Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Kaç gün yaptın peki ? Ya yeme bosver ya . Tadını biliyorsun nasılsa. 65 olunca yersin. Yeme bosver .
27 martta başlamışım ama çok ciddi davranmadım çok kaçamağım oldu yada 1 gün şok diyet yaptıysam diğer gün yedim falan dayanabilsem çok hızlı kilo verebiliyorum ama dayanamıyorum malesef yedim yani o simidi

Sabah 1 simit biraz peynir öğlen 1 orta boy patates akşam 1 orta boy patates yedim az sonra kendime ödül olarak sütlü kahve yapıcam

Öğlen 11:00
2 dilim ıspanaklı börek çay

Akşam 20:00
2 dilim pizza
2 bardak limonata

3 litre su
8000 adım

Çayın yanında azıcık cips yiyecem

selam, hafta sonu giremedim malesef çok yoğun bi hafta sonu geçirdim elime tel dahi alamadım.

cumartesi menüm
sahur yok

iftar saat 22.00'da yanlış okumadınız bu arada dışarda alışverişteydik ve resmen yemeğe yer bulamadık o saate kaldı.
2 adet minik tavuk burger+patates kızartması+limonata

saat 14:00 dan gece 24:00 a kadar yürüyüş ve koşturmaca kaç adım olmuştur kim bilir.

pazar
sahur yok

iftar
yoğurt çorbası
salata+ıspanaklı havuç tarator (ikisindende 3-4 çatal anca)
pideli köfte

ara güllaç+ şekersiz türk kahvesi

bu akşam eve gidince tartılıp kilomu haber vereceğim.

Sabah erken kalktığım için kahvaltı yapmak zorunda kaldım 1 yumurta az peynir yedim öğlen 1 kade şehriye çorbası akşam 2 biber dolması az yoğurt az salata yedim. Tartı geçti rahatım tabi

Son düzenleme:
Sabah erken kalktığım için kahvaltı yapmak zorunda kaldım 1 yumurta az peynir yedim öğlen 1 kade şehriye çorbası akşam 2 biber dolması az yoğurt az salata yedim. Baya yemişim bugün
Bence çok değil, dün bir simit bana daha çok gelmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…