- 25 Ocak 2023
- 137
- 255
- 25
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.921
Merhabalar kilomu 57.8 olarak guncelleyebilir misiniz dün ödem tutmuş vücudum sanırım bugün tartildim tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal doyet listesi uygulayanlar yani diyete bir sekilde devam edenler listede kalabilir. Aralikli oruc yapmanız sart degil.Bu arada ben diyetisyen buldum
Gidip gitmeme arasında kararsızım
Karar verirsem listeden çıkabilirim ...
merhaba, emzirerek kilo veren biçok arkadaş var ben dahil eğer bu şekilde devam ederseniz çok güzel verirsiniz kiloları. zaten paketli yiyecek tüketmemeniz çok güzel.Daha önce yazmıştım .doğumdan sonra aldım kilo diye 94 kilo olduğumu. Ben sessizce sizi okuyup uyguluyorum iki haftada 3 kilo verdim hemde emziriyorum.aralikli oruç iyi gidiyor
16-8saati uyguluyorum. 12 -8 saatleri arasını seçtim.birazda hareket spor evde. bebeğimle çıkamıyorum hava soğuk olduğundan .çıktığımda bayağı yürüyorum ins .eski kiloma donebilirim.ekmek çavdarlı bir iki dilim , şekersadece sabahları içtiğim bir bardak çaya paketli gıdaları asitli içecekleri kestim.tabi süt yapacak gıdalarda tuketiyorum hurma helva bol yeşillik yulaf, kuru meyveler ,rezene çayi ve çikolata olarak çok canım isterse bitter kare herkese bol kilo vermeler.
zaten kendimizi çok kısıtlamak çoğu zaman bu şekilde sonuçlanıyor. makarnayı yağsız yada az yağlı yapın akşamda bişey yemezsiniz dengelenir diye düşünüyorumOcağa makarna koydum açlığıma engel olamıyorum
Keşke akşamda birşey yemeseydim ama malesef öğlen 1 dilim tahıl ekmeğine çukulata sürdüm 3 te makarna yedim akşamda az ekmekle menemen yedim biraz sürekli birşey yiyesim var 2 gündür kibarlık yaramadı hayvan gibi yiyecem salsam kendimizaten kendimizi çok kısıtlamak çoğu zaman bu şekilde sonuçlanıyor. makarnayı yağsız yada az yağlı yapın akşamda bişey yemezsiniz dengelenir diye düşünüyorum