Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Merhaba 😊
Ben artık menü bildirmeye başlayacağım. Bugün iftara gittim arkadaşlarımla. Fotoğraflarda ne kadar kilolu çıktığımı görünce çok üzüldüm. Geçen yıl kaç kiloydun, ne güzel vermiştin dediklerinde de iyice yüzleştim kendimle.
Dışarda yürüyüş ve evde spor yapmam lazım. Sporsuz olmuyor, eksik kalıyor.

Arkadaslar gunaydin.
suan Ankara'ya iniş yaptık bağlantılı uçuş için bekliyoruz.
Kilo bildirimi yapamayacagim için dun iftar öncesi tartildim. Pazartesiye göre -500 ve ramazanin başına gore -1.8

Eklentiler

• IMG_20230415_082835.jpg
    IMG_20230415_082835.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 38
Dün kötü bir gündü giremedim maalesef menüm öğlen 1 çiğ köfte dürüm akşam biraz eli böğründe yedim bugün daha çok dikkat edeceğim biraz kilo vermişim ölçülerdede eksilme olmuş mutlu oldum görünce 🥰

Bu sabah tartıldım 61,8 olmuşum. Almışımdır diyordum ama 200 gr vermişim. Reglimin 2.günü.
Ahh cancağızım sende mi buradasın. Bende buraya ilişsem iyi olur ya. Tayinden sonra sürekli yiyip içip gezdigim için 4 kilo aldım ve 57.5 oldum. Sporda yapıyorum ama gitmiyor ya. Yaza kadar 7 kilo vermem lazım ne yapacağım bilmiyorum 😐

Adetim bitmesine 3 gün kaldı o yüzden 3 günü kabak detoksu ile değerlendirmek istedim. Akşam da kabak yiyeceğim ara öğünde de kahve ve elma yerim ☺️ tartılmadım göbeğimden anladım artı geleceğimi 🙈

Eklentiler

• 479D9F55-0F16-482C-8F5A-D72FDF7AC8DF.jpeg
    479D9F55-0F16-482C-8F5A-D72FDF7AC8DF.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 39
Valla Çin işlencesi gibi 😅 akşama kadar yağsız tuzsuz patates yedim akşam gene dayanamadım patatesi ezdim üstüne az patlıcan oturtma yanınada az pilav koydum kokuyor dayanamıyorum 🤷🏼‍♀️ 2 yarım kaşıkta cacık aldım ev halkı zayıflamamı istemiyor zaar

Eklentiler

• 2C76D2A4-8C89-4AC4-8905-9E2E63F3899B.jpeg
    2C76D2A4-8C89-4AC4-8905-9E2E63F3899B.jpeg
    151,5 KB · Görüntüleme: 38
3 yk kavurmalı omlet,2 sılım tam tahıllı ekmek,çeyrek salatalık,1 çeri domates,1 parça peynir,1 çk çikolata

İftar 2 kepçe domates çorba,iskender ,1 bardak ayran ,2 yk yogurt

Yürüyüş adım sayısı6,065

Türk kahvesi 1 dılım mozaik pasta

Sade soda

Su 1 lt

Valla Çin işlencesi gibi 😅 akşama kadar yağsız tuzsuz patates yedim akşam gene dayanamadım patatesi ezdim üstüne az patlıcan oturtma yanınada az pilav koydum kokuyor dayanamıyorum 🤷🏼‍♀️ 2 yarım kaşıkta cacık aldım ev halkı zayıflamamı istemiyor zaar
Olsun yine de faydası olmuştur patatesin, ne kadarla başladınız ne kadar verdiniz. Ben güya dün iftar öncesi tartilacaktim atacaktım buraya. Kız uyuyordu tartinin olduğu yerde uyandırmayım diye almadım tartıyı kaldı. Bugün tartilacagim bakalım.

Olsun yine de faydası olmuştur patatesin, ne kadarla başladınız ne kadar verdiniz. Ben güya dün iftar öncesi tartilacaktim atacaktım buraya. Kız uyuyordu tartinin olduğu yerde uyandırmayım diye almadım tartıyı kaldı. Bugün tartilacagim bakalım.
Oldu faydası 72.5 la başladım sayfaya 70.9 la girdim bugün 68 dim ama az sonra koman simit yiyecem 😅 boşa uğraşıyorum sanki😅😅

Ahh cancağızım sende mi buradasın. Bende buraya ilişsem iyi olur ya. Tayinden sonra sürekli yiyip içip gezdigim için 4 kilo aldım ve 57.5 oldum. Sporda yapıyorum ama gitmiyor ya. Yaza kadar 7 kilo vermem lazım ne yapacağım bilmiyorum 😐
Evet canımmm burdayım. Ne iyi olur 🤗 Ev taşıma telaşından biraz boşladım ama bayram sonu daha aktif olacağıma inanıyorum. Ben de çok kilo aldım. Şimdilik 55 e insem biraz idare edeceğim de tutamıyorum boğazımı. Irade, disiplin hepsi gitti 🙄

Evet canımmm burdayım. Ne iyi olur 🤗 Ev taşıma telaşından biraz boşladım ama bayram sonu daha aktif olacağıma inanıyorum. Ben de çok kilo aldım. Şimdilik 55 e insem biraz idare edeceğim de tutamıyorum boğazımı. Irade, disiplin hepsi gitti 🙄
Benimde ramazanda iyice bozuldu ya her gittiğimiz yerde tatlıydı vs derken kaçırdık ipin ucunu 🤦 inşallah halledeceğiz hepimiz

X