıyodum kaç aydır ama bu ay o dönemlerde denk geelmedi kısmet olmadı hayırlısı bakalım Allahtan ümit kesilmez
Planlamayla olmuyo pek canım malesef benimde 1.5 yıl oldu zamanı geldiğinde gelecekler inşallahben üç aydır pilanıyorum malesef olmadı daha suan yumurtlama dönemi yakalandım bakalım
aynenn cnm öyle bnmde korunmayalı bı o kadar yıl olmustur yanıPlanlamayla olmuyo pek canım malesef benimde 1.5 yıl oldu zamanı geldiğinde gelecekler inşallah
aynen nasip allahım isteyen herkeze versin inşPlanlamayla olmuyo pek canım malesef benimde 1.5 yıl oldu zamanı geldiğinde gelecekler inşallah
Ben üstümde de taşıyorum bakalım inşşalh faydasını görürüz inşallah.. bana da dr i mom diye bi vitamin var onu verdi iştahımı açsa da kilo yapsada içiyorum ne yapayım belki faydası olur. Onun dışında zaten sağlıklı beslenirizönceden uyguladgn kürler yıne etkı eder merak etme beslnmeyede dıkkat et ben sebze pproteın agırlıklı beslenıorm esımde öle balık mutlaka yapıorm
yyaa üstte taısınırsa hamıle kişi düşük yaparmıs bn ondan korkuorm yanı hamıle oldugumuz zamanı adet gecmeden bılemıoruzz sonucta o zamana kadar gecen sürede zararı olur dıyeBen üstümde de taşıyorum bakalım inşşalh faydasını görürüz inşallah.. bana da dr i mom diye bi vitamin var onu verdi iştahımı açsa da kilo yapsada içiyorum ne yapayım belki faydası olur. Onun dışında zaten sağlıklı besleniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?