Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Sabah
3 dilim ekmek
2 yumurta
2 dilim salam
Öğlen 1 avuç kuruyemiş
Akşam
Haşlanmış tavuk
Sebzeli arpa pilavı 1 porsiyon
Cacik
Çay
1 adet pingui

Bence salma kendini sonra hep başa dönüyoruz. sana söylüyorum ama malesef bende bazen yapıyorum bunu. ama şunu dene istersen çok canının istediği bişeyi ye bi öğününde hemde kısıtlamadan. sonra yine devam et. ben arada uyguluyorum bunu sanki diyette değilmişsin gibi.

Bugün biraz daha iyi gibiyim yumurta günü yapacağım çok tok tutuyor. Ben diyete 73 le başladım sabah 68.6 yı görünce az kendime geldim burada bırakamam çok iyi gidiyorum.. kendimi motive edecek birkaç kıyafet aldım içine girene kadar zayıflamam lazım. 60 altına muhakkak inmeliyim pes etmeyeceğim bazen felaket gözüm dönüyor sadece

çok iyi veriyorsun. insan detoks uygulayınca sıkılır diyeti falan bırakır ama maşşallah sen çok azimlisin. sürekli yeni birşey deniyorsun. bence kısa sürede kurtulursun böyle giderse kilolarından. bende yine bugün oruç tutmaya başladım. yine sahursuz olucak. bayrama 58 görsem yeticek artık 57 den vazgeçtim. çok yavaş gidiyor artık

Akşama kadar çok iyi gidiyorum ama akşam yemekleri görünce içim gidiyor. Nezaman diyet yapsam evde sarmalar dolmalar havada uçuyor sinir oluyorum

1 yumurta,1 dılım tam tahıllı ekmek,1 çay kaşığı çikolata

70 dakika spor

1 kase domates çorbası,4 yk hünkar begendi,3yk tavuk sote ,2 yk kabak havuç tarator,2 yk basmati,1 bardak şekersiz gazoz

Yürüyüş 3,319 adım

Küçük dılım karpuz,6-7 çilek ,2 yaş hurma 1 tuZlu kurabıye türk kahvesi
Su 1,5

Adet oldum 2 gündür saldım toparlayamadım yazamadım.

Sabah 12:00
2 parça kıymalı pide

Akşam 20:00
1 tabak mantı
Salata
3-4 soğan halkası

Çayın yanında bir avuç fındık

8000 adım
2 litre su

70 dakika spor çok iyi, sanırım hergün bu şekilde yapıyorsunuz. ne yapıyorsunuz spor olarak?

hayırlı yolculuklar şimdiden

günaydın
dünkü menüm

sahur yok

iftar
şehriye çorbası+ yarım porsiyon musakka+ avuç içi kadar pide
salata

2 dilim şekerpare+ şekersiz cappuccıno

dukan bira içildi.

ama malesef 1 haftadır eliptik yapamıyorum. akşamları iftardan sonra bayram temizliğimi yapıyorum ufak ufak. malum gündüz çalışınca ev işleri akşam yapabiliyorum. ama inşallah haftaya tekrar başlayacağım eliptiğe

Hepimiz yarın tartı bildirelim sonra da bayram dönüşü pazartesi bildiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…