- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.941
Cok geçmiş olsun.
çok özür dilerim psikolojik anlamda çöktüğüm bi dönemdi siteye hiç giremedim iyi değildimCanım beni cikarabilir misin listeden, sağlık sorunlarım oluştu şu sıralar. Teşekkürler.
Bence salma kendini sonra hep başa dönüyoruz. sana söylüyorum ama malesef bende bazen yapıyorum bunu. ama şunu dene istersen çok canının istediği bişeyi ye bi öğününde hemde kısıtlamadan. sonra yine devam et. ben arada uyguluyorum bunu sanki diyette değilmişsin gibi.Keşke akşamda birşey yemeseydim ama malesef öğlen 1 dilim tahıl ekmeğine çukulata sürdüm 3 te makarna yedim akşamda az ekmekle menemen yedim biraz sürekli birşey yiyesim var 2 gündür kibarlık yaramadı hayvan gibi yiyecem salsam kendimi
Bugün biraz daha iyi gibiyim yumurta günü yapacağım çok tok tutuyor. Ben diyete 73 le başladım sabah 68.6 yı görünce az kendime geldim burada bırakamam çok iyi gidiyorum.. kendimi motive edecek birkaç kıyafet aldım içine girene kadar zayıflamam lazım. 60 altına muhakkak inmeliyim pes etmeyeceğimBence salma kendini sonra hep başa dönüyoruz. sana söylüyorum ama malesef bende bazen yapıyorum bunu. ama şunu dene istersen çok canının istediği bişeyi ye bi öğününde hemde kısıtlamadan. sonra yine devam et. ben arada uyguluyorum bunu sanki diyette değilmişsin gibi.
çok iyi veriyorsun. insan detoks uygulayınca sıkılır diyeti falan bırakır ama maşşallah sen çok azimlisin. sürekli yeni birşey deniyorsun. bence kısa sürede kurtulursun böyle giderse kilolarından. bende yine bugün oruç tutmaya başladım. yine sahursuz olucak. bayrama 58 görsem yeticek artık 57 den vazgeçtim. çok yavaş gidiyor artıkBugün biraz daha iyi gibiyim yumurta günü yapacağım çok tok tutuyor. Ben diyete 73 le başladım sabah 68.6 yı görünce az kendime geldim burada bırakamam çok iyi gidiyorum.. kendimi motive edecek birkaç kıyafet aldım içine girene kadar zayıflamam lazım. 60 altına muhakkak inmeliyim pes etmeyeceğimbazen felaket gözüm dönüyor sadece
Tabi henüz listeden cikarmamistim.çok özür dilerim psikolojik anlamda çöktüğüm bi dönemdi siteye hiç giremedim iyi değildimtekrardan katılmak istiyorum izniniz olursa
Akşama kadar çok iyi gidiyorum ama akşam yemekleri görünce içim gidiyor. Nezaman diyet yapsam evde sarmalar dolmalar havada uçuyor sinir oluyorumçok iyi veriyorsun. insan detoks uygulayınca sıkılır diyeti falan bırakır ama maşşallah sen çok azimlisin. sürekli yeni birşey deniyorsun. bence kısa sürede kurtulursun böyle giderse kilolarından. bende yine bugün oruç tutmaya başladım. yine sahursuz olucak. bayrama 58 görsem yeticek artık 57 den vazgeçtim. çok yavaş gidiyor artık
oh çok teşekkür ederiim :))) yediklerim: 2 yumurta, 40 gram pirinç patlağı, 1 kutu ton balığı, 50 gr leblebi, 10 gr ceviz, 1 muz, 50 gr züber lokma, 30 gr yulaf, 100ml sütTabi henüz listeden cikarmamistim.
70 dakika spor çok iyi, sanırım hergün bu şekilde yapıyorsunuz. ne yapıyorsunuz spor olarak?1 yumurta,1 dılım tam tahıllı ekmek,1 çay kaşığı çikolata
70 dakika spor
1 kase domates çorbası,4 yk hünkar begendi,3yk tavuk sote ,2 yk kabak havuç tarator,2 yk basmati,1 bardak şekersiz gazoz
Yürüyüş 3,319 adım
Küçük dılım karpuz,6-7 çilek ,2 yaş hurma 1 tuZlu kurabıye türk kahvesi
Su 1,5
hayırlı yolculuklar şimdidenİyi akşamlar herkese.
Biz cumartesi sabah esimin memleketine yolcuyuz. Spontane gelisti. 5 Mayıs'ta dönmüş olacagiz. O zamana kadar kilo bildirimi yapmicam. Cumartesi kalkinca tartilir yazarim.
Dönene kadar menü bildirmeye calisicam ama orada pek firsat bulamıyorum.
Hepimiz yarın tartı bildirelim sonra da bayram dönüşü pazartesi bildiririzİyi akşamlar herkese.
Biz cumartesi sabah esimin memleketine yolcuyuz. Spontane gelisti. 5 Mayıs'ta dönmüş olacagiz. O zamana kadar kilo bildirimi yapmicam. Cumartesi kalkinca tartilir yazarim.
Dönene kadar menü bildirmeye calisicam ama orada pek firsat bulamıyorum.
Tesekkur ederim canim.hayırlı yolculuklar şimdiden
Farketmez canim ama yarin bildirseniz de guncelleyemeyebilirim.Hepimiz yarın tartı bildirelim sonra da bayram dönüşü pazartesi bildiririz