Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

dünkü menüm

saat 12:00
et çorbası
yarım ekmek köfte+ayran

akşam 20:00
şehriye çorbası
salata

ara
1 kase çilek + şekersiz kahve

dukan bira içildi.

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Yarım haşlanmış patates

Öğlen
3 Kaşık patates yemeği
5 kaşık makarna
Yogurt
1 kibrit kutusu irmikli muhallebi

Akşam
Kabak detoksu
2 tane marul

2 lttr şu
10000 adim

Sahur,3 yk omlet 2 dılım tam tahıllı ekmek ,ceyrek salatalık,2 yk avakado ezmesı ( az labne cevız sarmısak )

70 dakıka spor

2000 adım
İftar 2 ince lavaş ,7 yk sebzelı et,3 yk boşnak paçası,1 dılım tam tahıllı ekmek
5 çilek 1 kuru cennet hurması ,türk kahvesi

Roka salatası sahur yapmıycam iyi yedim

Su 1,5

Menüm

Sahur yok.

 İftar
1 kase tarhana çorbası, 1 kepce taze fasulye, 3 çatal pilav, az pide, hurma

İftar sonrası
1 küçük dilim peynir helvası (Çanakkale yöresel tatlısı)

öğlen 1 simit az peynir ara öğün yapmadım gün içinde hep uyudum çünkü akşamda 1 dilim ekmek yağda yumurta yedim ara ara Çağla yedim birde 60 altına bir düşsem birdaha çıkmayacam üstüne canım herşeyi yemek istiyor şuan

Daha önce yazmıştım .doğumdan sonra aldım kilo diye 94 kilo olduğumu. Ben sessizce sizi okuyup uyguluyorum iki haftada 3 kilo verdim hemde emziriyorum.aralikli oruç iyi gidiyor
16-8saati uyguluyorum. 12 -8 saatleri arasını seçtim.birazda hareket spor evde. bebeğimle çıkamıyorum hava soğuk olduğundan .çıktığımda bayağı yürüyorum ins .eski kiloma donebilirim.ekmek çavdarlı bir iki dilim , şekersadece sabahları içtiğim bir bardak çaya paketli gıdaları asitli içecekleri kestim.tabi süt yapacak gıdalarda tuketiyorum hurma helva bol yeşillik yulaf, kuru meyveler ,rezene çayi ve çikolata olarak çok canım isterse bitter kare herkese bol kilo vermeler.

merhaba, emzirerek kilo veren biçok arkadaş var ben dahil eğer bu şekilde devam ederseniz çok güzel verirsiniz kiloları. zaten paketli yiyecek tüketmemeniz çok güzel.

selam dünkü menüm

sabah
1 muz

öğle 12:00
çizi bisküvi yarım paket kadar ve bikaç çubuk kraker. yanımda yemek getirmemiştim çok kötü beslendim.

akşam
sucuklu pilav + yoğurt

ara
yarım muz+ 8-10 adet kadar çilek

dukan bira devam.

zaten kendimizi çok kısıtlamak çoğu zaman bu şekilde sonuçlanıyor. makarnayı yağsız yada az yağlı yapın akşamda bişey yemezsiniz dengelenir diye düşünüyorum
Keşke akşamda birşey yemeseydim ama malesef öğlen 1 dilim tahıl ekmeğine çukulata sürdüm 3 te makarna yedim akşamda az ekmekle menemen yedim biraz sürekli birşey yiyesim var 2 gündür kibarlık yaramadı hayvan gibi yiyecem salsam kendimi

Bugün sabah iyi gidiyordum ama akşam moralim bozuktu ve biraz tatlı kaçırdım bunu yapmam lazımdı

Sabah
5 kaşık tavuklu pilav
Cacık

Akşam
1 tabak puding
2 Dilim patates püreli tavuk
Yogurt
Soğuk baklava
2 ltr su

Sahur yok

2,487 adım

Iftar 1 ınce lavaş,2 yk sebzeli et,4 yk susuz nohut,4 yk basmati pilav,2 yk yogurtlu pancar,3 yk kabak havuç tarator,2 dilim tam tahıllı ekmek,2 yk boşnak paça

Türk kahvesi 5-6 çilek,2 tuzlu kurabiye

Su 2 lt
Butün gün başım döndü biraz gözüm döndü ama sahur yapmadıgım için iftar saglam yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…