- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 35
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.981
Mümkünmü sence 1 tane yedim vallaBir lokma at ağzına çok yeme
27 martta başlamışım ama çok ciddi davranmadım çok kaçamağım oldu yada 1 gün şok diyet yaptıysam diğer gün yedim falan dayanabilsem çok hızlı kilo verebiliyorum ama dayanamıyorum malesef yedim yani o simidiKaç gün yaptın peki ? Ya yeme bosver ya . Tadını biliyorsun nasılsa. 65 olunca yersin. Yeme bosver .
Niye geçen hafta 69.1 yazıyorGünaydınnn okadar acımdan geberdim dün ama gene 68 kilo geldim gram gitmemiş hayret
1 haftada verdim dün sabah 68 dim gün boyu aşırı dikkat ettim illaki fark olurdu dünle bugün arasında fark yokNiye geçen hafta 69.1 yazıyor
Ona takılma bence modun düşer1 haftada verdim dün sabah 68 dim gün boyu aşırı dikkat ettim illaki fark olurdu dünle bugün arasında fark yok
Tabi orası ayrı sevindimOna takılma bence modun düşer1 haftada 1.1 vermişsin sonuçta
Aynen benim 51.9 görmek istediğim gibi anlıyorumTabi orası ayrı sevindimama bi 67.9 görsem dahada sevinirdim be
Acımdan kıvrandım resmen bugün tartı günü 67 küsür yazayım diye ama nasip olmadı haftaya 66 küsürleri görmek umuduylaAynen benim 51.9 görmek istediğim gibi anlıyorum
Bence çok değil, dün bir simit bana daha çok gelmisti.Sabah erken kalktığım için kahvaltı yapmak zorunda kaldım 1 yumurta az peynir yedim öğlen 1 kade şehriye çorbası akşam 2 biber dolması az yoğurt az salata yedim. Baya yemişim bugün
Simit olsa gene yerdim muhtemelen simit yediğim gün kilo almıyorum ama bugünkü menüde yarın + çıkacağımı biliyorumBence çok değil, dün bir simit bana daha çok gelmisti.
Bence çıkmazsın tartıl bakSimit olsa gene yerdim muhtemelen simit yediğim gün kilo almıyorum ama bugünkü menüde yarın + çıkacağımı biliyorum
Kaç kiloya indinizyediklerim: 2 yumurta, 60 gram pirinç patlağı, 20 gr leblebi, 10 gr ceviz, 1 muz, 1 adet züber protein bar, 60gr hindi füme, 1 muz, 25 gram fıstık, 6 gr çiğ badem
Kuru ekmek yesem daha çok doyuyorum kilo almıyorum şok diyette salata günü gram veremiyorum benim bünye ters galibaBence çıkmazsın tartıl bak